Deel 2~ Hoofdstuk 4❤️

1.7K 61 10
                                    

Hey heyy😊
Voordat jullie verder lezen, wil ik jullie wat vragen...
Willen jullie een Q/A (Question and Awnser) of niet. Laat dat even weten zodat ik jullie ook kan snappen met wat jullie willen.

En daarbij wil ik jullie graag de cover laten zien van Sick in Love.

Dit is hem😁Laat in de reacties weten ookwat je ervan vind want ikzelf vind hem nog wel goed gelukt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is hem😁
Laat in de reacties weten ookwat je ervan vind want ikzelf vind hem nog wel goed gelukt.

EN OMFG IK ZIE NET DAT IK VIERDE IN ROMANTIEK STA😱😱 Thank you all so much maar ik ga jullie niet langer volhouden met dit mini stukje dus ga maar lekker lezen😂😊❤️

2052 woorden xx❤️

-POV Rosie-
Het was gezellig gisteren. Ookal was het een pijnlijk onderwerp maar ik heb volgehouden. Justin was best wel benieuwd hoe alles tussen mij en Jack zat. Ook of we nog bij elkaar zijn en gelukkig dat dat zo is.

Ik loop weer naar de andere kant van de kamer. Mijn bureau ligt nog vol met kleren, make-up en sieraden die er naast slingeren. Ik heb alles op een paar stapels. Shirtjes, hemdjes, bloesjes, lange broeken, korte broeken, rokjes, jurkjes en nog een doosje voor al mijn sieraden en make-up. Ik stop dat allemaal zo in de doos op mijn bes zodat ik alleen nog maar toiletspullen moet inpakken voor volgende week.

Ja, je hoort het goed. Volgende week ga ik weg van huis, op weg naar Groningen. Ik heb nog drie setjes kleren die ik in de laatjes van m'n kaptafeltje heb liggen voor deze en aankomende week. Zuchtend leg ik alle kleren in de doos en zorg ervoor dat alles in één keer erin pas en dan ook nog netjes.

"Rosie! Wil je eten koken" roept mijn moeder vanonder de trap. "Ja hoor! Ik kom zo!" roep ik terug en loop de trap af.

"Ik dacht wel dat het handig was dat je wek wat meer kan bakken dan alleen pannenkoeken en gebakken eieren" zegt mijn moeder glimlachend. "Handig" zeg ik lachend. "Ik pak wel wat groenten vanuit de kelder dan kun je de aardappels schillen en het vlees kruiden" zegt mam en loopt al pratend weg. Ik neem plaats aan de tafel en begin met het schillen.

"Ik moet nog wat opbiechten" zegt mam als ze terug komt met twee potten bonen. "Vertel maar" zeg ik en leg de aardappel en het schilmesje neer op de tafel waar ik al de hele tijd zit. "Je moet voor een persoon extra koken" zegt mijn moeder ietwat nerveus. "Wie is het. Wacht laat me raden. Is het de baas van je werk? Misschien de buschauffeur? Heb je een zwerver op straat gevonden?" vraag ik haar verbaasd. "Allemaal fout, behalve het laatste. Ik zag er vorige week eentje, maar voor of na je verjaardag had ik verteld dat ik een man heb ontmoet en moet het niet toevallig zijn dat hij mee-eet" zegt ze ongemakkelijk. "Oh, is helemaal prima hoor" zeg ik tegen haar. "Ja? Ik dacht dat je boos of verward zou zijn maar dit had ik niet echt verwacht" zegt mam. "Ikzelf ook niet lieve schat. Maar jij verdund een man die je goed behandeld. En zolang het die zwerver op straat niet was vind ik het best" zeg ik lachend.

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now