Deel 2~ Hoofdstuk 34❤️

766 47 10
                                    

-POV Stefan-
Alles, alles zijn we kwijt! Thomas is niet meer te vinden, wij doen zo hard ons best om haar te vinden maar dan gaan ze weg! We hebben helemaal geen informatie meer, niets. Je zult nu vast wel denken 'jullie hadden het kenteken van dat busje' maar dat klopt ook. We hebben het kenteken wel maar wat kun je ermee doen als ze hun auto hebben opgeblazen? Er is geen spoor meer te bekennen.
Ik leg mijn hoofd op het bureau, ik ben niet meer op te vrolijken denk ik.

Er wordt op de deur geklopt. "Agent McCaller? Zou ik u blij kunnen maken met alle informatie over onze zaak van Rosie McCaller" zegt agente Bloemenaal. Ik kijk naar haar op en ze schenkt me een warme glimlach.

Ik sta op en volg haar naar haar kantoor. Voor als je het nog niet haf opgemerkt, ik heb de baan aangenomen. Ik zit nu ongeveer drie weken bij de politie en werk zo hard mogelijk als ik maar kan. "De camera's op de straten hebben Thomas én Pete gefilmd toen hun in het centrum deze winkel binnengingen. Ze kwamen terug met verschillende soorten en maten messen terug en liepen toen naar deze bus" ze switcht over naar een andere camera en verteld haar verhaal verder "ze waren vluchtig alles aan het inpakken zodat ze niet opgemerkt waren. Sukkels natuurlijk, er hangen toch beveiligingscamera's. Ik heb ze de hele tijd gevolgd, bleef checken of het kenteken klopte en ben er achter gekomen waar ze zitten" zegt Josien. "Ze?" vraag ik. "Er zijn meerdere vermiste meisjes die brutaal in datzelfde busje werden getrokken. Weet je nog toen de politie hun hadden gespot toen ze aan het stappen waren? Er was nog een meisje bij die we ook bij de vermisten hebben staan. Ik vermoed dat zij daar ook zit opgesloten. Amélie heet ze. Ze is inmiddels ook al iets langer dan drie en een half jaar vermist. Of hier, Melissa Young, nu bijna een jaar weg" zegt ze en wijst naar verschillende foto's. "Wacht, dat was Rosie's beste vriendin. Melissa kwam altijd bij ons voor het potje suiker, ze woonde inmiddels een paar huizen verderop dus ze was altijd makkelijk te bereiken" zeg ik tegen haar. "Ken je Amélie misschien ergens van?" vraagt ze me. "Nee, niet dat ik het me kan herinneren" laat me eens de rest van alle vermiste meisjes eens zien" zeg ik. "Waarom eigenlijk geen mannen" vraagt ze. "Thomas handelde, misschien nog steeds wel, in vrouwen. Hij nam nooit een man, dat vond hij zinloos. Hij vermoorde ze alleen maar, al die lijken van onschuldige mannen, ik heb er gewoon geen woorden voor" zeg ik en haal een hand door mijn haar.

"Oke maar nu over iets anders. Wil je me de ring laten zien? Alsjeblieft?" smeekt ze en valt op haar knieën. Ik haal het doosje uit mijn zak en open het. "Oh wauw! Dat is nog eens een verlovingsring" zegt ze en droomt weg. "Anna moet blij zijn met jou" zegt Josien. "Wanneer kan ik het haar geven? Ik heb altijd de verkeerde timing" zeg ik frustrerend. "Als jij voelt dat het moment nabij is dan moet je gewoon die ring laten zien! Maar ik had het altijd zo geweldig gevonden als je een lange strandwandeling maakt en vlak langs de golven loopt, zo mooi. Ik was wel een keer in Scheveningen en toen zag ik hoe een man hurkte voor zijn vriendin, dat was echt het meest romantische wat ik ooit heb gezien" "Een strandwandeling, geen slecht idee. Maar dan mag het wel wat warmer zijn. Heb je nog andere ideeën, ik zou haar graag deze week het al zover laten komen. We zijn nu al langer dan een jaar samen, ik hou echt van haar. Wat denk je van een chique restaurant, ik kan mijn liefde voor haar dan aan iedereen laten zien" "Restaurant.. absoluut! Ik zou alvast reserveren voor vrijdag als ik jou was. De meeste fancy restaurants zijn snel al snel vol" zegt ze. "Ik zal haar appen dat ik haar vrijdag wel meeneem naar een restaurant" zeg ik en pak mijn mobiel. "Da's dan geregeld" zeg ik en leg mijn telefoon terug.

"Zullen we beginnen?" zeg ik met een grijns. Ze knikt luid en we lopen naar de anderen.




"Luister! We moeten zo snel mogelijk haar vinden, er zijn misschien nog wel meerdere meiden die daar vastzitten! Dat weten we bijna zeker. Alles wat ik vraag is om een zoekactie te plannen voor mijn vermiste zusje. Ik weet niet of u het weet maar ze zit daar al wel bijna acht maanden opgesloten. Ze is niet oké, ze is verwond, ze heeft pijn. Iedereen die daar vastzit heeft pijn. Waarom doen we ons werk niet en vinden we al die vermiste vrouwen!" zeg ik razend. "Luister, op dit moment zijn mijn beste zoekers bezig met het vinden van de man die drie dagen geleden een vrouw had beschoten. U moet wachten totdat hun terug zijn om deze actie voort te brengen" op dat moment gaat de deur open. "Agent Borger meldt zich met Asha Bahoelizjeg. Drie dagen geleden en vrouw beschoten, daarbij vonden we zakjes drugs in zijn zakken en veel geld, hij dealt dus blijkbaar in XTC" zegt hij en loopt binnen met Asha. "Blijkbaar zijn je zoekers al terug" zeg ik met een grijns. Het is eindelijk tijd.

------------------------------------------------------
Haaajj❤️

Ik wou even een bedankje geven aan erica_ramos_11 omdat ze zo goed aan jullie kan uitleggen dat het het nummer van de cover moest zijn ipv 'DEZEE😍'. Het is dan gewoon moeilijk om de stemmen te tellen voor welke cover.

Ik vind ze allemaal wel mooi maar ik kan niet jullie allemaal blij maken en er zelf rot bij voelen. De stemmen van mijn familie en vriendinnen heb ik trouwens ook erbij opgeteld en daar kwam er op uit dat het bij

de skateboarder: 14 stemmen
de boomstaanders: 5 dacht ik
de soortvan photobooth: 16 stemmen vgm.

Dat betekent dat de photobooth heeft gewonnen. Zijn jullie daar oke mee? Ik zelf ben er wel blij mee, ik hoop niet dat ik jullie hiermee verdrietig heb gemaakt😢
En alsnog er komen sowieso nog meer boeken in de toekomst dus dan zal er zeker weten die foto komen met een andere titel of een 'deel 2' van het boek.

Don't hate me for this choice😕 it wasn't easy at all🙂

Ik hoop dat jullie allemaal genieten van jullie eerste schooldag van t jaar terwijl ik lekker vrij ben!!😝😚
Jeah I just made you jealous😏
Dus pak jullie boeken maar en go to school!!

Hou van jullie ❤️
Ga jullie misse😝❤️

1111 woorden xx❤️

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now