Deel 2~ Epiloog❤

914 53 15
                                    

-POV Rosie-
"Lena! Loren! Komen jullie?" roep ik als de meisjes zo'n tien meter achter mij lopen.
Ik zal het je wel vertellen.

Jack en ik zijn verloofd en hebben twee kinderen. Binnenkort komt er een derde bij. Maar Jack kan er helaas niet bij zijn omdat hij vandaag naar Zuid-Afrika wordt gestuurd. "Mam, waarom gaat pap weg" vraagt Lena sip. "Lieverd, papa gaat daar mensen beschermen. Hij komt snel terug. Geen zorgen" stel ik haar gerust en aai over haar bol. Loren knijpt stevig in mijn hand en Jack komt al weer aan gelopen met een flesje water in zijn hand.

"Hier" zegt hij en geeft me het flesje water. Loren laat mijn hand los en houdt zich stevig aan Jack's been vast. "Hey, rustig meisje" zegt hij en tilt haar op. "Ik kom wel terug" zegt hij. Ze huilt een beetje en knikt zachtjes. "Kom Lena" zegt hij en Lena springt op hem.

Mijn toekomstige man met mijn dochters.. ik wordt er ontroerd van. Jack drukt een kus op het voorhoofd van Lena en daarna op die van Loren en zet ze daarna neer. Hij zet ze neer en zet een paar passen naar mij. "Zorg goed voor jou en de kinderen. Ik hou van je" zegt hij en kust me. Ik hoor gegiechel van de meiden en ik lach tegen zijn lippen aan.

Hij knielt voor me en drukt een kusje op mijn buik. "Ik zal wel wachten totdat je familie komt" zeg ik hem. "Ik ga niet weg zonder dat ik een goed afscheid heb gehad" zegt hij en pakt mijn hand vast. Ik glimlach naar hem.

"We hadden de naam toch al besproken?" vraagt hij. "Vergeetachtig zoals altijd.." zeg ik zuchtend. "Jij weet nog de naam he? Want ik weet het wel, jij moet de naam doorgeven want ik ben er niet bij" zegt hij. "Wat is de naam dan?" "Finn natuurlijk" zegt hij en knijpt zachtjes in m'n hand. "Wat als het een meisje is" zeg ik grijnzend. "Het is geen meisje, en het wordt geen meisje. Drie giebelende dames in huis is meer dan genoeg" zegt hij lachend. "Loren en Lena, jullie moeten goed op mam passen als de baby er is. Ookal zijn jullie jong, zorg ervoor dat mama niet ziek wordt in deze periode" "We weten het pap" zegt Loren en rolt haar ogen, het maakt niet uit dat Lena en Loren een eeneiige tweeling zijn, ze verschillen erg veel van karakter.

"Jack! Joehoe!" hoor ik Sky al roepen. "Zusje!" zegt hij en loopt op haar af. "Ik ga je missen" zegt Sky en slaat haar armen om hem heen. "Same kleintje" zegt hij. "Kom levend terug wil je" zegt Sky lachend. "Tuurlijk, zorg goed voor Rosie, Lena en Loren oke?" vraagt hij bezorgd en laat haar los. "Ik hou haar in het vizier" zegt ze met een brede glimlach. "Ik zie je later" zegt Daan. Ja, Sky en Daan zijn nog steeds samen. Nou.. ze zijn een keer uit elkaar gegaan vanwege miscommunicatie. Bleek dat Daan dacht dat Sky vreemdging maar dat is allemaal goed gekomen. "Ja man, je hebt een grote taak op je schouders nu ik weg ga" zegt Jack waarschuwend. "Komt wel goed" zegt hij en geeft hem een schouderklopje. Jack laat los en omhelst dan zijn ouders. "Succes lieverd" zegt Miranda. "Dag mam" zegt hij en drukt een kus op haar wang. Ze laten weer los en Jack pakt zijn tas.

"Moet je niet op je vrienden wachten?" vraagt Chris. "We hebben gisteren al afscheid genomen" legt Jack uit. Ik loop nog snel naar Jack en en spring in zijn armen. Hij wankelt een beetje maar vindt gauw weer zijn balans. Hij streelt mijn haren en drukt er een kusje op. Ik hou me nog steviger vast aan hem en voel dan twee kleine armpjes om mijn been. Ik kijk naar beneden en zie Lena een beetje glimlachen. Loren zit al snel huilend op Sky's armen. "Loren, liefje, kom maar" zeg ik en wenk haar. Zodra Sky haar op de grond zet rent ze naar me toe. Ik hurk omlaag en ze omhelst me. "Ssh, het is al goed" stel ik haar gerust. "Foto momentje" zegt Sky en trekt een foto van ons vier.

"Ik moet gaan, ze wachten op me" zegt Jack en houdt mijn hand stevig vast. Ik kijk hem aanmoedigend aan en hij knikt. "Ik hou van je" zeg ik en kijk hem in zijn ogen. Het voelt precies weer zoals het moment dat Jack ook wegging voor zijn eerste keer in het leger. "Ik meer van jou" zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. Ik sla mijn armen om zijn nek en kus hem terug. Ik trek langzaam terg en knik naar hem. Hij neemt nog afscheid van Lena en Loren en pakt daarna zijn tas om te vertrekken.

"Together?" "Forever" zegt hij glimlachend en loopt dan weg. Lena en Loren hebben allebei één van mijn handen vast en ik hoor een paar snikken uit hun mond komen.

See you soon...

-----------------------------------------------------
TAMTAMTAMTAAAM
Jep... dit was het dan. Het echte einde van mijn eerste boek.

Ik ben erg blij met wat ik gehaald heb en jullie zullen zeker vaker over me horen

Maar tot nu toe zit het erop mensen.
I love you so much

888 woorden xx

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now