10. Bölüm Atışma

850 262 648
                                    

Merhabalar ben geldimmm :)

Bölüm Şarkısı : Güler Özince Benim Adım Hayat

Keyifli Okumalar :)

***
Yüzüne vuran güneş ışıklarıyla gözlerini kırpıştıran genç kadın sağına dönmek istediğinde bunu yapamadığını fark etti. Nedenini çözmeye çalışırken güçlü kolların arasında olduğunu anlaması birkaç dakikasını aldı. Gözlerini tamamiyle açtığında Umut'un yüzüyle karşılaştı. Yüzleri arasında mesafe hiç yok sayılırdı. Tek bir hareketi onu öpmesine neden olurdu ki bu yapmak isteyeceği son şey bile değildi. Daha fazla dayanamayarak çığlık attığında genç adam sıçrayarak uyanıp yatakta oturur pozisyona geldi. "Ne oldu?" diye sorduğunda Hayat, onun yanağına tokat attı.

"Normal insanlar kocasını öperek uyandırır tokatlayarak değil."

"Ya ben kendimi nasıl bir halde buldum biliyor musun? Sen gelmiş bana öpücük diyorsun ya? Hani aramızda Itır olacaktı? Hani birbirimizle temas kurmayacaktık?"

"Sabah sabah ne bu şiddet bu celal ya ne oluyor?"

"Gözlerimi açtığımda seninle sarmaş dolaş bir şekilde buldum kendimi."

"Gerçekten dert ettiğin sorun bu mu? Bende bir şey oldu sandım." Tekrardan yatağa uzanan Umut gözlerini birkaç defa açıp kapadı. Kararını vermişti kesinlikle bir daha onunla aynı yatakta yatmayacaktı. Sonuçta her sabaha bağlıkla uyanmak istemiyordu.

"Umut seni parçalarım yemin ederim çok fena yaparım seni."

"Benim suçum ne? Sen gelmiş bana sarılmışsın."

"Ne münasebet ben niye sarılayım sana? Sen beni çekmişsindir.

"Ben niye bunu yapayım? Sana sarılmaya çok mu meraklıyım Hayat?"

Yok hızını alamıyordu genç kadın. Öfkesi bir volkan gibiydi şu an. Yastığı alıp hırsla Umut'a vururken, Umut kolunu siper etti. "Hayat saçmalama... ya çocuk musun bir dursana."

"Durayım öyle mi Umut Bey? Sen bana zorla sarıl sonra Hayat dur de..."

Umut daha fazla konuşmasına müsade etmeden elindeki yastığı alıp yere fırlattı. Oturur pozisyona geldiğinde onun gözlerinin içine baktı..

"Çocuksun... Huysuz bir kız çocuğusun. Itır bile senden daha az sorun çıkarıyor."

"Sen de tam bir uyuzsun."

Son sözlerden sonra ikisi de sustuğunda gözleri bir kez daha buluştu. Aynı duygular bedenlerini sararken Umut gülümseyerek karısının yanağını okşadı. Gözlerinin önüne gelen saçlarını geriye ittip kulağına doğru yaklaştı. Onun sıcak nefesi genç kadının yüzüne çarparken taş gibi kesildiğini hissetti Hayat. "Duygularımız karşılıklı karıcığım." Demesinin ardından yanağına ufak bir öpücük kondurup göz kırptı genç adam. Ardından hiçbir şey demeden yataktan kalktığında Hayat sinirlerinin bin kat arttığını hissetti. Hızla yataktan kalkıp Umut'un yere attığı yastığı eline alıp ona doğru fırlattı.

"Uyuzsun tam bir uyuzsun gerçekten."

Yastık isabet edemeden yere düştüğünde Umut, karısına dönüp çarpık bir gülüş yerleştirdi dudaklarına. "Sende çok huysuzsun ve mükemmel bir şekilde anlaşıyoruz hadi itiraf et."

"Umut!" Daha fazla nasıl sinirlenebilirdi bilmiyordu Hayat. Hızla ona doğru birkaç adın atarken bir anda ne olduysa oldu. Düşmemek için Umut'u tuttuğunda onu da yere çekti ve birlikte yeri boyladılar.

Hayat "ah," diyerek gözlerini açtığında Umut'un üstünde olduğunu fark etti. Ela gözlere bakarken her şeyi unutup sadece o gözlere takılı kaldı.  Dakikalarca birbirlerinin yüzlerine bakarlarken Hayat daha fazla sessiz kalamayarak "üstümden kalkar mısın?" diye sordu. Tabii sesinin yüksekliğini es geçememek lazımdı.

Kalbimdeki Yabancı ( Mazinin Gölgesi-2)Where stories live. Discover now