Duydun mu Kardeşim? Zindanlarımızda Yusuflar Var!

74 10 1
                                    

Es-Selamu Aleyküm Değerli Kardeşlerim,

Bismillâh..

Hamd Âlemlerin Rabbine,

Salat ve selam Efendimiz Aleyhisselatu vesselam’a, al ve ashabına, Salihlere, Şehidlere ve İslam davasının izzetli yolunu takip edenlerin üzerine olsun..

“Ey benim zindan arkadaşlarım! Ayrı ayrı birçok tanrılar mı daha hayırlı, yoksa herşeye hakim ve galip olan bir tek Allah mı?” (Yûsuf Suresi/39)

Kim bu Yusuflar? Hangi suçlardan dolayı zindanlara atıldılar? Kısa bir şekilde değineceğim inşaAllah.

Öncelikle, 15 Temmuz darbe girişimini başarısız kılan, bu ihanetin bir numaralı sorumlusu terör şebekesini zelil eden Rabbimize sonsuz hamd olsun.

Bu ihanet şebekesinin yıllardır mağdur ettiği Müslüman şahsiyetler, hukuksuz bir şekilde çeşitli kumpaslarla zindanlara atıldı ve hala zindanlarda tutulmaktadır. Cemaat söylemi ile pisliklerini kamufle etmeye çalışan bu İsrail’in tetikçileri, Camilerde Kur’an dersi verdikleri için, Kutlu Doğum Etkinlikleri düzenledikleri için, Filistin yararına kermes düzenledikleri için yüzlerce İslami şahsiyeti çeşitli iftiralarla aylarca işkencelerden geçirip bir kısmını işkencehanelerinde Şehid ederek kalanlarını ise daha sonra işkence zoru ile imzalattıkları belgelerle zindanlara attılar. Evet yanlış duymadınız! Bahsettiğim suçlamalar aynen mahkeme kayıtlarına geçmiştir. Polis, asker, hakim, savcı her kuruma sızan ve birbirleriyle bağlantılı olan bu hain güruhun, halkını bombalayan bu alçakların darbe teşebbüsünden sonra neler yapabileceğini eminim ki hem yetkili organlar hemde Müslüman halkımız çok iyi anlamıştır.

Henüz geçliğinin baharında Camiilerde toplanıp zindanlara atılan ağabeylerimizin kimi şimdi ağaran saçlarıyla 2 ayda 1 ziyaretine gelen torunlarını seviyor.. Kimi ise yolunu gözleyen nişanlısını bekliyor..

Evet tam 40 bayram oldu.. Dile kolay; 40 bayramdır, bayram sabahına babasız uyanıyor bu hasretli evlatlar..40 bayramdır Yusufilerin ana ve babalarının gözü yaşlı, eşlerinin ise yüreği yaralı..

İslam ve Peygamberini kendine dava edinen, Müslümanca yaşamanın izzetine talip olan bu güzel insanlar, Büyük Şeytan Amerika’nın uşaklığını yapan malum zatı rahatsız etmiş olacaktı elbette değil mi?

Ettiler de..

Şimdi bizlere düşen bu hain grubun yıllardan beri yargıladığı mağdurlarına sözüm ona dağıttığı Adalet(!)’i düzeltme vakti..

Onlar sabredenlerden oldular. Zindanları Medreselere çevirdiler. Zindanlarda bile İslami davayı sürdürüp yüzlerce insanın hidayetine vesile oldular. İnşaAllah onlar kazanacaklar. Peki bizler Allah’a nasıl hesap vereceğiz? El uzatabildik mi Yusufilerimize?

Yusufi Aileleri artık Adalet bekliyor. Haklı değiller mi? Bu ihanet şebekesinin verdiği kararlar ne kadar sağlıklı olabilir? Aklı başında her birey bunu kavrayabilecektir. Vicdanı olanlar ise Yusufilere Adalet demiştir bile..

Yusufiler af değil, yeniden adil yargılanma bekliyor. Af dilenseydiler zaten malum zata biat edip yıllarını zindanlarda geçirmezlerdi! Onlar ‘’Zillet Bizden Uzaktır!’’ deyip Allah’a verdikleri sözde durdular.

Bizler ise; ya şimdi hep beraber bu zulme sesimizi yükselteceğiz ya da bu vebale ortak bir şekilde kaybedenlerden olacağız..

Rabbim bizleri zulme ses çıkaranlardan eylesin. Dileğimiz bir an önce bu zulmün son bulması..

Dualarınız ve dillerinizde yer bulmaları dileğiyle..

“Şehitler ve zindanda ki Yusufiler bir elmanın iki parçası gibidirler;

Aynı tadı, aynı kokuyu ve aynı rengi taşırlar.” (Şehit Rehber Hüseyin V.)

Vesselam..

Davamızın sonu Allah’a hamd etmektir.

Mehmet Şirin Şenkul

Gençler YazıyorWhere stories live. Discover now