Hoofdstuk 14❤

2.8K 97 19
                                    

-Rosie-
"Hey..... Ik weet wat ik wil doen" zeg ik zacht. Hij kijkt op en zegt voorzichtig ja. "Ik wil het proberen. Ik ben bang jouw volgende slachtoffer te zijn maar ik vind je wel echt leuk" zeg ik. Hij loopt naar me toe en omhelst me. "Ik ben blij met je keuze" zegt hij. "Je bent absoluut niet een slachtoffer. Maar ik wil het officieel doen. Rosie McCaller, wil je mijn vriendin zijn?" vraagt hij. "Ja Jack, heel graag" ik loop naar hem toe en zoen hem. Het is niet zo extreem als onze eerste zoen, nee deze is passievol. Alsof de wereld zou kunnen vergaan. "Uhum" kucht iemand. "Dus, je bent zijn vriendin?" vraagt de nieuwsgierige Sky. Ik knik en zijn zusje loopt naar me toe. "Dat vind ik leuk. Hij heeft nog nooit een echte vriendin gehad" dat laatste zegt ze zacht maar Jack hoorde haar nog wel. "Sky, wat moet je" vraagt hij aan zijn zusje. "Ik ga haar even lenen als je het niet erg vind" en voordat Jack kan antwoorden trekt ze me al mee naar haar kamer.

"Oké, Jack heeft weinig over je vertelt dus ik wil je graag leren kennen." "Je weet mijn naam al dus dat is makkelijk. Ik ben zeventien, bijna achttien. Ik heb een broer van negentien. We zijn hier naartoe verhuisd omdat mijn vader vreemdging. Ik speel gitaar en piano, ik heb vroeger op Jazz Dance gezeten, ik zit bij hem op school, VWO, en heb genoeg klootzakken in mijn leven gehad" zeg ik tegen haar. "Aj, ik weet dat jongens klootzakken zijn maar je hebt Jack wel verandert. Trouwens Jack is een paar dagen geleden achttien geworden en zit ook in zijn examenjaar. Wist je dat hij is de laatste tijd alleen maar ongedeerd thuis gekomen. Ik bedoel alleen een meisje kan een jongen zo erg veranderen." zegt ze.

Ik knik "Maar ik ben Sky het enige en leukste zusje van Jack. Ik ben zestien zit ook bij jou op school en mijn niveau is ook VWO. Ik doe aan hockey en wil later arts worden." zegt ze tegen mij.
"Gaaf dat je arts wil worden. Mensen levens redden, alsof je een superheld bent." zeg ik. "Heb je geen vriendje?" vraag ik aan haar. Ze schud haar hoofd "Ik wil nog genieten van het single leventje. Jongens komen nog wel. En ze kunnen je hart breken maar ik begin er nog niet aan" zegt ze oprecht. "Snap ik, maar een jongen zou wel jou als vriendinnetje willen hebben." zeg ik met een glimlach. "Bedankt, ik snap wel dat Jack voor je gevallen is." ik begin te blozen van dat compliment. "Zelf snap ik niet wat jongens in mij zien maar het is lief dat je dat zegt" zeg ik. Ze is zo lief. "Je voelt nu al als een goede vriendin" zegt ze, en ik kan haar alleen maar gelijk geven.

"Zijn jullie al klaar? Het is wel mijn meisje" zegt Jack en steekt zijn hoofd door een kiertje. "Ja hoor, je mag haar weer. Gewoon even weten hoe ze is. Dat is alles" zegt Sky tegen haar oudere broer.

Jack pakt mijn hand en neemt me weer mee naar zijn kamer. "Ik ben blij dat je deze keuze hebt gemaakt" zegt hij en de volgende seconde voel ik zijn lippen op de mijne.
Het duurt helaas heel erg kort want hij haalt ze er al weer af.

"Film?" vraagt hij. Ik knik en ga op zijn bed liggen. Hij loopt naar mij toe met zijn laptop in zijn handen, en kruipt naast me. Ik zie al dat hij Netflix opstart, en door de films kijkt. "Ik kies voor.... Bad neighbours" zegt hij en kijkt me vragend aan. "Doe maar" zeg ik en hij start de film op.

Als we over de helft zijn horen we de stem van zijn moeder. "Jongens eten!" roept ze van beneden. "Laten we straks verder gaan met de film" zegt Jack. Ik knik en samen lopen we kletsend over de film naar beneden. Onderaan de trap pakt hij mijn hand vast en geeft er een klein kneepje in. Ik knijp hem zachtjes terug en we lopen verder naar de keuken.

Zijn moeder kijkt op als ze het laatste bordje neerlegt. Haar blik glijdt naar onze handen en ze krijgt een glimlach op haar gezicht. "Hey mam, mag Rosie mee eten?" vraagt hij z'n moeder. "Ja hoor, ik had toch al teveel gemaakt. Je vader komt ook zo" dat laatste zegt ze tegen Jack. Hij knikt en we nemen plaats aan zijn tafel.

Een paar minuten later komt zijn vader de kamer binnen gelopen en kijkt verbaasd van Jack naar mij. "Dit is mijn vriendin, Rosie." zegt hij met een lach en kijkt ook zo even naar mij.

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now