Is it okay?

2.5K 107 35
                                    

Ahoj lásky,

doufám, že všichni z mých neustálých psaníček do "konverzací" víte, co se v posledních měsících dělo. Kdo by nevěděl, tak ve zkratce - dokončovala jsem příběh s názvem Best Win of All. Je to taky Larryovka, takže si myslím, že hodně z Vás ví a čte to ode mě taky, pokud se mu líbí Guardian Angel. Kdo ještě nečetl, radím Vám, abyste si od „Larcelka" skočili mrknout na Larry krasobruslaře, protože to, že sem píši, nemá moc pozitivní náboj. Není vyloženě negativní, ale bude záležet na Vašich reakcích.

Na Guardian Angel jsem teď bohužel nesáhla jak je rok dlouhý. Zjistila jsem, že psaní dvou příběhů naráz není efektivní. Ne že by to nešlo - já se ve svých myšlenkách neztrácím -, ale prostě to není efektivní. Nemá to potřebnou rychlost, ani ducha. Proto jsem se odhodlala k tomu kroku, o němž jsem Vás informovala a začala se usilovně snažit o dokončení jednoho - kratšího - příběhu. Pořád Vám říkám, že Guardian Angel je běh na dlouhou trať, vymyšleného toho mám hodně a prostě to nelze ukončit nějak rychleji, a proto jsem upřednostnila Best Win of All, které už jsem dokončila a je z toho 32 kapitolová kniha, kterou momentálně celou přidávám. A s výsledkem jsem spokojená. Psaní jednoho příběhu je o dost rychlejší a efektivnější, když nepřidávám kapitolu hned, jak ji napíšu, ale můžu určité části ještě měnit, něco připisovat, atd. Od toho se pak odvíjí i spokojenější přidávání nových částí. A to je takový malý náznak toho, proč vlastně píšu.

Jde o můj další příběh -This Part of My Life. Ten je hetero, takže pokud jste jen Larry shippers, kteří nečtou takové příběhy, tak to s Vámi nemá co dočinění, ale přesto Vám to píšu a chci se domluvit. Do Vánoc teď budu postupně přidávat poledních 14 kapitol Best Win of All (Larry), takže bych tak Vaši smutnou dušičku - která se už nějaký ten dlouhý pátek nedočkala svého přísunu Larcelka - mohla alespoň něčím malinko utěšit. Myslím, že nebudete litovat, když si BWOA přečtete (pokud jste ještě nezačali). A já, když mám teď odpracováno, tak se můžu vrhnout na další příběh z nedokončených a visí mi tu dva. Jednak Vaše GA a pak TPOML, které jsem už loni před Vánoci pozastavila, abych se mohla plně věnovat Vám Larry shipperům s příběhy Guardian Angel a Best Win of All.

A tak si myslím, že by bylo vhodné, kdybych se teď pokusila dokončit ten hetero příběh, o který je teď zase velký zájem a nešťastní lidé mě bombardují zprávami, kdy ho dopíšu. Cítím, že je to tak nějak mou povinností tentokrát upřednostnit Debbie a hetero Larryho před Marcim a Louisem. Navíc, bych sama byla nadšená, kdybych uzavřela další velikánskou kapitolu mého života i psaní. Udělalo by to radost nejen čtenářům, kteří museli trpělivě vyčkávat, než dokončím jednoho Larryho, ale i mě samotné.

Chápu, že by to byl velký zásah pro Vás, protože by to znamenalo další týdny a měsíce bez Guardian Angel, ale momentálně mám pořád dvě skupiny svých fanoušků a vždy jednu musím zranit, byť nechci. Loni to byli „hetero" čtenáři a letos bych to bohužel - ač nerada - viděla na Vás. Dva měsíce teď budu plynule přidávat dávku Larryho v BWOA, čímž bych Vám alespoň malinko dokázala vykompenzovat ten další čas, který byste museli věnovat čekání na tento příběh (GA) a mezitím bych se v klidu mohla zkusit podívat na dokončení TPOML. Vím, že mi tam chybí tak polovina třetí knihy a netuším, zda bych to dokázala stihnout dokončit do Vánoc, abych tak třeba už v lednu dokázala najet na ničím nerušené GA, ale rozhodně bych si to tak přála. Polovinu BWOA jsem teď vlastně zvládla za ničím nerušený měsíc, takže určitá šance, že bych to zvládla tu je, ale pořád by to znamenalo tak tři měsíce bez Guardian Angel.

A to je to, proč Vám to tu píšu. Nechci tím nikomu ublížit, a proto bych ráda znala Vaše vyjádření. Nabízím Vám dvou měsíční kompenzaci jiným Larry příběhem za ještě větší chvilku strpení v tomto příběhu. Vím, že díl už nebyl dlouho, asi 3-4 měsíce, ale zvažte i to, že čtenáři hetero příběhu už nový díl neměli 12 měsíců, jen proto, že jsem se chtěla věnovat gay příběhům.

Vím, že je to pro Vás těžké, ale ráda bych znala Váš názor. Klidně může být i záporný, toho se vůbec nebojte - od toho to sem píšu, abych si udělala obrázek o tom, jak to mám ve skutečnosti udělat. Já svůj návrh předložila, teď je na Vás, abyste se vyjádřili a třeba si na mě i ponadávali. Můžete cokoliv! Komentáře jsou celé Vaše a nebudu se zlobit za nic, co mi do nich napíšete ;)

Děkuji za Vaši spolupráci.

S láskou ♥ Vaše Dex

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 09, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Guardian Angel [Larry]Where stories live. Discover now