Proloog❤️

8.6K 136 60
                                    

Hoofdpersonen

Rosie:
Heej allemaal ik ben Rosie McCaller. Ik woonde in Nijmegen, maar ben verhuist (met mijn moeder en oudere broer Stefan) naar Utrecht om een nieuw leven te starten. Ik vind dansen erg leuk ik zit daarom ook jazz-dance verder bespeel ik de paino en gitaar, soms zing ik maar ik vind niet zo leuk als dansen. Ik heb van nature bruin met highlights + het is best wel lang en groene ogen, ben 17 jaar en mijn schoenmaat is 39. Meer weet ik niet echt wat jullie willen weten, dus... Dagg voor nu xx.

Jack:
Hoi ik ben Jack Stevens, 17 jaar en heb zwart/ bruin haar en bruine ogen. ( ZIE FOTO) Ik heb zowat altijd meiden achter me aan. Ik word gezien als de 'Badboy' van de school enzo maar het valt wel mee, als je het roken drinken, feesten en een beetje vechten weghaald. Mijn beste vrienden zijn Tyler en William, ze staan echt de hele tijd voor me klaar, hun worden ook de 'Badboys' genoemd dus we zijn echt een team voor elkaar. Ik heb niet echt hobby's maar ik speel voetbal en spreek af met vrienden. Tja dit was het wel.
Doei

Half-hoofdpersonen

Jane:
Beste vriendin van Rosie op haar nieuwe school. Net als Rosie 17 jaar en heeft bruin haar met bruine ogen. Ze is altijd vrolijk behalve op maandag, dat kun je vast wel nagaan. Ze is best wel stoer, ze speelt voetbal en repareerd van die dingen bij hun garage omdat er daar een paar dingen niet altijd even goed werkt. Ze heeft wel een baantje bij een ijszaak.

Anna:
Ook de beste vriendin van Rosie.
Net als Rosie en Jane 17. Zo'n beetje hetzelfde persoon als Jane. Speelt ook voetbal, maar ze is iets meer meisjesachtig. Ook de hele tijd vrolijk en staat klaar voor haar vriendinnen. Ze heeft niet een baan bij een ijszaak maar een kledingwinkel.

Tyler:
Een van de beste vrienden van Jack. Ook één van de 'Badboys'. Vreselijk knap en van hetzelfde type als Jack. Alleen Tyler is vaak wat aardiger en kan hem rustig maken, om gevechten te voorkomen.

William:
De laatste van het groepje 'Badboys'. Hij is niet bijna net zo perfect als Dylan 'O'Brien en Shawn Mendes, zo'n mix daartussenin. Hij is de aardigste van de groep en heeft, net als Jack, vaak meiden achter zich. Verder is hij wel oke en is ook 17 zoals de rest.

Bijpersonen:

Sky:
Het zusje van Jack. Ze is net zestien geworden. Ze zit op dezelfde school en doet aan hockey.

Sofie:
Leider van de "barbie's" op school. Een enorme fashiontrut en zorgt dat ze altijd aandacht heeft. Ze is gek van 1 Direction en trekt Kim daarbij in mee.

Linda:
Meelopertje van Sofie. Ze moet de roddels van Sofie op rol zetten door de hele school.

Kim:
"Beste vriendin" ,volgens haar, van Sofie. Ze is overtuigd door Sofie om een 1D'er te worden dus ze heeft haar opgevolgd.

Roos:
Handlangertje van Sofie. Eigenlijk haat ze haar maar ze durft het niet te zeggen. Zij is echt superlief en haast de hele school vind dat ze Sofie moet dumpen.

Stefan:
De broer van Rosie. Hij is echt superlief voor haar en beschouwt haar als zijn beste vriendin. Daarom doet hij alles om haar te beschermen. Hij is ook best wel knap.

De iets meer dan figuranten:

Eliza:
Moeder van Rosie en Stefan.

Oude vrienden van Rosie:

James: Ex van Rosie maar houd nog steeds van haar.

Melissa: vriendin van Rosie op haar vorige school.

Lisa: vriendin van Rosie op haar vorige school.

Laura: vriendin van Rosie op haar vorige school.

Hailee: vriendin van Rosie op haar vorige school.

~
Er komen later in het boek ook nog een paar meer mensen in voor.

-------------------------------------------------
-------------------

Heejj lieve lezers, dit is de beschrijving van de personen in dit boek. Ik hoop dat jullie dit boek leuk gaan vinden
Dus voor nu...
HEEL VEEL X-JES VAN MIJ

662 woorden xx❤️

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now