2

5.1K 306 124
                                    

*Akın'dan*

Has siktir!

Şu anda karşımdaki adam gerçekten düşündüğüm kişi miydi? Hani şu okulumuzun yakışıklı ve asi gay çocuğu, okuldaki gay ve biseksüellerin göz bebeği olan Oğuz Alsancak karşımda duruyor olamazdı değil mi?

Kesinlikle gördüğüm kâbusun etkisinde olmalıydım çünkü böyle bir şey mümkün olamazdı.

"Almayacak mısın?"

Bismillahhirrahmanirrahim.

Mümkündü.

"Ha? Ne-"

Oğuz'un gözleriyle elindeki çakmağı işaret etmesiyle beraber onu karşımda görmenin verdiği şaşkınlıktan açık kalan ağzımı kapatarak hızlıca kendimi toparladım ve titreyen elimi uzatarak onun elindeki çakmağı aldım.

Titreyen elim mi demiştim ben az önce?

Has siktir... Oğuz'u karşımda görmenin verdiği şaşkınlıktan geçirdiğim krizi unutmuştum la ben.

"Pardon, dalmışım... Eyvallah."

Oğuz'un elindeki çakmağı aldıktan sonra bakışlarımı önüme çevirerek onu görmezden gelmeye çalışırken kulağımın arkasına yerleştirdiğim sigarayı alarak dudaklarımın arasına yerleştirdim.

"Rica ederim."

Oğuz'un oldukça düz ama kibar bir tonda çıkan erkeksi sesi kulaklarıma bayram yaşatırken içten içe hala daha aylardır platonik olarak hoşlandığım çocuğun hemen yanımda olduğu gerçeğini kabul etmekte zorlanıyordum.

Sanırım bugün şanslı günlerimden birindeydim.

"Oturabilir miyim?"

Bismillahhirrahmanirrahim çarpı iki.

Bugün resmen şans sıçıyordum sanırım.

Elimdeki çakmağı çakmaya çalışırken duyduğum sesle beraber başımı hafifçe kaldırıp bakışlarımı Oğuz'a çevirdiğimde Oğuz bakışlarıyla hemen karşımı işaret ediyordu.

İçten içe bu durum karşısında çıldırsam da dışarıdan oldukça sakin görünen bir tavırla başımı hafifçe onaylarcasına salladım.

"Sormana bile gerek yok. Otur tabi."

Kendi kendimin alnından öpmek istiyordum.

Allah beni gerçekten mükemmel bir varlık olarak yaratmış olmalıydı çünkü şu an kalbim sırtımdan çıkıp gitmek istercesine atmasına rağmen gayet sakin bir tavırla konuşabiliyordum.

Ah tanrım beni böyle mükemmel yarattığın için sana bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ben sakin tavrımı korumaya çalışırken Oğuz gayet rahat bir tavırla tam karşıma oturduğunda bakışlarımı elimdeki çakmağa çevirdim ve zangır zangır titreyen ellerime inat çakmağı çakmaya çalıştım.

Eh sanırım o kadar da mükemmel değildim.

Kahretsin bu gaz girişine kürdan soktuğumun çakmağını niye çakamıyordum lan ben?

Oğuz'un bakışlarının ağırlığını üzerimde hissederken titremeye devam eden ellerime içimden bildiğim tüm küfürleri saydırıyordum ki, nihayet çakmağı çakmayı başardım.

Yanan çakmağın ateşiyle dudaklarımın arasındaki sigarayı yaktıktan sonra çakmağı söndürerek sigaradan derin bir nefes aldım ve çakmağı Oğuz'a uzattım.

Çakmak (BxB)Where stories live. Discover now