Hoofdstuk 28❤️

2.1K 73 25
                                    

-POV Rosie-
Het is nu zo'n half tien in de avond en we staan alweer in de haven van Engeland en onze boot kan elk moment komen. De afgelopen dagen waren geweldig.

We gingen naar Buckingham Palace, daarna naar de Big Ben, toen naar de Tower Brigde waar we een geweldige man zagen goochelen en ik mee op de foto sta, en tot slot hebben we een ijsje gehad.

Zaterdag en zondag hebben we plekken bezocht zoals Palace of Westminster en Hyde Park. Het was heel leuk, vooral in het park. Er zijn daar allemaal bezigheden die je dagelijks kunt meemaken maar dit is een hele open plek waardoor je veel verder alles kunt zien. Jack was heel lief voor me en kocht een bos bloemen daar voor me.

En hebben we twee/ drie uur genoten van Sea Life Londen Aquarium, en daarna hebben we gezeten in het St. James's Park.

We hadden in die ochtend al onze spullen ingepakt zodat we even konden uitrusten na al deze bezienswaardigheden.

Gisteren zijn we ook met de hele klas verrast met een optreden van Ed Sheeran. Echt zo cool! Ik heb zijn handtekening en een foto van hem en Jack en mij. Ik heb er zo hard van genoten. Ik ben wel erg uitgeput want het weekend was vreselijk druk.

"Rosie, de boot is er. Kom je" zegt Lissa en wacht niet op mijn antwoord maar trekt me mee. "Ja Lissa, ik loop vlak achter je" zeg ik met een grijns. "Weet ik, maar je moest gewoon opschieten" zegt ze en geeft me een knipoog. Ik lach en met onze klas stappen we in de boot. Terugvarend naar Nederland.


"Hallo! Staat hij wel aan" hoor ik iemand zeggen en open langzaam mijn ogen. "Ja! We zijn weer in Nederland hoor. Ons schema is dat we nu gewoon op de bus wachten want die had een beetje vertraging door een ongeluk maar die is er binnen een kwartier. Zodra de bus er is, stappen we gelijk in en rijden we terug naar school, daar kunnen jullie zelf naar huis of worden jullie opgehaald. Alles duidelijk" zegt mvr. Klingers. Ik knik en leg mijn hoofd op de schouder van Briana die naast me zit.

"Ben je moe" vraagt ze. Ik knik en sluit mijn ogen. Ik hoor nog een paar stemmen voordat ik half in slaap val. Het laatste wat ik voel is dat ik opgetild wordt en in iets zacht wordt neer gezet. De persoon drukt me tegen hem aan en plaatst een kus op mijn voorhoofd. "Welterusten schat" zegt hij/zij en ik dommel weg in een diepe slaap.

"Rosie, het is tijd om wakker te worden" hoor ik een stem. Ik draai me weg van het persoon en hoor dan een harde piep. "Aaah!" schreeuw ik en wordt aangekeken door de mensen uit de bus. "Jij bent ook wakker" zegt mvr. Klingers en lacht naar me. Ik wrijf slaperig in mijn ogen en kijk haar kant op.

"Goed we zijn op onze school. Het is nu bijna half twaalf, dus doe voorzichtig op de straten. Ik wens jullie een fijn weekend. En vergeet niet dat jullie die examens heel goed moeten maken over anderhalve maand, want ik zie jullie niet meer in mijn lessen" zegt ze en stuurt alle leerlingen weg.

Ik zet mijn voet uit de bus waarna de andere al snel volgt. "Ik fiets wel met je mee" zegt Jack die naast me staat. Ik knik en pak mijn fiets. Als hij zijn fiets heeft gaan we naar ons huis.

"Ben thuis!" schreeuw ik door de keuken en hoor getrappel op me afkomen. "Luke! Hey schatje" zeg ik vrolijk en pak hem op. "Oh, jij bent wat zwaarder geworden" zeg ik en zucht terwijl hij mijn gezicht aflikt.

"Rosie!" zegt mam uit de woonkamer. "Hey mam" zeg ik blij en knuffel haar. Ik ga naast d'r zitten. "Hoe was het" vraagt ze en ik vertel alles, maar dan ook echt alles. Zelf van wat Jack en ik hebben gedaan. "Heb je het wel veilig gedaan" vraagt ze. "Tuurlijk mam" zeg ik en hoor een deur dicht vallen.

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now