Hoofdstuk 19❤️

2.6K 78 10
                                    

-POV Rosie-
Ik schrik wakker en voel even aan mijn voorhoofd. Mijn hand voelt nat en warm, ik zweet. Terugdenkend aan mijn droom laat ik me weer in bed glijden. Ik kijk nog even naar mijn wekker en zucht, kwart over drie. Ik rol een beetje in mijn bed maar kan mijn plekje niet vinden.

Ik besluit om even wat water te gaan drinken en loop naar de badkamer. Als ik daar ben aangekomen pak ik een glas en vul het met water. Zodra ik het heb opgedronken loop ik weer naar mijn bed. Ik doe mijn ogen dicht en kruip nog iets verder onder mijn dekens.  Daarna zak ik zachtjes weg in slaap.

~droom~
'Nee! Ga weg!' schreeuw ik. 'Geen denken aan schatje, ik laat je niet meer gaan' ik word gegrepen bij mijn pols en bots tegen zijn bovenlichaam. 'Laat me gaan, ik heb hier niets mee te maken. Waarom doe je-' iets metalen raakt mijn voorhoofd. 'Alsjeblieft, doe het niet. Je weet wat je voor me betekent, vroeger voor me betekende. Doe dit niet als je nog van me houd!' schreeuw ik. 'Mond dicht! Ik maak je voorzichtig af zodat ik die o zo geweldige Jack van je zie lijden' 'Dat durf je niet' 'Let maar eens op liefje' en hij streelt mijn wang. 'Je doet dit omdat we samen de afstand te erg vonden en daarom uit elkaar gingen' 'Nee schatje, ik doe dit om jou te zien lijden van pijn' 'Dat doet jou ook pijn. Ik dacht dat je van me hield!' 'Inderdaad, hield. Jij ging zo snel alweer naar de volgende dat het leek alsof je niks om me gaf, en nu ik goed kijk zie ik dat ik gelijk heb' 'Laat haar gaan dit is iets tussen jou en mij' zegt een bekende stem.
En dat moment zie ik het. Ik sla hem op zijn kaak en hij laat mijn pols los om zijn wang te pakken. Ik ren naar hem toe en omhels hem. 'James is compleet ontspoort' fluister ik. 'Ik heb je, geloof me ik laat je niet gaan' 'Zal wel moeten Jackie. Tijd om jou geliefde te verliezen' en dat moment vult het geluid van een schot de zwarte kamer.
~~~~~
"Aaaaaaaah" gil ik, en mijn deur wordt open gemaakt. "Rosie gaat alles goed met je?" klinkt de stem van mijn broer. Ik schud van nee en hij loopt weg, even later komt hij terug met een glas water die ik gulzig opdronk. "Haal rustig adem Rose" zegt hij en omhelst me. "Ik droomde dat James me wou vermoordden" zeg ik wenend. "Rosie, dat gaat niet gebeuren. Ik laat het ook niet gebeuren maar wordt alsjeblieft een beetje rustig" zegt hij kalmerend. Ik knik en stop met hijgen. "Ja goed zo, rustig in en uit ademen" zegt hij tegen mij. "Het is half 5 slaap nog even" ik knik en hij loopt terug naar zijn kamer, en nog vlak voordat hij mijn kamer uitloopt zegt hij nog welterusten. Ik woel nog een beetje heen en weer in mijn bed en val alweer in slaap.

Ik word wakker van het harde geluid genaamd: mijn wekker. Ik ga even rechtop zitten en bungel met mijn benen uit het bed. Ik kijk in de kast en ga voor een zwart naveltruitje met een wit geblokt bloesje en een spijkerbroek met gaten, ook pak ik nog een paar witte schoenen en trek alles aan.
(Foto hier onder xoxo👇🏻)

Mijn make-up bestaat uit een laagje mascara en een matte lichtroze kleur lipgloss

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Mijn make-up bestaat uit een laagje mascara en een matte lichtroze kleur lipgloss. Ik doe nog een beetje concealer op om mijn wallen weg te werken en loop met mijn rugtas op mijn schouder naar beneden.

"Hey...." zeg ik uitgeput. "Morgen sis, hoe gaat het? Heb je nog kunnen slapen?" vraagt Stefan. "Goed en ja, maar niet geweldig" beantwoord ik zijn  twee vragen. "Kun je mij even de boter geven" vraag ik als ik me op een stoel neerzet. Als ik de boter heb smeer ik mijn drie broodjes met boter en leg er wat broodbeleg op. Één kaas, één met ham en één met Nutella. Ik eet zelf het broodje met Nutella op en doe de andere twee in een broodtrommel met een appel, voor als lunch op school.

The Boy Next DoorWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu