DARBE Mİ ? HADİ ORDAN ..!

37 9 0
                                    

BismillahirRahmanirRahim..

Rabbimin mübarek selamı,rahmeti,bereketi üzerinize olsun insaAllah. Türkiye'm bilmem neci terör örgütü tarafından yapılmaya çalışılan darbecik ile sarsıldı. Sadece sarsıldı o kadar. Rabbim O kadar büyük ki,Rabbimin rahmeti, yardımı o kadar büyük ki; bu darbecike kalkışanlara fırsat vermedi.Elhamdülillah.

Sağlam bir şekilde ayakta durduğumuzu,darbecike karşılık "VATAN SEVGİSİ DARBE"miz ile karşılık verdiğimizi sadece Türkiye değil tüm DÜNYA gördü.Şunu unutmayın ki,bunu yapanlar asla bizim milletimizden,bizim askerimizden bizim polisimizden, bizim dinimizden olamaz.!

Bunların yaptığı hainlikten başka birşey değil..Askerde benim, poliste, VATAN da.Kimseye yar etmeyiz. Etmedik de Rabbim'in izni ile.

Sosyal medyada yayınlanan herşeye inanmayın. Güvenilir Tv Haber Kanallarına Bakın..!! Asılsız haber,video,fotoğraf çok olur.Çünkü darbeyi gerçekleştiremeyenlerin şimdiki hedefleri kardeşi kardeşe düşürmek için sosyal medayadan algı yaratmak. Hepsi bizim. Başka Türkiye yok.!! BUNU AKLINIZDAN ÇIKARMAYINN. Gün birlik günü,kardeşlik günü..

Ne milletime, ne devletime, ne mehmedime, ne polisime, ne de vatanIma laf söyletmem ve söyletmememiz gerek.!.Bizler islam neferleriyiz.Gözümüz açık olmalı,her daim de UYANIK OLACAĞIZ Biİznillah..

Şehitlerimizin yeri Cennette en güzel yerde,Rabbimin en kıymetli köşelerinde İnşaAllah. Rabbim ailelerine sabır versin inşaAllah.Rabbim Tüm kardeşlerime yar ve yardımcısı olsun,onlara hem beden hem iman gücünü eksik etmesin inşaAllah.

SELAM VE BOL DUA İLE...

esra'NUR'

Gençler YazıyorWhere stories live. Discover now