Deel 2~ Hoofdstuk 7❤️

1.2K 53 12
                                    

-POV Rosie-
Ik word wakker door het felle licht daar door m'n raam schijnt. Ik kan al aanvoelen dat het vandaag een warme dag wordt dus besluit ik om een jurkje aan te trekken.

Ik loop naar de kast en hal daar een beige jurkje uit die een leuk patroontje heeft. Ook pak ik een dun, bruin riempje voor om mijn taille. Ik leg het jurkje en de riem op mijn bed en kijk weer terug naar mijn kast.
Onderin de kast heb ik de schoenen staan. Ik pak er een paar uit en leg die naast het bed neer.

Ik ga nog even naar het kleine badkamertje waar ik naar de wc ga. Na het plassen was ik mijn gezicht met een beetje water en kam mijn haren door tot er geen klitten meer in zitten (dat rijmt haha lol😂☺️).

Ik doe m'n pyjama uit en vervang dit door het jurkje en de schoenen. Ik doe het kettinkje van Jack en het ringetje die ik van hem heb gekregen om en spuit nog een beetje parfum op.

Ik kijk rond in mijn kamer. Een normale kamer eigenlijk. Ik had verteld dat al mijn muren erin wit zijn en één mintgroen. Nou, de mintgroene muur is tegenover mijn bed dus ik kijk naar die muur. En het is wel mooi dat ik daar naar kijk, want daar hangen de foto's van vorig jaar. Met mijn vriendinnen, familie, Jack... Jack! Ik zou hem terug bellen! Ik pak mijn mobiel en tik zijn nummer in.
Nadat het een paar is overgegaan hoor ik dan toch geluid uit mijn iPhone, alleen niet het geluid dat ik wilde horen. "Hey, momenteel ben ik niet bereikbaar maar spreek iets in en ik bel je misschien wel terug" hoor ik zijn stem zeggen. "Shit" roep ik en smijt m'n mobiel op het bed. Ik bel hem vanavond wel terug, besluit ik.

Ik loop naar de keuken waar ik mijn ontbijt maak. Latte Macchiato, een broodje met jam en een banaan en appel. Ik neem plaats op de bank en druk de tv aan. Ik kijk even naar het nieuws maar ik was een beetje laat dus was het na zo'n zes minuten al afgelopen.

Ik ruim mijn bord en mok op als ik alles op heb en plaats het is de vaatwasser. Ik pak mijn mobiel en kijk wat door Instagram. Ik like foto's van vriendinnen en kijk wat filmpjes van Vines. Na een tijdje begint het te vervelen en start ik Snapchat.

Ik hou m'n duim op mijn hoofd gedrukt (op het beeldscherm, of course) en zoek een leuk filter. Ik zie de filter met die vlindertjes om je hoofd en klik die aan. Ik maak een selfie en plaats er twee rode hartjes onder. Ik plaats de foto op mijn verhaal en stuur ze ook naar mijn vriendinnen en andere personen. Anna en ik hebben 94 snapdagen, Jane en ik hebben 92 snapdagen, Lissa en ik hebben ook 92 snapdagen, Briana en ik hebben 87 snapdagen en Katie en ik hebben er 77. Maar de langste had ik met Jack, met nadruk op had... Sinds hij in Amerika is zet hij wekelijks maar één snap of zoiets erop. En bellen we bijna elke avond. Ik mis die snapdagen met hem. 134 dagen zijn weggegooid voor de levens die hij gaat redden met de rest van het team. Beter overlevenden dan die 134 dagen behouden.

Ik doe m'n mobiel uit en leg hem naast me op de bank neer. Het wordt tijd dat ik een baan vind.

Ik loop nog een keer naar m'n kamer en pak een tasje. Ik stop mijn mobiel, portemonnee, kauwgom en een zonnebril erin en sla dan het tasje om mijn schouder.

Ik loop richting de Subway en zoek een beetje rond. Hij zou hier ergens in de buurt moeten zijn...

Ik loop alsmaar rechtdoor en zie uiteindelijk dan de Subway.

Ik loop naar binnen en ga in de rij staan. Na een paar minuten ben ik aan de beurt.
"Damn, chickie. Wat wil je" zegt de jongen achter de balie. "Ik vroeg me af of jullie nog naar medewerkers zoeken?" vraag ik hem. "Voor dit mooie meisje doe ik dat wel" zegt hij met een knipoog. Ik rol en zucht verveelt. Fuckboy alarm.

Na een minuutje of twee komt hij weer terug. "Sorry schatje, we zoeken geen werkers. Ik zoek nog een vriendin als ik je kan aanbieden" ik begin hard te lachen. "Ten eerste, ik heb een vriendje, ten tweede ik weet echt wel dat je een fuckboy bent en ten derde doe me maar een broodje met kaas, tomaat, sla en ham" zeg ik. "Wat je maar wenst" ik lach tevreden en wacht totdat hij klaar is met mijn broodje. Hij pakt een servet en schrijft er nog wat op. Hij geeft me m'n broodje met een servet en ik reken af. "Voor als hij het uitmaakt" zegt hij. Ik rol nog een keer met mijn ogen en loop dan de Subway uit. Ik mag nu dan we met m'n broodje lopen maar ik heb wel zin in koffie. Ik zie dat er een Starbucks is zo'n dertig meter van mij vandaan en loop er naartoe.

Achter het raam staat een bordje. Ik lees het aandachtig en loop dan zelfverzekerd naar binnen.

Ik zie al een lange rij bij de eerste stapte ik zet in Starbucks. Dan moet ik maar wachten... Na zo'n vijf tot tien minuten is het mijn beurt. "Wat mag het zijn?" zegt een blond meisje met bril. "Een frappucino Strawberry and Cream grande graag, en jullie zochten medewerkers zag ik?" vraag ik erbij. Ze knikt en zegt: "We hebben er wel een paar nodig ja, ik kan je straks wel wat meer info er over geven. Wat is je naam" vraagt ze me. "Rosie" zeg ik met een lach. ik betaal af "Je koffie komt er zo aan" zegt ze vriendelijk tegen me. Ik sta voor een jongen die mijn koffie klaar staat te maken.

"Hier" zegt hij en rijkt me de koffie aan. Hij schenkt me een lach en een knipoog en ik loop -na een lach terug geven- naar een vrij tafeltje. Ik neem een hap van mijn broodje en slik het dan ook door. Dan neem ik nog een paar slokken van mijn koffie en merk dan dat het meisje van net naar me toe komt.

"Hier is het nummer. Met hem kun je contact leggen en dan heb je deze week misschien een baan hier. Fijne middag nog" zegt ze vriendelijk. "Dankjewel, jij ook" zeg ik terug en ze loopt terug naar haar werkplek, achter de balie.


Ik doe de deur open en loop binnen ons appartement gebouw. "Rosie, hoe was het vanochtend" vraagt Gabriel. "Prima, ik krijg misschien een baantje bij de Starbucks. En jij?" "Slecht geslapen, werd lek geprikt door die stomme muggen" zegt hij. "That sucks, maar ik ga naar m'n kamer. Ik zie je nog" zeg ik en loop naar boven.

Ik zet het tasje van de H&M op de bank (ja daar ben ik even geweest) en doe de zonnebril af die ik ophad gedaan.

Ik besluit dan om te gaan stofzuigen want het is een beetje stoffig hier. Ik pak mijn mobiel en doe er een liedje op. Als mijn mobiel het liedje 'Mercy' afspeelt van Shawn Mendes zing ik mee.

"Ik wist niet dat je zo kon zingen" hoor ik van achter me. Ik schrik en draai me om. Briana en Gabriel staan daar dus. Ik kijk ze vreemd aan en vooral Gabriel want zijn arm ligt om Bri's schouders. "Wat kijk je" vraagt Briana nieuwsgierig. "We hebben een Gabriana" zeg ik grijnzend. Briana slaat haar ogen neer terwijl Gabriel ongemakkelijk om de neus van zijn schoenen tikt. "We hebben geen relatie" zegt hij nonchalant. "Nog niet nee" zeg ik nog. Briana kijkt op en maakt haar ogen groter. "Een Gabriana is wel schattig" horen we de stem van Katie zeggen. Ik zie Briana nerveus op haar lip bijten en ze kijkt naar beneden. Ik zelf vind de grond helemaal niet zo interessant hoor.

"Heb je vanmiddag iets te doen" vraagt Briana dan uiteindelijk om de stilte te verbreken. "Ik was van plan om The Vampire Diaries verder te kijken. Hoezo?"  "We willen graag Netflixen" zegt Katie ongemakkelijk. "Is goed joh, kijken we wel met z'n allen een film  of serie" zeg ik. "Ik kijk niet mee, moet werken. Die pauzes zijn niet zo lang" zegt Gabriel. Hij neemt afscheid van ons en wij maken ons klaar voor nog een middagje Netflix.

------------------------------------------------------
Hey heyy, i know ik heb niet ge-update maar ik heb een voorraad gemaakt voor jullie. Zo'n vier hoofdstukken zijn het maar dus die zijn snel weer op.

Vanochtend stond ik weer vierde in romantiekkk😱😱 ik vind het zo geweldig.

Waar ik nog wel 100% zeker van ben is... Dat ik geen deel drie maak. Waarom nou? Dat zal ik je vertellen, ik heb boeken gelezen en die hebben dan ook meerdere delen en dan gaat het verhaal verder over dat ze kids hebben gekregen en dat dat kind het zelfde meemaakt als hun ouders, en dat wil ik niet. Dit boek is ook definitief afgelopen als ik klaar ben met deel 2 maar er komen nog genoeg hoofdstukken. So don't worry❤️

Ik ga nu slapen, heb morgen school😐😭

Love you❤️
Lots of love❤️

1569 woorden xx❤️

The Boy Next DoorDonde viven las historias. Descúbrelo ahora