Hoofdstuk 13❤

2.7K 88 10
                                    

-POV Rosie-
*TRIIIIIIIINGG* "aaaah fack" zegt Jack als de deurbel gaat. "Beneden lopen ze wel." zegt hij. Hij wil me weer zoenen maar ik hou hem tegen. "Hoelaat is het?" "geen idee maar ik wil gewoon je zoenen.... Mag ik je zoenen?" vraagt hij. Ik zucht lachend en beantwoord zijn vraag door mijn lippen op de zijne te drukken.


Kreunend word ik wakker, en als ik uit bed wil voel ik iets zwaars om mijn middel. Een arm, de arm van Jack. Ik glimlach als ik denk aan gisteren.

Ik probeer rustig me uit zijn greep te krijgen maar dat mislukt. "Rosie..." zegt de jongen die naast me ligt met een flinke ochtend stem. "Ja?" zeg ik lachend. "Ik lag net zo lekker te slapen" zegt hij met ee krakende stem. Ik draai me om en zie dat zijn ogen nu open staan. Zijn greep versterkt hij wat meer en ik lig dicht tegen zijn borstkast aan.

"Wat jammer voor je" zeg ik. "Ja! Maar nu lig ik nog steeds wel lekker" zegt hij met een grijns. Ik schud lachend mijn hoofd heen en weer en geef hem een klein duwtje op zijn arm. "Bae, als je zo graag mijn spieren wilt voelen hoef je het alleen maar te vragen hoor" zegt hij en tikt met zijn vinger op het puntje van mijn neus. "Tuurlijk Jack" zeg ik terug.

" Is het misschien niet een beetje handig als ik weet hoelaat het is?" vraag ik aan hem. "Nee, ik vind dat niet handig... Ik vind dat erg voetig" zegt hij. "Ha ha ha, wat is Jack toch weer grappig. Maar serieus, hoelaat is het?" vraag ik voor de tweede keer aan hem. "Kwart over elf. Waarom pest je mij door me zo vroeg te wekken?" vraagt hij. Ik lach, hij is ook zo gek.... "Anders kon ik dit niet doen" zeg ik en druk mijn lippen op de zijne.

Hij gaat erin mee en woelt rustig met zijn handen door mijn haren heen. Hij draait zich iets bij en hangt al boven me.

Onze zoen wordt steeds vuriger en ik voel hoe één van zijn handen onder zijn shirt komt. Ja, zijn shirt. In zo′n jurk slapen is niet fijn dus gaf hij mij een van zijn geweldig ruikende T-Shirts.

Zijn hand kruipt telkens iets meer omhoog en bij zijn aanrakingen voel ik een fijne rilling. Ik onderdruk een zachte kreun en zijn handen strelen rustig mijn buik.

Ik haal mijn lippen van de zijne af en zucht. "Ik wist wel dat dit op een dag ging gebeuren" zegt hij met een grijns, terwijl hij nog steeds boven mij hangt.

Jongens....

"Het is niet erg dat je me onweerstaanbaar vindt. Meerdere mensen vinden dat ook wel schatje" zegt hij en geeft me een knipoog. Hij is ook echt ongelofelijk. Hij gaat langzaam weer op het matras naast mij liggen en ik lach zachtjes. Ik bijt op mijn lip en weet dat maar dat ik Jack zo naar mij laat verlangen. (A/N luister NU het liedje😉)

Wat denk ik nu, hij is een badboy. Hij blijft absoluut niet bij een meisje zoals ik... Of als een ander meisje zoals Sofie. Maar man, je wilt niet dat Sofie aan je hangt, voor haar exen het spijt me dat jullie zo'n vreselijk persoon als vriendin hebben gehad.

"Gaat het wel met je?" vraagt hij, met een sprankeltje bezorgdheid in zijn stem. Ik schrik op van zijn stem en geef een opwaartse knik. "Zeker weten, je leek zo... Ik kan niet uitleggen hoe je eruit zag." zegt hij. Ik lach, wat hem een verbaasde blik oplevert. "Je bent schattig als je bezorgd bent" zeg ik voor de verduidelijking. "Ik ben helemaal niet schattig" zegt hij terug. Ik zucht "Je hebt gelijk.... Je bent ontiegelijk schattig" zeg ik met een glimlach, en druk een kus op zijn wang.

"Je maakt me gek, dat weet je toch?" zegt hij onzeker. "Nee.........." zeg ik voorzichtig, bang voor zijn reactie. "Dan zeg ik het je nu. Rosie McCaller, je maakt me gek. Je bent prachtig, lief, leuk, je hebt iets met me gedaan in deze fucking zes dagen die je hier pas bent wat ik nooit eerder heb gehad. Wat jij met mij doet is onbeschrijfelijk, als je dat maar weet. En dit klinkt misschien heel gek, maar ik denk wel dat ik iets voor je voel. Ik gebruik je niet zoals ik dat bij andere meiden deed, ik ben gestopt met roken, en heb de laatste dagen geen enkel gevecht gehad wat meestal dagelijks is. Je hebt me verandert en dan op een positieve manier. Wil je mijn meisje zijn" ik zucht. Mijn gedachten hebben een gevecht met mijn hart. Allebei een totaal verschillend antwoordt.

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now