Hoofdstuk 24❤️

2.4K 71 11
                                    

Hey hey❤️ ik had opgemerkt dat bij mij en jullie eerst hoofdstuk 23 was en daarna 22 maar dat heb ik terug kunnen veranderen. Dus don't worry☺️ ga nu maar lezen

Xoxo ❤️

-POV Rosie-
Ik loop door de kamer van het hotel. Eigenlijk had ik een normaal hotel verwacht maar blijkbaar heeft onze school een inzameling actie gedaan waardoor we meer geld hebben kunnen verdienen door het geld.

"Babe, ben je er nog steeds zeker van om bij mij te slapen" vraagt Jack en plaatst zijn handen om mijn heupen. "Zeker weten" zeg ik terwijl ik me omdraai. Ik druk een kus op zijn mond en hij zoent me terug. Ik knijpt in m'n billen en ik doe mijn mond open. Zijn tong glipt langzaam naar binnen en draait rondjes rond de mijne. Na ongeveer een halve minuut laten we elkaar los omdat we lucht nodig hebben. Ik zucht en hij plaatst zijn voorhoofd op de mijne. Hij kijkt me lang aan als ik iets nats op mijn neus voel. Ik trek en vies gezicht terwijl Jack me grijnzend aankijkt. "Heb je me zojuist gelikt" vraag ik met een verbaasd gezicht. Hij kijkt me alleen grijnzend aan en ondertussen heb ik het antwoord al gevonden.

"Jij.... Ziek kind" zeg ik lachend terwijl ik zijn wang lik. Hij sluit zijn ogen en drukt me dichter tegen hem aan. Hij kijkt me nog een keer diep aan als hij me op het bed drukt. Hij gaat boven mij liggen met zijn handen langs mijn hoofd. "Ik moet nog m'n work-out doen" zegt hij en drukt een kus op mijn lip gaat omhoog, en weer omlaag terwijl hij zijn lippen op de mijne drukt. Ik giechel bij elke keer dat hij dat doet. "Jij bent echt.." "Geweldig, weet ik toch schat" zegt hij en drukt een lange kus op mijn mond. Ik plaats mijn handen om zijn nek terwijl hij verder gaat me push ups en kusjes. Als zijn lippen de mijne weer raken houd ik zijn hoofd met mijn handen stevig van. Hij kreunt zacht en drukt zijn lichaam tegen me aan. "We moeten straks eten" zegt hij. "Straks is nog niet nu" zeg ik en druk mijn lippen weer op die van hem. Hij gaat er in mee en één hand belandt in mijn haren.

"Rosie, kom je straks hebben we- oh. Sorry moet ik later terug komen" vraagt Briana als ze onze kamer inloopt. "Nee, ik kom eraan. Wacht maar even" zeg ik en druk nog gauw een kus op Jack's lippen en kruip onder hem vandaan. Ik hoor hem nog op t bed ploffen net voordat ik de deur dicht doe.

"Sorry van net. Kwam ik op een verkeerd moment" vraagt ze onderweg naar de eetzaal. "Nah, uiteindelijk moesten we wel eten maar met jou is het net zo leuk" zeg ik en sla mijn arm om haar schouder.
Ze pakt mijn hand en samen lopen we naar ons buffet stil maar vredig verder.

"An, kun je even een karbonade geven" vraag ik. "Ja hoor! Geef je bord maar even" reageert Anna terug. Ik neem een hap van mijn karbonade en prik met mijn vork ik een stukje gebakken aardappel met spekjes.

"Vreetzak" zegt Jane. "Ik hou gewoon van eten" hoor ik Anna zeggen. "Tuurlijk... Vreetzak" zegt ze met een grijns. "Hey Rose, wanneer hadden jij en Jack ook al weer die Londen eye ticket?" vraagt Jane. "Vrijdag avond. Ik heb er echt zin in. En vooral omdat jullie één keer gaan en ik twee keer" zeg ik en steek m'n tong uit.

"Rosie, kijk langzaam achterom naar Jack" zegt Briana. Ik zie hem staan met een of andere Londens meisje. Wat een blonde snol. Ik sta op van mijn stoel en pak zijn hand vast. "Baby, are coming?" vraag ik en hij drukt een kus op mijn lippen terwijl ik sluw naar haar lach. Ze kijkt me boos aan, zwiept met haar haren en loopt dan chagrijnig weg. "Thanks, ik wou de hele tijd weglopen maar ze greep me telkens bij m'n arm of buik. Wat een pedo" zegt hij en we lopen samen weer naar de tafel.

"Here we are!" zeg ik en ga weer zitten op mijn plek terwijl Jack naast Tyler aanschuift. Ik eet de rest van het eten op als we een harde piep in onze oren horen. "Sorry, sorry. Oke vandaag gaan we helemaal niks doen want het was een drukke dag dus kunnen jullie mooi uitrusten of doen wat jullie willen. Voor morgen kunnen jullie tot half tien uitslapen, we hebben namelijk ons ontbijt om tien uur. Dan gaan we diezelfde dag nog naar een museum. Allemaal in één groep dus maak je geen zorgen. Dat is van half twaalf tot half vier. 's Avonds hebben we gewoon weer om vijf tot zes uur het avondeten en kunnen jullie in de avond doen wat jullie willen. Zolang je maar niet om half twee hier terug komt van een bar of kroeg. Clear?" zegt mevrouw Klingers. Ik knik en we horen dat we mogen gaan.

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now