Hoofdstuk 8❤

3K 111 20
                                    

Maar ik wil je nog wat vragen..."

-POV Rosie-
Ik zucht....

"Wil je verdwijnen uit mijn leven?" hij kijkt me verbaasd aan. "Maar ik ben hier juist omdat ik bij jou wil zijn, snap je dat dan n-" "Verdwijn asjeblieft uit mijn leven. Je maakt me alleen maar meer in de war"

Dan voel ik me opeens bekeken. Ik kijk rond en zie dat Jack op zijn balkon staat. "Plzz snap je niet dat mijn leven niet op orde is. Ik ben totaal door de war." zeg ik. De deur gaat open van de buren. "Hey Rosie, valt hij je lastig?" zegt Jack. Ik zucht, waarom moet hij nou hierkomen. Ik duw hem weg maar er komt geen beweging van in.

"Jack ga weg" zeg ik maar zoals ik al had gedacht bleef hij gewoon staan. "Rose ik wil je helpen" zegt Jack. "Ik heb je hulp niet nodig. Please Jack, ga gewoon weg. Ik kan dit wel alleen." "Rosie wie is dit?" vraagt nu ook James. "James ik vroeg jou ook wat, c'mon. Ughh ik ben al helemaal in de war, jullie maken het alleen maar erger. Jack..." "Ja babe" "Noem me niet 'babe', en please ga nou een keer weg." "Rosie als je wil dat ik wegga dan wil ik er wat voor. En ik ga ook niet weg totdat hij nu eens vertrekt" ik zucht. Waarom maken deze 2 jongens me zo.... Zo.... Ughh waarom zijn er dingen die je niet kunt beschrijven.

"Rosie, ik vroeg je nog wat." "En ik jou ook wat. Ik jullie allebei wat, maar jullie negeren me alleen maar . Alsof ik nog nooit een vraag heb gesteld.....
Jack ga weg, en James stop met bellen, SMS-en, appjes sturen en onverwachts langskomen, ja. Ik wil weer een normaal leven lijden." zonder nog om te kijken loop ik naar huis. Nog even draai ik me om.

"Jack! Ik wil je nog even spreken" ik loop verder naar mijn huis met Jack die me volgt. "Euhm... Waar wou je het overhebben?" "Misschien over het feit dat je eerst op mijn balkon komt staan. Dan zoen je me, ga ik weg en jij ook. En als James hier is moet je me opeens beschermen, wat heb je?! Ik kan dit heus wel alleen " zeg ik weer. Hij bijt nerveus op zijn onderlip.

Owh my gawd... Hij ziet er zoow fucking sexy eruit als hij dat doet. My gowsh ik moet die lippen gewoon nog even op de mijne hebben.

Als ik even nadenk besluit ik toch maar om het niet te doen. "Jack bijt niet op je lip" zeg ik waardoor hij begint te grijnzen. Ik rol met mijn ogen.

Jongens...

"Niet met je ogen rollen babe, maar het is niet erg." hij komt wat dichterbij en brengt zijn lippen naar mijn oor. "Het maakt je behoorlijk sexy" zegt hij waarna hij in mijn oorlel bijt. Ik voel me iets slapper in mijn benen voelen en hou zijn armen vast. "Jack..." "Ik weet dat je dit fijn vindt Rosie." zegt hij weer.

Ugh... Ik haat het. Ik haat het dat hij gelijk heeft en ik dit heerlijk vind. Waarom moet hij nou gelijk hebben?!

Ik zucht, en alsof het niet erg genoeg was begint hij ook nog met een nek/keel zoensessie. Zoals net ik moet toegeven dat het heel erg fijn is maar ik duw hem van me af. Maar zoals ik al dacht verschoof hij voor geen meter, geen decimeter, geen centimeter en geen millimeter. Gewoon niets. "Kom op Rosie je wilt dit" zegt Jack alweer. Ik voel hem tegen de zijkant van mijn nek grijnzen. Ik probeer, met nadruk op 'probeer', niet een kreun te onderdrukken, en jeej voor mij want het is mee gelukt."Rosie, je houdt hiervan ik voel het aan je."

"Jack, nooit gehoord van STOP." zeg ik waarop hij antwoord. "Ja, maar als ik dit doe heb ik geen keus om niet te stoppen." hij begint weer verder te zoenen in min nek en dan vindt hij en fucking gevoelig plekje. Ik krijg kippenvel en begin zwaarder te ademen, waarop hij moet grijnzen... Natuurlijk.

Ik loop weg -voor de tweede keer in een kleine tien minuten- zonder nog iets te zeggen. Maar ja, jongens zijn geen jongens als ze je mateloos irriteren. *kuch kuch, Jack*. Ik voel opeens een hand op mijn schouder. ik draai me om en hem seconde later boek ik twee zachte lippen -alweer- op de mijne. Ookal vind ik dit heerlijk, ik trek terug en loop verder.

-POV Jack-
Ik moest gewoon die heerlijke lippen nog op de mijne hebben. Het voelde als een drug. Je wilt steeds meer en meer. En dat wou ik precies van haar. Ik moest haar als eerste hebben. Ookal wou ze het niet. Maar wat lul ik nou, iedereen wil mij. Dus k zal haar krijgen. Maar in wist ook wel dat elke jongen van de school haar wou.

I hope you made your right choice, because everytime I see you I want you more and more.

-POV ...-
Eindelijk wist ik haar naam. Rosie wat heerlijk. Net als zij. Ik zou liegen als ik zei dat niemand haar wou. Serieus iedere jongen zou haar willen, en vooral op school. Daarom moet mijn plan heel snel doorgaan voordat ze zo'n sukkel heeft als Tyler of Jack. William kan absoluut nog wel. Hij gebruikt die meiden niet zo erg als hun twee, dus zou ze snel mogelijk van mij moeten zijn.

Van de enige echte Pete Jackson.

-POV Anna-
Dat feest van Jack was echt gaaf. Iedereen had het naar zijn zin. En ik ook. Alex dansde vaak met me en hij zoende me. Ik hij is ook eerlijk gezegd best wel hot. Ik bedoel zijn bruine haren, een iets getinte huid en een zowat perfect body. Hij is inderdaad knap en hij behandeld meisjes hoe het hoort. Niet alsof ze een vuilnisbelt zijn. Ik bedoel kijk naar Tyler en Jack. En ik moet ook wel eerlijk toegeven dat toen ik Jack zag zoenen met Rosie.... Ik denk dat ze gemaakt zijn voor elkaar. Maar ja, Jack is een klootzak en fuckt je gewoon, direct daarna wordt je gedumpt. Jepp jongens dus. Daarom speel ik hard tot get. Laat tenminste zien dat je mij waard bent. En dat is Alex.

Hij behandelde me zo goed dat ik hem zo als mijn vriendje aan men ouders wil laten zien. Ik denk dat ik verliefd ben. Nietwaar? Maar het zou waarschijnlijk onmogelijk zijn. My brothers bestfriend.

------------------------------------------------------------------------------

Duwssss. Weer n kort hoofdstukje. En jaaaaa. TAMTAMTAMTAAAAMM.

'-POV ...-' Is dus Pete Jackson. En iedereen wil Rosie direct al haar eerste schooldag en na het feest.... Pfffff Drama Mama.

Het spijt me voor dit slechte hoofdstukje. Jepp niet mn beste werk maar tis MN eerste boek. Don't Judge Me.
Maar hoe zou Pete moeten zijn

Badboy-
A sweetiepie-
Normale jongen (beschrijf ff)-
Crazy hot guy+ foto als t deze word-
Nerd-alert-
Liefste jongen ter wereld-
Een arrogante jongen dat alles inpikt wat ie wil-

Dus de keuze is aan jullie.
Hope you anjoid this part xx.

1189 woorden xx❤️

The Boy Next DoorWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu