Darbe..!?

36 8 0
                                    

Esselamunaleyküm.

Elhamdülillah darbeye darbeyle karşılık veren tek milletiz.Bu gençler, Selanik askerinin değil, Peygamber övgüsü alan Fatih Sultan Mehmet'in torunları olduğunu dünyaya göstermiş oldu..Evet darbeyi engelledik.

Ya Allah korusun engelleyemeseydik ne olurdu.?

Eğer darbe engellenmeseydi, Allah korkusu olan devlet başkanları asılır, sokağa çıkma yasağı başlatırlardı. Devletin malına zarar verir, halkın malını yağmalarlardı. Genç, yaşlı, çoluk çocuk demeden asarlardı. Kur'an okunan evlerde irticai toplantılar yapılıyor adı altında erkekleri tutuklar, namusumuza göz dikerlerdi. Kendi eğittikleri kişileri başkan diye başa geçirip kendi koydukları kanunları uygularlardı. Başımızdaki başörtüye asılıp, seccadelerimizi yakarlardı. Bir kaç kişi yaptıkları darbeye tepki gösterse ibreti alem için meydanda sallandırırlardı. Kısaca Türkiye'yi haritadan silerlerdi.

Allah korusun.'Şimdi ne yapmalı.?'sorusuna gelince erkekler meydanlardan ayrılmamalı..Ne olursa olsun soğuk kanlı olup, bulunduğu durumun farkına varıp, öyle hareket etmeli.

Hanım kardeşlerim, bizler evde oturup dua etmeliyiz. Bu bizim için daha hayırlıdır. Çünkü Allah korusun savaş çıksa erkekler bizi mi koruyacak ülkeyi mi? O yüzden Fetih suresi okuyup, çokça dua etmeliyiz. Eğer çok gitmek isterseniz meydanda toplanan kalabalığa su ve yiyecek yardımı götürün ve gece olmadan evinize dönün.

Selametle. Allah'a emanet olun.

Eğer bu hainliği unutur ve ya unutturursak kanımız kurusun.

Ravza ÇİFCİ

Gençler YazıyorWhere stories live. Discover now