Hoofdstuk 25❤️

2.4K 80 21
                                    

-POV Rosie-
Het avond eten was heel lekker. Er was ook iemand die een optreden gaf. Een of andere Nigel Sean of zo. (A/N ik heb m ontmoet hij is geweldig xx Jillybean0546 😂) Hij kan best wel goed rappen en Jack probeerde dat na te doen. Dus nu zitten we in een discussie hoe goed en slecht zijn rap kunsten wel niet zijn.

"Schat geef het toe" zegt hij en aait over m'n wang. "Ik heb van m'n ouders geleerd dat ik niet mag liegen" zeg ik en pak zijn hand van mijn wang. Hij drukt een kus op mijn wang en drukt me voorzichtig op bed. Ik lig terwijl zijn hoofd zich langzaam naar mijn hoofd begaat. Zijn lippen raken zacht de mijne maar na één seconde voel ik zijn zachte warme lippen niet meer op de mijne. Hij staat bij de deur. "Deze keer wil ik niet gestoord worden" zegt hij als hij de deur op slot heeft gedaan en op me af komt lopen. Ik zit op mijn knieën terwijl hij zijn mond vol lust op de mijn drukt.

Mijn handen banen zich zijn weg door naar zijn haar en trekken er zachtjes aan. Een zachte kreun verlaat mijn mond als zijn tong mijn mond binnenglipt. Ik laat me rustig achter uit vallen en Jack gaat boven op me liggen. Hij trekt zijn shirt uit en zoent me weer. Onze kus wordt met de seconde lustiger, passioneler en liefdevoller.

Ik wil hem.
Ik wil zijn lach.
Ik wil zijn lichaam tegen de mijne voelen.
Ik wil dat hij me zoent wanneer ik het vraag.
En ik wil verdomme dat dit geen droom is.

Laat dit alles allemaal echt zijn. Ik wil deze nacht doorbrengen met de liefde van mijn leven, en jezus... Dat voelt goed.

Ik weet het zeker. Jack is mijn wereld. Ik zou niet weten wat ik moet doen als hij niet van mij is. Nee! Ik wil er gewoon niet aan denken dat hij niet van mij is.

Een paar secondes nadat mijn shirt op de grond is belandt verkent zijn mond mijn nek. Als hij op een bepaald plekje komt voel ik overal tintelingen, kippenvel en bommen van walvissen. Ja, vlinders zijn te klein om dit te beschrijven. Ik laat een kreun achter en hij zuigt nog aan het plekje.

Zijn hoofd gaat uit mijn nek en hij trekt zijn broek uit. "Weet je zeker dat je dit wilt" vraagt hij me. Ik knik en druk mijn lippen weer op die van hem. Hij pulkt een beetje met de knoop van mijn broek maar al snel ligt m'n broek al op de grond.

We liggen op het bed. Alleen ons ondergoed weerhoudt wat we willen doen.

Zijn handen zitten bij de knoopjes van mijn BH sluitingen en zijn na een paar seconden prutsen los van elkaar. Onze onderbroeken gaan uit en we duiken haast de nacht in.

Ik wordt kreunend wakker en wrijf even door mijn ogen. Ze openen zich langzaam en verkennen de kamer. Mijn ogen blijven hangen bij een gezicht, het gezicht van een jongen. De jongen van wie ik zielsveel hou.

Ik knijp in m'n arm en voel er een lichtelijke pijn scheut doorheen gaan.

Daarna kijk ik onder de lakens en zie mezelf naakt liggen, alleen de jongen naast me niet. Al hoewel, hij draagt alleen een boxer.

Gisteravond was echt...
Gisteravond. Was. Echt.

Ik stap uit het bed, trek een BH aan met bijpassende onderbroek aan en ga weer liggen.

Ik blijf het een paar keer herhalen tot dat ik weer tot de realiteit kom door een zachte zucht. Ik kijk recht in zijn ogen.

"Goodmorning babygirl" zegt hij met een krakende ochtendstem. Ik lach. "Morning Jack" zeg ik met een glimlach. "Wat gaan we vandaag doen in Londen" vraagt hij. "Vanavond alleen met iedereen van de klas, maar wij hebben vrijdag alleen wij twee de Londen Eye voor onszelf" zeg ik en steel een kus van zijn lippen.
"Mooi dan kunnen we de halve dag nog in bed liggen" zegt hij en drukt me tegen hem aan.

The Boy Next DoorWo Geschichten leben. Entdecke jetzt