43 - Quinn Harold

558 33 4
                                    

Stop it. Whatever it is that you do.
Making me reconsider pulling myself away from you.

I want to be gone, cut off from your world,
but with each smile and laugh, my emotions are swirled.

You have nothing to offer me, no intellect, no skill,
nothing in my heart I wish you to instill.

But you call me smart, sarcastic, and pretty,
while I insult you, or look down with pity.

You ignore my flaws, while your own disappear,
out of my sight, leaving me feeling so queer.

I feel myself falling, no means of prevention,
wiping away every single intention.

Falling for you, no hope of returning,
filled with emotions that are slightly concerning.

I don't want to love you, but somehow I must,
accept your imperfections, learn to adjust.

After all this, I now understand,
it is you, not I, to be loved with heart and hand.

-Anna M. 

----------

Geweldig. Dat was het woord wat ik zocht voor mijn stage. Nadat Quinn was verdwenen uit mijn kantoor was Angela in nog geen vijf minuten al boven geweest. Ze was net als Quinn 21, en werkte hier al bijna twee jaar. Het was fijn dat ze me kon uitleggen hoe alles werkte en wat ik moest doen. Ze was net als ik ook begonnen op negentienjarige leeftijd, waardoor ik haar eigenlijk al meteen vragen durfde te stellen en dergelijke.

''Dus, hoe vind je het zover?'', vraagt Angela. Ze had besloten maar bij mij in kantoor te gaan zitten zodat ze me makkelijker kon helpen. Toen ik haar voor het eerst had gezien was mijn reactie wat ongepast geweest. Ze was zo anders in vergelijking tot alle formele mensen die hier werkte. In tegenstelling tot de anderen had ze geen pak aan, maar een gescheurde spijkerbroek en een zwart tanktopje. Haar benen leken nog langer door de hoge zwarte stilettohakken die ze aan had. Haar rode haren waren prachtig geverfd. Niet de doffe kleur die je verwacht als je zelf je haar zou verft, maar de mooie glanzende rode kleur die de voorafgaande reclame belooft. Ik vraag me af waarom ze er zo bij kan lopen? Waarom had Quinn haar aangenomen?

Maar toen ik erachter kwam hoe slim ze was, en hoe goed ze haar werk deed, begreep ik het. Ze was nog steeds bezig met studeren, en wilde net als ik eigenlijk liever naar New York of Seattle, alleen kon ze World Economie's en haar studie maar niet achterlaten. ''Ik vind het geweldig! Toen ik hier kwam had ik nooit gedacht dat ik mijn eigen kantoor zou krijgen, laat staan dat ik betaald zou krijgen en ook echt iets anders mocht doen dan koffie rondbrengen!'', zei ik enthousiast. Ze lachte en draaide zich toen naar me toe vanuit haar stoel bij het grote open raam, wat trouwens prachtig uitzicht gaf over een groot park wat achter het bedrijf lag.

''Dat begrijp ik Sky. Ik dacht precies hetzelfde. Van Quinn had ik al helemaal wat anders verwacht! Toen ik hier kwam werken was hij natuurlijk ook pas negentien. Zie je mijn ogen al groot worden terwijl ik stotterend tegenover een leeftijdsgenoot stond met zo'n groot bedrijf als dit?'', vroeg ze. Ik lachte bij de herinnering terug aan onze ontmoeting. Hij had al mijn zinnen afgemaakt, en me zo open ontvangen. ''Ik voel me alleen wel wat overbodig, als ik kijk naar wat jij allemaal al kan doen, en wat ik allemaal niet kan doen'', zeg ik. Ze knikt begrijpelijk met haar hoofd, waarbij haar rode krullen luchtig wat op en neer bewegen.

Ze legt het manuscript waar ze mee bezig is even weg en richt zich dan tot mij. ''Ik begrijp dat je je zo voelt, maar dat komt allemaal wel goed wanneer je vanmiddag de rest van onze sectie ontmoet en steeds meer ervaring opbouwt'', stelt ze me gerust. Ze is zo ontzettend aardig. Iedereen tot nu toe eigenlijk. Ik word een beetje misselijk als ik denk over vanmiddag. Ik ben nu al zenuwachtig, en vraag me af hoe dit gaat aflopen. ''Dus, ik denk dat ik klaar ben'', zeg ik, en leg het manuscript waar ik zelf mee bezig was even aan de kant. Het was een hilarisch verhaal geweest, waar verder wel ingewikkelde zaken in terug kwamen. Blijkbaar was Quinn ook een groot fan van boeken, aangezien hij aandelen bezat bij een paar van de grootste uitgeverijen. Toch bleef ik me maar afvragen wat dit werk te maken had met World Economie's.

Het pact (NL) ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu