Deel 2~ Hoofdstuk 15❤️

1K 45 6
                                    

-POV Rosie-
Zuchtend stap ik mijn bed uit. Gewoon een normale rustige zondag waarop ik leer en huiswerk maak als ik dat heb. In mijn jogging en vest loop ik sjokkend naar beneden. "Goeiemorgen" zeg ik met een gaap. "Goedemorgen" zegt mam vanuit de keuken. "Lekker geslapen" vraagt ze als ik mijn ontbijt maak. Ik knik "Jij?". "Prima, ik zit in de woonkamer als je me zoekt" zegt mam en loopt met haar brood, koffie en appel naar de woonkamer. Ik maak ook mijn ontbijt klaar wat bestaat uit een broodje, thee, een banaan en een bakje vanille yoghurt. Ik gaap nog even en loop dan ook naar de woonkamer waar ik plaats neem naast mijn moeder. Samen kijken we het ochtendjournaal en kletsen wat ondertussen.

"Ik ga me omkleden" zeg ik als ik zie dat het al bijna twaalf uur is. Mama knikt en ik loop naar boven. Zodra ik in mijn kamer inloop pak ik een setje ondergoed en ook wat kleren. Ik neem het mee naar de badkamer waar ik een handdoek pak en zet de douche aan. Ik draai de deur opslot en begin me uit te kleden. Ik was mijn haren, spoelen mijn lichaam af en beleef hoe de warme stralen over mijn lichaam glijden.

Ik draai de douche uit en stap uit de cabine. Ik droog me af en doe mijn ondergoed aan. Daarna bekijk ik mijn kleren. Een rood geblokt bloesje met een witte broek. Ik trek het aan en stop mijn haren in de handdoek. Ik loop mijn kamer weer binnen en pak mijn mobiel. Ik kijk op Instagram en check de foto's en video's die erop zijn gepost. Daarna ga ik naar Snapchat. De snaps van Briana, Katie, Lissa, Anna en Jane open ik en een paar screenshot ik daarna, want sommige foto's zijn super schattig of heel mooi met m'n meiden.

Ik stuur ze allemaal een snap terug en speel even 'Juju On The Beat' maar ik ben er heel slecht in dus m'n highscore is maar veertien. Ik leg mijn mobiel weg en pak een paar enkelsokjes waar ik dan mijn zwarte Nike Air-max aan doe. Mijn hare stop ik in een knotje en haal er twee kleine plukjes uit voor een messy effect. Ik loop naar m'n bureau waar mijn boeken liggen. Er zijn maar een paar opgaven die ik moet maken en daar ben ik behoorlijk blij mee. Ik maak de opgaves en ben binnen een halfuurtje ongeveer klaar. Het is nu ongeveer één uur en ik loop weer naar beneden.

"Ik ga Luke uitlaten" zeg ik en fluit. Ik hoor zijn voetstappen trappelen over de grond en zie zijn vrolijke staartje heen en weer kwispelen. Ik pak de riem en de halsband die ik bij Luke  om doe. "Kom maar" zeg ik en loop met hem naar buiten.

Ik loop naar een parkje dichtbij en ga op een bankje zitten. Ik kijk naar Luke die vrolijk met een tak zit te spelen. Wat een schatje is hij toch ook.

"Jij hier?" ik draai me verbaasd om en zie William staan. "Hey, hoe gaat het" vraag ik hem. "Prima gewoon normaal" zegt hij chill. "Met jou? Het gaat vast niet goed met je" zegt hij neutraal. "Nee het gaat geweldig. Hoezo?" vraag ik hem nieuwsgierig. "Jack kan al dood zijn, weet je wel" zegt hij triest. "Heb je het niet gehoord?" vraag ik hem verbaasd. "Wat gehoord" "Jack heeft een brief geschreven, over dat hij nog leeft. Zijn missie gaat goed en hij is nog niet overleden" zeg ik hem. "Wat?!" Zegt hij geschokt. "Sinds wanneer heb je die brief" vraagt hij me. "Ongeveer een week of twee. Hoezo" zeg ik. "Ik heb namelijk niks gehoord over een brief" zegt hij. "Hij heeft eentje gestuurd. Hij leeft nog" zeg ik opgewekt. William krijgt een lach op zij gezicht en omhelsd me flink. Ik kijk even naar Luke doe nog steeds met zijn tak bezig is. "Dat is geweldig nieuws" zegt hij en laat me los. Ik knik en pak Luke's riem. "Ik weet het, maar ik moet weer gaan. Sorry" zeg ik en loop met Luke uit het park naar mijn huis.

"Rosie? Zou misschien voor mij de boodschappen willen halen?" vraagt mijn moeder. "Is het veel" vraag ik. "Nee hoor, hier is een briefje met alles wat je moet halen" zegt mam en rijkt me een papiertje aan. "Ik ben zo terug" zeg ik.

Ik ga gewoon te voet naar de supermarkt. Geen fiets of auto, alleen ik en m'n voeten die al aan mijn lijf zitten geplakt.

Ik kijk een paar keer achterom als ik geritsel hoor vanuit de bosjes. Ik negeer de geluiden en loop stug door. Tot dat ene moment alles zwart werd...

------------------------------------------------------
Ha ik ben zo gemeen om hier te stoppen 😂❤️

2e hoofdstuk van vandaag en ik kan nu ook eindelijk slapen want ik ben ook bekaf. Ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vonden en laat iets achter in de comments als je wil. Miss een vote miss een follow🙈❤️

En nu voor m'n vriendin xloesoudewesselink
Hey meid❤️ ik ga het nu doen. Ze schrijft een boek. Daar is ze afgelopen zondag mee begonnen volgensmij en misschien dat jullie hem willen lezen.
Ps: ik werd niet vrijwillig gevraagd om haar boek te promoten he loes😂
PPS: Loes dwong me voor de duidelijkheid maar ze is wel een schatje dus geen haat op haar.

Ik ga slapen nu want ik ben nogal moe en zo houdt ik jullie ook wakker.

Goodnight babeys❤️❤️

925 woorden xx❤️

The Boy Next DoorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin