Hoofdstuk 29❤️

2.1K 79 14
                                    

-POV Rosie-
Hier zit ik dan. Op het bed van Sky die verteld over haar 'probleempje'. Maar ik lach alleen maar breed terwijl ze helemaal gestrest is.

"Wat moet ik doen?!" zegt ze gefrustreerd. "Ten eerste, meisjes hebben echt iets met de jongens uit m'n familie. Ten tweede, vraag hém uit. Jongens vinden het leuk als je zelf op hem afstapt. Het toont dat je zelfverzekerd bent en lef hebt" zeg ik tegen haar. "Thanks Rose, dit had ik echt nodig" zegt Sky en we knuffelen. "Succes met Daan dan he" zeg ik.

Ik loop door baar de kamer van Jack en zie hem op zijn bed liggen. Zoals bijna altijd, zonder shirt. Ik word helemaal warm van binnen en zie hem grijnzen. Hij staat op en loopt naar me toe. Jack staat nu vlak voor me en zucht zachtjes. Mijn hand leg ik op zijn gespierde buik, en Jack legt zijn vingers in de lussen van mijn korte broek die ik op dit moment aan heb.

"Je kan niet tegen m'n sixpack, toch?" zegt hij met een grote grijns. "Als jongen moet je weten dan elk meisje niet tegen een sixpack kan. En dan zeker niet die van jou" zeg ik met het laatste wat zachter en bijt op m'n lip. "Sorry wat zeg je" zegt hij en ik kan zijn grijns gewoon voelen. "Je hoorde me wel" zeg ik quasi-beledigt. "Sorry schat, ik zal je niet nog een keer met zoiets beledigen"
zegt hij en drukt een kusje op m'n lippen.

Ik lach en trek speels aan zijn haar. Hij gromt en drukt zijn lippen harder op de mijne.

Door een klopje laten we elkaar los en kijken we naar de deur. Sky komt aan lopen en zegt "Rosie eet je mee?".
"Ik vraag het m'n moeder of dat mag" zeg ik.

Ik app mam en krijg direct een berichtje van haar dat het goed is. "Ik mag, dus we komen straks wel" zeg ik. "Is goed. Over tien minuten ongeveer is het klaar. Je lust toch wel lasagne?" vraagt Sky. Ik knik en ze loopt weer met een lach weg.

"Wat zei Sky toen jullie aan het praten waren. Het is wel belangrijk als d'r vriendinnen dat niet mogen weten" zegt Jack. "Het ging over Daan" zeg ik subtiel. "Iets specifieker, waarom ging het over Daan?" zegt hij met een grote grijns. "Dat ga ik niet verder vertellen" zeg ik en loop alvast naar beneden.

"Hey Rosie, je lust wel lasagne toch?" zegt Miranda. "Ja hoor, lekker" zeg ik terug en Jack knuffelt me van achter. "Ruikt lekker mam" zegt hij en drukt een kusje op m'n schouder.

"Rosie! Kun je even komen?" hoor ik Sky roepen vanaf boven. "Ik kom zo terug" zeg ik tegen Jack. Ik druk nog een kus op zijn lippen en loop dan naar de kamer van Sky. "Wat is er?" zeg ik en zie allemaal kleren op de grond liggen. "Het is Daan..." mijn kaak zakt naar beneden met turbo speed en verandert dan gauw in een glimlach. "Heeft hij ja gezegd?" zeg ik. Ze knikt en ik kijk direct tussen haar kleren. "Wanneer is jullie eerste date?" vraag ik haar. "Morgen avond" zegt en ik kijk op naar haar. "Morgen?" vraag ik nog voor de zekerheid. "Ik zorg ervoor dat jij er perfect uit zal zien. Hou je avond vrij, oke?" vraag ik weer met een grote glimlach. Ze knikt en we springen vrolijk de lucht in.

"Oke... Weet je al waar je je date hebt" vraagt ik. "Strand, en het wordt een beetje warm dus een jurkje is wel genoeg" zegt ze en ik kijk verder tussen haar kleren.

"Je moet deze aandoen! Hij is perfect voor het strand... Eigenlijk voor bijna elke gelegenheid" zeg ik en hou een witte jumpsuit vast.
Het heeft losse schouders, een klein beetje kant en een strikje om je taille.
(👇🏻)

"Dat ik die niet zag! Hij is zo mooi

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Dat ik die niet zag! Hij is zo mooi. Ik ga hem absoluut aantrekken" zegt ze en ik zeg "Ik ga ook je haar en make-up doen. Mag dat?" . "Absoluut! Zonder jou had ik morgen geen dat met de jongen die ik echt geweldig vind, dus natuurlijk mag je dat" zegt ze en knuffelt me, ik knuffel haar terug en we dan samen naar beneden omdat het eten klaar is.

"Ah, daar zijn jullie" zegt Miranda en we nemen plaats aan tafel. Ik krijg een stuk lasagne opgeschept en we beginnen allemaal ervan te eten.

"Al goed geleerd voor je examens" vraagt Miranda aan mij. "Ja, best wel. Lekker gekookt Miranda" zeg ik met een lieve glimlach. "Dankjewel" zegt ze. "Ik help wel even met afruimen" zeg ik en pak alle borden en bestek van tafel. Alleen pakt Jack die van mij af en zegt "Ik laat mijn vriendin niet zomaar die borden dragen". "Ik neem wel de pan mee" zeg ik en zet de pan op het fornuis.

Dan voel ik opeens twee sterke armen rondom mijn benen en wordt in een seconde opgetild. "Jack zet me neer" zeg ik lachend. "Nope, jij droeg de pan dus ik draag jou" zegt hij. "Het ligt eigenlijk wel comfortabel, dus zo erg is het niet" zeg ik en Jack drukt een kusje op mijn neus waardoor een giechel mijn mond verlaat.

"Laten we nog even voor de examens leren" zeg ik en Jack pakt ook zijn boeken. Ik ga op zijn bed zitten met Jack's  wiskunde boek. Ik sla het boek open op bladzijde 98 en neem alle formules op in mijn hoofd die ik moet kennen. Ik schrijf ze zeg ze hard op en Jack maakt een paar sommen waarna we verwisselen zodat Jack kan leren.

"Dit is echt te frustrerend met jou erbij" zeg ik en kijk Jack met een zucht aan. "Wat doe ik verkeerd" zegt hij quasi-verbaasd. "Je lijdt me te veel af" zeg ik lachend terwijl Jack me kusjes geeft in m'n nek. "Sorry, wat" grijnst hij. "Je bewijst het alleen maar meer hoor" zeg ik tegen hem. Hij grinnikt en stopt dan even.

"Ik vind leren saaier dan jou verwennen" zegt hij en kust weer mijn nek. Ik sla mijn hoofd naar achter en voel de grijns van Jack in mijn nek. Hij zuigt op een bepaald plekje en ik zucht. Dan bijt hij er wat in en zuigt weer. Ik onderdruk een zachte kreun en zijn mond verlaat mijn nek. Ik druk mijn lippen op de zijne en hij gaat er gelijk in mee. Mijn hand wrijven door zijn haren en hij legt zijn handen om mijn heupen. Zijn tong glipt in mijn mond en draaier snel rondjes om de mijne. Mijn handen trekken zijn haar speels naar achter en hij laat en grom uit zijn mond halen.

Hij sluit me in tussen de muur en hemzelf. "I got you" fluistert hij langs m'n oor en bijt er speels in. "You've got me from the start" zeg ik en druk en kus op zijn wang. Hij kijkt diep in mijn ogen en ik heb zo'n gevoel dat dit niet een staar wedstrijd is.

Ik had gelijk, zijn ogen vinden een weg naar beneden tot aan mijn lippen. Zijn linkerhand legt hij op mijn wang terwijl zijn gezicht steeds meer dichterbij komt. Ik overbrug de laatste centimeter en onze lippen zijn zacht tegen elkaar gedrukt. De kus verandert in een gepassioneerde zoen. Ik kan eigenlijk alleen maar de liefde tussen ons voelen. Alles wat maar positief in een relatie is, dat is wat ik voel. Maar het sterkste gevoel is magie... Waarom? Nou, het is allemaal op zijn plek gekomen. De verhuizing, het bal, z'n 'wil je mijn vriendin zijn' aanzoek, de tweede nacht van Londen, en dat heeft ons gebracht tot dit moment. Het is gewoon uit pure magie ontstaan. Ach, eerder gezegd het lot. Wat het ook mag zijn het voelt fantastisch. Ik zou het allerliefst voor altijd zo blijven staan. Zijn lippen op de mijne, die warme hand die me elke keer tintelingen bezorgd en zijn lichaam tegen de mijne. Zolang ik bij hem ben, zal ik vreselijk gelukkig zijn. En dat zal niet snel aflopen.

------------------------------------------------------
Heeyy😭😭
Ik huil gwn sirieus😭😂
Ik snap niet dat dit boek al zo'n 10.000 reeds heeft!! In zo'n half jaar al, echt ongelovig.

Ik wil jullie allemaal zo hard bedanken want ik keek gister en toen had ik in de ochtend nog 8.000 reeds, in de middag zo'n 9.000 reeds en nu gewoon 10.000!!! Met de dag komen er steeds meer en ik werd daar gwn ff emotioneel van... Ik bedoel dit verwacht je niet van je eerste boek.

Ik heb ook geweldig nieuws... Nadat ik de berichten in het vorige hoofdstuk had gelezen, wou ik mijn lezers niet teleur stellen + ik wou t zelf ook heel graag...
DAAROM KOMT ER EEN DEEL 2!!

Ik doe deel 2 in dit boek want het leek met wat handiger. Aangezien ik alles moet regelen met deel 2 in een ander boek. Ik denk dat ik al zo'n beetje het einde van dit boek weet dus gwn afwachten... Er zijn niet veel hoofdstukken meer dus geniet nog van de laatste paar❤️❤️

Lya💗 you're the best😚

1527 woorden xx❤️

The Boy Next DoorWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu