1

14.3K 400 523
                                    

Herkese merhaba.

Bu kitapta hikâyeleri anlatılan Akın ve Oğuz 'Geçmişin Yaraları' adlı kitabımdaki yan karakterlerdir ve hikâyelerinin başlangıcı 2018 yılının sonlarına dayanmaktadır. Geçmişin Yaraları adlı kitabım okunmadan da bu kitabı okuyabilirsiniz ancak eğer bu kitabımı severseniz diğer kitabıma da bir göz atın lütfen. Eminim onu da seveceksiniz.^^

Son olarak kitabımı okumaya başlamadan önce ilerleyen bölümlerde karşılaşabileceğiniz +18 cinsellik ve küfür içeren sahneler konusunda sizi uyarmak istiyorum. O tür sahneler geldiğinde sizi tekrar uyaracağım ancak yine de okumaya başlamadan önce bunları aklınızda bulundurmanızı istiyorum.

Umarım kitabımı beğenirsiniz.

Başlangıç tarihinizi buraya bırakırsanız çok mutlu olurum.

İyi okumalar dilerim...^^

***

*Yıl 2018, aylardan Kasım...* 

*Akın'dan* 

Gözlerimi aniden açarken nefes nefese yattığım yerden doğrulduğumda kalbimin yerinden çıkmak istercesine atarken ki çırpınışlarının yarattığı baskıyı sırtımda hissedebiliyordum. 

Ellerimle istemsizce üzerimdeki yorganın kenarlarını sıkarken odağını kaybetmiş gözlerimi içerisinde bulunduğum odanın içinde dolaştırarak kafamı toparlamaya çalıştım. 

Sakinleşmem gerekiyordu. 

Hızlı hızlı nefesler alırken görüş açıma hemen yan tarafımdaki yatakta yatan arkadaşımın sırtının girmesiyle beraber derin bir nefes aldım. 

Her şey yolundaydı. 

Sadece kâbus görmüştüm. 

Yine... 

Bakışlarımı Emir'in sırtından çektikten sonra başımı önüme çevirerek gözlerimi yumdum ve bacaklarımı kendime çekerek kollarımı bacaklarımın etrafına sarıp başımı dizlerimin üstüne yasladım. 

Hızlanmış olan nefeslerim uyandığım ilk ana oranla biraz daha yavaşlamış olsa da hala oldukça hızlı bir şekilde nefes alıyordum ve yerinden çıkmak istercesine atan kalbimle beraber aldığım bu hızlı nefesler düzgün düşünmeme engel oluyordu.  

Kendi aldığım hızlı nefeslerin seslerini boğuk bir şekilde duyarken kulaklarımdan silinmeyen o sesler ve burnumdan bir türlü gitmeyen o koku sakinleşmemi engelliyordu. 

Ellerimi sanki o sesleri susturabilecekmiş gibi kulaklarımın üstüne bastırdığımda kulaklarımdaki seslerin gürültüsü azalacağına daha da artınca ellerimi şakaklarıma bastırarak gözlerimi açtım. 

Alnımı dayadığım dizlerimle bedenim arasındaki o küçük karanlık boşluğa boş gözlerle bakarken aslında neredeyse her gece yaşadığım bu duruma oldukça alışkındım ama bu alışkanlığım yaşadığım bu şeyin canımı ne kadar yaktığı gerçeğini değiştirmiyordu. 

Kahretsin sigara içmem gerekiyordu. 

Ellerimi şakaklarımın üstünden çektikten sonra başımı yana çevirerek şakağımı dizlerimin üstüne yasladım ve kollarımı bacaklarıma sararak karşımdaki yatakta yatan arkadaşımın aldığı düzenli nefeslere odaklanmaya çalıştım. 

Emir'in uyuduğu için oldukça düzenli olan nefeslerinin seslerine odaklanırken bir yandan kendi nefeslerimi düzene sokmaya, bir yandan da kafamı toparlamaya çalışıyordum ama bunları yapmakta ne kadar başarılı olduğum tartışılırdı.

Çakmak (BxB)Where stories live. Discover now