AMBER 24 | FİNAL 3- MASALLAR VE SONLAR

26.4K 1K 211
                                    

Instagram/threads: t.y.mazer

Twitter: tymazerr

Tiktok: t.y.mazer




LACİVERT AMBER

22. BÖLÜM FİNAL 2

GERÇEKLER

Acı olgunluk veren bir deneyimdi. Elinde kalan zamanın ve seni tutan güvenli kolların değerini bilmeni hatırlatan zehirli bir sızıydı.

Ve bu kadar acı çektikten sonra ondan ders almayı öğrenmiştim. James elimi tutup beni uçağa götürdüğünde tek yaptığımız birbirimize bakıp durmaktı. İkimiz de her an bir ötekinin gerçekliğinden emin oluyor, aşık tebessümlerle her şeyin yolunda olduğunu göstermeye çalışıyorduk. Nereye gideceğimizi ilk defa sormadım. Üzerimdeki kanlı gelinlik canımı sıksa da, uçuş boyunca ıslak, ılık bir bezle yüzümü ve ellerimi silerken ona hayran bakışlarla bakmaktan öteye geçemedim. Önce kutsal, dünya ötesi bir bağla bağlandığım bu adam şimdi gerçekten eşimdi. Ben Beren Allen'dım artık. Theodore James Allen'ın karısı. Parmağımdaki tek taş yüzüğe baktım. Allen'ın dünyaca bilinen zenginliğine karşılık bu yüzük zarif ve sadeydi. Aynı James gibi zarif ve benim gibi sade.

"Bu düğün gerçek mi yoksa Sofia için düzenlenen bir paravan mıydı?" dedim merakla. Kırılacağımdan değildi. Gerçekten merak etmiştim. "İkisi de." dedi James. Uçak otomatik pilottaydı, onun dikkati bendeydi.

"Bir ay boyunca yalnızdım." dedim. Parmağımla saçımı düzelttim. "Ben, yani eski ben, hiçbir şeyi hatırlamıyorken, yine de çok acı çektim. Zihnim inkar etmesine rağmen kalbim tüm ağırlığıyla seni özlüyor, seni istiyordu."

"Biliyorum" dedi James saçımla oynadığım parmağımın ucunu öperek. "Ben hep etrafındaydım, ancak yakınına gelemezdim. Kusursuz bir plan yapmam gerekiyordu. Sofia'nın bildiklerini öğrenmek ve buluşlarına ulaşmak, böylece seni kurtarmak zorundaydım."

"Ne zaman öğrendin?" diye sordum. "Sofia olduğunu?"

"Donaldson'ın yanına gittiğin gün." dedi hiç tereddütsüz. "Seni tehlikeye atamazdım. Donaldson konumunu yolladığı an, tüm çevreyi yakın takibe aldım. Bunu yaparken ekip liderlerine özel olan bir yetki ağı kullandım. Daha önce bunu yapmak zorunda kalmamıştım. Yani ekibimden habersiz araştırma." dedi sıkkın bir şekilde. Sonra devam etti. "Sofia'nın Jenny'nin ulaştığı tüm bilgilere erişimi vardı. Ancak Donaldson'ın evinin etrafının görüntülerine sahip olduğumdan haberi yoktu. O kısımda Jenny'nin ulaşabileceği herhangi bir kamera yoktu. Ancak ben uydu görüntülerine ulaştım. Sofia sen girmeden saatler önce o eve gitmiş. Donaldson'ı ölüme terk etmiş ve anlaşılan o ki sana da aynısını yapmayı planlamış."

Son cümleleri söylerken yumruklarını sıkmıştı. "Elbette bunu kanıtlayacak delil yoktu elimde. Hem Sofia'nın bildiklerine ulaşmam lazımdı. Ona güvenemeyeceğim için tüm görevlerine Elizabeth'i atadım. Merkez bu kararı olumlu karşıladı. Elizabeth de iyi iş çıkardı."

İyiden fazlasını yapmıştı. Hayatımı kurtarmıştı. İçim acıyla büküldü. Elizabeth hala tedavideydi. Durumu stabildi. "Ana performans görevin bitene ve asıl görevimiz sonuçlanana kadar Sofia'nın yakınında kalarak seni ve Birlik'i korumaya çalıştım. Ancak her şey Birlik'in imha emriyle karıştı."

Bu sefer dehşete düşmüştüm. Yalnız kaldığım bir ay boyunca bir de hayatlarına veda edecek 157 kişinin yasını tutmuştum. James kendimi çekip savunmaya geçtiğimi görünce ellerimi kavradı. "Beren" dedi yumuşak bir ses tonuyla. "Birlik'e sadık olmam, verdikleri tüm kararları destekleyeceğim anlamına gelmiyor. 157 sivilin ölmesine göz yumamazdım."

Lacivert  - Safir - AmberHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin