53 - Ons alles

400 26 5
                                    

Author note: SPINOFF VAN JAYMIE EN PHILL!!!! Het heet: inseparable! Ik zal beginnen met updaten na cure me, of al ietsje eerder ;) *winkwink* Kijk snel!

When I Loved You, 

I Let You In,
and you came.

When I Loved You More,
You stole from me,
And Left.

When I Watched You Leave,
I Broke,
The Crumbling Dust Still Haunting You  

~


Sky:

Ik weet niet hoe hij die woorden telkens weer over zijn lippen durft te halen. Hij heeft helemaal geen vasthoudendheid. Alleen maar mijn woord. En toch begrijp ik hem. Het zit echter zo ontzettend diep en weggestopt dat ik niet weet of hij mij wel vertrouwt. Ik heb zijn woord, hij het mijne.

''Sky?'', vraagt hij. Zijn hand rust nog steeds op mijn wang. Zijn ademhaling rustig en beheerst. Hij is zo anders. Hij is zo veranderd. Waarom maak ik toch altijd van een mug een olifant?

''Je weet dat dit jouw keuze is? Ik zou je nooit tot iets dwingen.'', zegt hij zacht. Zijn gezicht staat zo dicht bij dat van mij dat ik zijn stoppeltjes op mijn wang kan voelen prikken en de korte haren onderaan mijn nek zelfs worden aangetast door zijn diepe ademzucht.

Zijn gezicht staat rustig, zijn oogleden zijn gesloten in diepe concentratie. Ik kan het grijs van zijn pupillen niet zien.

Ik knik. Als ik Luke nooit gekend had was dit een stuk gemakkelijker geweest. Ik voel zijn koele handafdruk en lange vingers nu rustig over een van mijn bovenbenen strijken. Ik tril van het liefdevolle maar tegelijkertijd angstaanjagende contact. Onze gedachtes lijken zich samen te voegen tot één lijn.

''Sky, kijk me eens aan.'', zegt hij. Als mijn ogen dan ook echt daadwerkelijk de zijne vinden word ik gelijk gekalmeerd door het grijs van zijn pupillen dat nu weer zichtbaar is geworden.

Op dat exacte moment klikt er iets vast in me. Aiken is Luke niet. Aiken is je vader niet. Hij zal me geen pijn doen.

Ik leg mijn hand in zijn nek en leun met mijn voorhoofd tegen dat van hem. Ik sluit mijn ogen en adem diep in. Zijn heerlijke geur en eveneens rustige ademhaling kalmeren me op een manier die alleen hij weet over te kunnen brengen.

''Ik weet het. Ik weet het zeker. Jij bent het Aik. Mijn Cocon, alles.'', fluister ik.

Zijn lichaam beeft. Hij trekt me dichter tegen zich aan waarna hij een van zijn handen ook in mijn nek legt, de ander nog steeds op mijn bovenbeen. Onze lippen vinden elkaar met gemak.

Hij duwt met zijn hand mijn nek dichter naar zich toe voor meer toegang. Ik laat hem toe. Vanavond, de rest van mijn leven, ik zal hem accepteren. Maar Sky, in een boomhut?

Ik giechel denkende aan mezelf. Ik had nooit verwacht dat ik vanavond in een boomhut zou doorbrengen.

Ik duw mijn hand door zijn donkere haren naar boven. Aiken lacht, zijn piercing al wat opgewarmd.

''Je lijkt leuke gedachtes te hebben rupsje, enige problemen die met mij te delen?'', vraagt hij.

Een hees geluid verlaat mijn keel wanneer ik nog harder begin te lachen. ''Een boomhut Aik? Het sneeuwt buiten! Elk normaal persoon weet dat het op dit moment gewoon veel te koud is'', lach ik.

Hij zucht en grijnst. Zijn gezicht vertrekt in een gevaarlijk serieuze uitdrukking.

''Als de eekhoorns hier niet doodvriezen, dan wij ook niet toch?'', vraagt hij. Als ik merk dat hij probeert een pokerface op te zetten barsten we beiden tegelijkertijd in lachen uit.

Hij draait zich om en vestigt een van zijn benen tussen die van mij. Met zijn gewicht verdeeld over zijn handen leunt hij over me heen. Hij leunt zijn gezicht terug in plaats en zoent me opnieuw.

Zijn handen beginnen nu op mijn dijen en duwen zichzelf langzaam omhoog. Hij begint aan mijn panty.

''Ik heb toch nooit begrepen waarom vrouwen deze dingen dragen'', grapt hij door onze aanrakingen heen. Hij vestigt zijn vingers rond de elastieken band en trekt het ding langzaam naar beneden. Het laatste end schop ik van mijn enkels af. Zijn handen grijpen de kans mijn hele benen af te gaan. Het huid op huid contact voelt geweldig.

Zijn handen warmen zich aan mijn lichaam wanneer ik begin aan zijn broek. Hij schopt zijn laarzen van het matras af en begint zijn lippen nu langs mijn nek te halen. Een combinatie van zijn handen en lippen word me al haast teveel. Mijn vingers openen de rits van het stoffen materiaal van zijn broek en drukken zich vast in de lusjes, zodat ik ook zijn benen bloot kan stellen.

Wanneer de littekens op zijn dijen zichtbaar worden laat ik in een snel impuls mijn handen langs de plekken glijden. Hij kust me harder en begint met zijn handen aan het open ritsen van mijn jurkje. Als hij de rest van zijn broek naar beneden heeft getrapt begin ik gelijk aan zijn overhemd. De drang om hem terug te zoenen neemt het over van mijn poging zijn shirt in een keer uit te trekken en ik draai mijn gezicht weer richting dat van hem.

Zijn handen gaan nu langzaam van beneden naar boven over mijn buik heen en draaien rondjes met zijn duimen. Hij beweegt ze langzaam omhoog waarna ons contact even stil ligt als hij het stoffen ding van een jurk over mijn hoofd heen trekt.

Ik ben me bewust van mijn blootstelling aan hem, maar niet bang meer om me open te stellen voor zijn aanrakingen en contact.

Een koele vlaag buitenlucht zorgt voor een geleidelijke laag kippenvel, wat zich van onder mijn huid naar boven duwt. Aiken trekt rustig terug en scant mijn gezicht. Als hij rechtop gaat zitten trekt hij zijn overhemd volledig over zijn hoofd heen en gooit het naast ons op de grond. Op dat moment begin ik de kaarsen te ruiken die hij zonet had aangestoken.

Ik bewonder zijn tatoeages en haal een paar keer diep adem waarna ik mijn gezicht af laat dalen tot net boven zijn onderbroek. Mijn zelfvertrouwen laat me niet verder afdalen. Ik kan horen dat hij sneller ademt dan eerder en dat zijn haar niet  overal meer netjes zit. Een plukje valt nonchalant over zijn rechter oog heen.

Hij vlecht onze vingers samen en trekt mijn handen dan naar zijn buik. Het eerste contact is bloedheet. Bijna heter dan onder de douche. Ik schud mijn hoofd en trek zijn handen juist naar mijn lichaam. Hij lacht lief. Een manier waarop hij laat zien dat hij blij is dat ik hem binnen wil laten.

''En nu?'', vraag ik. Hij bloost. Hij bloost.

''Weet je dat dan niet?'' vraagt hij ondeugend. Ik blik naar zijn handen, die hete gaten branden op mijn huid. Ik mompel wat onverstaanbare excuses wanneer hij een hand langs mijn schouder haalt. ''Zal ik je leiden?'', vraagt hij. De manier waarop hij zijn onderlip tussen zijn tanden trekt geeft me gelijk een beter gevoel. Ik knik dankbaar. Ik had dit in zekere zin ook nog nooit echt gedaan.

Op dat moment zet ik de wereld om me heen even uit en concentreer me op mij en hem. Ik klem een van mijn handen om mijn kettinkje en lach. Ik vertrouw hem, ik wil hem en ik houd van hem.

''Je hebt me al Sky, ik ga niet weg. Noot meer.'', zegt hij. Oh shit, dat zei ik hardop.

Hij duwt zijn handen achter me en opent mijn bh. Hij kust me zacht op mijn neus, dan mijn lippen.

''Vertrouw me en geef aan wat je wel en niet wil oké?'', vraagt hij. Ik knik rustig. Dan stort hij zich op me. Zijn lichaam op plekken die geen ander persoon ooit heeft mogen zien.

De rest gebeurt vanzelf. De laatste kledingstukken gaan op in rook, en ik heb er geen probleem mee. Zolang hij me leid, zolang hij bij me is ben ik niet bang. Dan ben ik mezelf.

P:~


Het pact (NL) ✔️Where stories live. Discover now