Deel 2~ Hoofdstuk 6❤️

1.5K 50 8
                                    

-POV Rosie-
Ik loop het appartement binnen waar ik ga wonen deze tijd. Het ziet er nog precies uit hoe ik het had ingericht. Het marmer van de kleine keuken laat de zonnestralen schijnen door het kleine kamertje. Ik zie het kleine radiootje staan die ik op het aanrecht had geplaatst.

"Nice room" hoor ik van achter me. Ik schrik en draai me om. "Bri! Ik schrok me rot" "Ook leuk om jou te zien" zegt ze lachend. Ik loop naar d'r toe en knuffel haar. "How are ya" vraagt ze en kijkt me wanhopig aan. "Beter, ik mis hem alleen vreselijk veel" leg ik haar uit. "En jij? Hoe voel je je" vraag ik haar. "Omg! Ik moest nog vertellen dat de portier zo knap is! Hij heeft zwart haar en felblauwe ogen! En hij gaf me een knipoog!" verteld ze enthousiast. "Ga hem fixen zou ik zeggen" zeg ik lachend en ze lacht mee. "Kom ik laat je hem zien!" zegt ze hyper en trekt aan mijn arm zodat ik wel mee moet gaan.

Samen lopen we de trappen af en gaan naar de lobby. Ze kijkt om de hoek van de muur en ziet hem daar praten met een jongen. Ze zegt dat ze erg vriendelijk tegen elkaar doen. Ik duw haar zachtjes en ze valt voorover op de grond en ziet dat de twee jongens naar haar kijken. Ze lacht beschamend en zwaait nog voordat ze kwaad naar mij loopt.

"Wat the fuck! Waarom deed je dat" vraagt ze half-lachend half-boos op een zacht volume. "Don't know. Het leek me gewoon echt grappig" zeg ik en kijk d'r grijnzend aan. We horen de twee jongens hard lachen en Briana kijkt me wanhopig aan. "Zouden ze het over mij hebben? Of over iemand anders? Het kan niet over jou gaan, ik bedoel ze hebben je niet gezien" ratelt ze nerveus. "Vind je hem leuk leuk of alleen knap, want ja ik zie dat hij niet lelijk is" zeg ik d'r. "Ik heb nog niet echt een gesprek met hem gehad, dus ik zou het niet weten. Maar tot nu toe lijkt het alsof ik elke keer naar de hemel kijk als ik hem zie" zegt ze dromerig. "Okay... Weet je zeker dat je niet aan de drugs zit" vraag ik haar nerveus waardoor ze gaat lachen als een kip. "Ik breng je vanmiddag wel naar een afkickkliniek schat" "Ik zit niet aan de drugs. Hij is gewoon niet te geloven knap" zegt ze dromerig. "Ik ga naar hem toe, denk ik" "Woah! Flirt alert" zeg ik en we lachen. "C'mon girl. You can do this" moedig ik haar aan en geef d'r een zetje.

Ik bekijk elke stap die ze maakt. De jongens zijn totaal gefocust op Briana en zij loopt daar zelfverzekerd naar toe. Ze gaat bij hun staan en begint te praten. Oh, please. Waarom hoor ik niet wat ze zegt. Ik kijk gauw de hoek om als ze beginnen te lachen. En dan hoor ik ook echt iets duidelijks.

"Je hebt een mooie lach" zegt één van de jongens. Ik draai mijn hoofd weer naar hun toe en zie Briana blozen en naar beneden kijken. Ze steekt stiekem een duim op en kijkt dan weer naar de jongens. Lachend en al praten ze verder.

"Okay, ik zie je nog gast" hoor ik de vriend zeggen. "See ya" zegt de balie jongen en hij praat weer verder met Briana. Ik zie de balie jongen de hele tijd grijnzen en denk in mezelf dat ze hem echt te pakken heeft.

"Luister, je bent echt leuk, geloof me. Maar omdat ik hier werk mag ik niets met de klanten hier doen. Als ik hier niet werkte had ik je sowieso mee uitgevraagd. Het spijt me" zegt de jongen. Ik zie Briana nog lachen en wrijft over zijn hand. "Het geeft niks. Ik begrijp het helemaal. Ik moet mijn vriendin helpen" zegt Bri en ze loopt weg van hem. Hij kijkt haar na en laat zich dan vallen in zijn stoel.

"En? Hoe ging het. Ik heb maar een paar zinnen kunnen horen" vraag ik meteen als ze bij me staat. "Hij heeft m'n nummer. Maar vanwege zijn werk hier mag hij niets met de klanten doen qua romantiek ofzo" zegt ze een beetje teleurgesteld. "Ik wist echt niet dat he iemand al leuk kan vinden in zeven minuten. Kun je me checken dokter, volgensmij heb ik last van verliefdheid" zegt ze zuchtend. "Laten we maar gaan" zeg ik en we lopen naar onze kamers.

"Hey Kate. Wat is er?" vraag ik als ik m'n kamer binnen kom en Katie op mijn bed zit. "En hoe kom je in mijn kamer?" vraag ik achterdochtig. "Sleutel, en m'n nichtje doet irritant dus ging ik naar jou toe" zegt ze met alle logica die ook maar in haar lijf zit. "Netflix dan maar?" vraag ik grijnzend. "Ik kan niet wachten" "Zullen we Bri ook vragen" vraag ik d'r. Ze knikt en zegt: "Ik start het alvast op".

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now