Hoofdstuk 21❤️

2.7K 81 4
                                    

-POV Rosie-
Ik word wakker met een licht gewicht rond mijn heupen. Ik kijk ernaar en zie de arm van Jack er liggen. Ik draai me om en probeer onhandig mijn mobiel te pakken, maar hij valt op de grond. Ik raap hem voorzichtig op en klik op het knopje waarmee die aan en uit gaat. Mijn ogen worden gelijk verblind door het felle licht dat van mijn mobiel af komt. Ik sla een hand boor mijn ogen en haal langzaam er weer af. Dan maak ik het licht wat zachter en kijk naar de tijd... 11:57.

Er komt een spastisch geluid uit zijn mond als ik per ongeluk zijn buik met mijn elleboog aanstoot. "Hoelaat is het" vraagt hij met een krakende ochtendstem, wat heel sexy klinkt. "Bijna twaalf uur" zeg ik met een gaap, ik leg mijn mobiel onder het kussen en draai me met m'n gezicht en lichaam om naar Jack. Hij kust mijn neus en ik giechel zacht. "Dat klonk echt ongelofelijk sexy babygirl" zegt hij en ik probeer me nog in te houden maar ik lach al van oor tot oor. "Wat?" "Babygirl" zeg ik en begin weer te lachen.

"Wat leuk om te weten dat jij niet tegen mijn bijnamen voor jou kunt" zegt hij grijnzend. "Jou bijnamen voor mij zijn gewoon te schattig" zeg ik protesterend. "Zou kunnen"
zegt hij en legt zijn arm om mijn heup. "Ik hou van je" zegt hij en drukt dan een kus op het topje van mijn neus. Ik geef hem ook een kus terug en nestel me tegen hem aan. Langzaamaan voel ik mezelf dieper wegzakken en het laatste wat ik nog hoor is "slaap lekker babygirl"

"Raaaaghh!" schreeuw ik frustrerend als ik mijn kast doorzoek. "Gaat alles wel goed hier" vraagt mam en loopt mijn kamer binnen. "Nee. Ik heb vanavond een date met Jack. Hij zei dat ik iets niet te kouds aan moest trekken maar wel warm genoeg. Ik weet echt niet wat ik aan moet trekken" zeg ik en haal een hand door mijn haar.

Mam zoekt de rekken door en stopt dan voor een wit met roze jurkje met een gouden riempje.

Mam zoekt de rekken door en stopt dan voor een wit met roze jurkje met een gouden riempje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Dankje mam!" roep ik en knuffel haar. "Ga je maar gauw omkleden, nu je weet dat ik wel smaak heb" zegt ze voordat ze zich verlost uit m'n armen en loopt mijn kamer uit. Ik leg het jurkje om mijn bed en krul mijn haren een beetje. Zodra mijn haren klaar zijn doe ik mijn make-up, een lichte foundation met een lichtroze smokey eye en nog wat lipstick.

Daarna trek ik mijn jurkje aan en pak een paar beige hakken met een klein strikje er op. Ik trek de schoenen aan en loop alvast een beetje in. Van buiten hoor ik al de motor van een auto. Ik kijk uit mijn raam en zie dat Jack uitstapt. Hij wacht bij zijn auto en langzaam loop ik van de trap af. "Dag mam! Doei Stefan!" "Doeg lieverd! Veel plezier en niet te laat thuis" ik hoor voetstappen op me afkomen en ik wacht voor de deur. "Je ziet er prachtig uit zusje" zegt hij met een oprechte glimlach. Ik omhels hem en hij drukt nog een kus op mijn wang. "Dag zusje" zegt hij en ik open de deur en loop eruit. Naar Jack die staat te wachten.

-POV Jack-
Ik wacht een paar minuten voor haar huis en zie dat de deur langzaam open gaat. "Damn! Ik wist niet dat ik zo'n mooie vriendin had" zeg ik en druk een kus op haar wang. Ze bloost en kijkt naar beneden. "Verberg je blos niet. Het is schattig, babygirl" zeg ik dat laatste met een grijns. "Laten we maar gaan. Trouwens wat gaan we doen ik wil het weten" zegt ze met een pruillip. "Nope, daar kom je zelf achter" zeg ik en open de poort voor haar. Zodra ze in de auto zit doe ik de auto deur dicht en stap zelf aan mijn kant in. Ik rijd nu richting een chic Italiaans restaurant. Daarna had ik een wandeling naar het meer in het bos geplant. Daar ga ik haar nog een hele mooie ring geven die ik laatst heb gekocht omdat we nu een maand samen zijn.

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now