Chapter 14

8.4K 306 5
                                    

Louis chvíli bez hnutí držel, pouze vždy malinko zasténal, když jsem mu přejel přes bradavku, ale potom už mu to nedalo a povalil mě na pohovku. Začal mě vášnivě líbat a uvelebovat se nade mnou, zatímco já si ho jednou rukou přitahoval za krk a druhou rukou jsem mu vklouzl pod tepláky, které jsem mu vypůjčil ze svého nově získaného oblečení. Slastně mi zasténal do pusy a přesunul své teplé polibky na můj krk. Chytil jsem ho oběma rukama za krk a přitáhl si ho zpátky ke svým rtům.

Spojil naše ruce za mou hlavou a znemožnil mi tak jakýkoliv pohyb. Líbal mě a jeho jazyk putoval mezi jeho a mými ústy a začal přirážet své boky k těm mým. Otíral se o mě celým svým trupem a mě už začal docházet vzduch v plicích a tak své vlhké polibky opět směřoval k mému krku, zatímco mé tělo pořád držel pod svou kontrolou.

Na jednu stranu mi to vadilo, přeci jen jsem se ho chtěl taky dotýkat, ale na druhou stranu mě to ještě víc vzrušovalo. Mohl udělat cokoliv a já bych mu v tom neměl jak zabránit.

Když je za malý okamžik pustil, tak jen proto, aby mi mohl přetáhnout triko přes hlavu a pak se dál věnoval laskání mých rtů a tření jeho rozkroku o mé břicho, na kterém momentálně seděl. Vjel jsem mu svýma znovu uvolněnýma rukama pod tričko a začal ho hladit po zádech, když v tom se napřímil, vyndal mi je z pod svého trika a znovu mi je přikotvil za hlavu s přísným pohledem.

„Ani se nehneš!“ přikázal mi a já ho jako poslušný kluk poslechl. Sundal své ruce z mých, které zůstaly ležet natažené za mou hlavou, a posunul se níže. Stáhl mi tepláky, lehl si mezi mé roztažené nohy a začal si mě značkovat všude po mé hrudi.

Bylo to dokonalé, až na jednu věc. Chtěl jsem se ho dotýkat, jako fakt zatraceně moc, a nemohl jsem. Kdykoliv se mé ruce jen o něco pokusily, tak se na mě vražedně podíval a já tak musel trpět ty muka, které mi způsoboval svým jazykem, v naprosto nehybném stavu.

Když sjel o kus níž, zubama zkousl lem mých boxerek, stáhl je dolů a vypustil tak mou nedočkavou, velmi vzrušenou chloubu. Neudělal však to, co jsem očekával, co jsem si přál, aby už udělal.

Sám sebe začal obnažovat přímo před mýma očima, mýma rukama, které to chtěly udělat samy, ale nemohly. Nezbylo mi nic jiného než toužebně sledovat každý jeho pohyb. Každé jeho zavadění o svou pokožku. Měl jsem z toho husí kůži. Nechal si na sobě pouze boxerky, znovu na mě nalehl a začal se jimi třít o můj ztopořený penis. Cítil jsem ten jeho, který byl už stejně vzrušený jako ten můj a chtěl jsem ho začít dráždit, stejně jako on dráždil mě. Vysvobodil jsem tedy jednu svou ruku z její otrocké pozice a chtěl se ho dotknout, ale na půl cesty mě zase zastavila Louisova hbitá reakce. Silně mě stiskl za zápěstí a znovu mi ruku přirazil k té druhé.

„Loui, prosím,“ žadonil jsem. Tak moc jsem se ho chtěl dotýkat.

„Ne, tady bude! Ještě jednou něco zkus a přivážu ti je,“ pohrozil mi smrtelně vážně, ale na mě to zapůsobilo ještě více rajcovněji.

Nutil mě cítit se úplně jinak, než jsem byl za posledních devatenáct let zvyklý se cítit a taky mě nutil chovat se jinak, než jak jsem měl v plánu se vždy chovat. A ani jedno z toho nedělal vědomě. Prostě… když jsem byl s ním, byl jsem naprosto jiný člověk. Nepřipadal jsem si jako pošuk, za jakého jsem pro všechny vždycky byl. Nepřipadal jsem si jako ten divnej kluk, který se bál komunikace s lidmi. S ním jsem jí vedl naprosto automaticky. Nebál jsem se mu cokoliv říct, nestyděl jsem se mu cokoliv říct. S ním jsem byl prostě naprosto nová osoba, která milovala muže, jenž ji teď doslova týral v hrozných mukách. Byl jsem osobou, kterou jsem si vždy přál být. Osobou tak milující svou druhou polovičku, že by pro ni byla ochotná udělat absolutně cokoliv. Takový jsem teď byl, pokud jsem měl u sebe ho.

Guardian Angel [Larry]Where stories live. Discover now