Hoofdstuk 1❤

6K 139 22
                                    

Foto outfit van Rosie van vandaag

------------------------------------------------------------------------------
-POV Rosie-

"Je hebt me bedrogen?!" hoor ik iemand beneden schreeuwen. "Ja, het spijt me. Ze zoende mij ik deed niks. Ik laat je niet gaan, daarvoor beteken je teveel voor mij!" hoorde ik iemand zeggen.

Dan realiseer ik me dat die stemmen van mam en pap zijn. Ik ren snel naar beneden en ik hoor mijn moeder al erg hard huilen. "Zeg me gewoon dat het niet zo is. Alsjeblieft Gerald, dit doe je me niet aan... Of wel?!" zegt mijn moeder geschrokken. "Wat is hier aan de hand?" vraag ik. Dan zie ik mijn moeder en ren naar haartoe. Ze snikt luid en laat haar in mijn armen vallen. Ik kijk mijn vader aan en hij krijgt tranen in zijn ogen.

Dan laat mam me los, trekt in een snelle beweging haar trouwring af. "Ik wil je nooit meer zien" zegt ze. Dan hoor ik haar iets mompelen wat klinkt als: Dat hij me dit heeft aangedaan. Na alles wat ik deed voor hem, krijg ik dít terug." dan loop ik naar mijn vader en vraag wat er aan de hand is. "Ik was op mijn werk toen een vrouwelijke collega eraan kwam. Ze trok me mee en zoende me, alleen mijn grootste fout was dat ik haar terug zoende. Ik voel me vreselijk." hij word sprakeloos, en heel diep van binnen voel ik een klein korreltje medelijden met hem.

Dan kijk ik hem woedend aan "Dat jij mijn vader bent" Zeg ik. Ik ren naar boven en gelukkig is Stefan alleen op zijn kamer. Ik val huilend zijn kamer binnen. Geschokt komt hij op me af en neemt me in zijn armen. "Pap is vreemd gegaan" mompel ik huilend tegen zijn shirt aan. "Wow, wacht.... Is pap vreemdgegaan?" zegt Stefan.

Ik knik en begin nog harder te huilen. Dan vertel ik dat mam haar ring heeft afgedaan en hij heeft nog niks gezegt. "Hoe kan hij hem dat aandoen! Wat een klootzak van een vader!" Zijn stem klinkt razend.

Hij is nog bozer dan ik. "Rustig, ik ben ook kapot. We gaan met mam mee hé?" zeg ik. "Ja absoluut, ze heeft ons nodig. Ik zou geen seconde met hem in 1 kamer willen zitten." zegt hij. "Ik dacht hetzelfde... Mag ik vannacht bij jou slapen. Het gaat me zeker niet lukken in m'n eigen bed." vraag ik hem. "Tuurlijk Rosie, als we maar zo snel mogelijk uit dit vreselijke huis weg zijn." zegt hij.

En bij die woorden besef ik me dat ik mijn vrienden én vriendje hier moet achterlaten. Ik sta even stil bij die gedachte. Dan ren ik naar mijn kamer, en laat Stefan verbaasd achter op zijn kamer.

Snel neem ik mijn telefoon erbij erbij en ga naar James. Ik wacht even tot hij opneemt, maar het apparaat blijft door piepen. "Kut" fluister ik. Dan ren ik naar beneden, pak mijn jas en trek die onderweg naar mijn fiets aan. Ik pak mijn fiets en zo snel als ik kan op weg naar het huis van James.

~Bij James thuis~
Nu ik voor zijn huis sta ren ik naar de deur. Ik bel aan en nog geen seconde later doet iemand de deur open. Ik zie James en begin weer te huilen wat hem een bezorgde blik oplevert.

Hij sluit me in zijn armen en ik knuffel hem terug. "Kom vertel het me." en hij brengt me naar zijn kamer. Daar vertel ik het gehele verhaal.

"... En nu gaan ze scheiden.. we gaan met mam mee. Ik ga je zo erg missen." en knuffel hem. Op dat moment hoor ik een kleine snik uit zijn mond. "Waarom moet je nou weggaan?" vraagt James. "Misschien is het wel dichtbij Nijmegen, een paar dorpen of steden verder." probeer ik hem op te vrolijken.

"Dat gebeurt zeker niet, je moeder haat hem zo dat ze wel naar Groningen kan gaan, misschien zelfs naar Spanje!" hij zucht en legt een arm over me heen. "Zo ver weg zou het vast niet zijn James... Maar ik weet niet of we dan nog samen moeten zijn. Het is te moeilijk om jou te missen!" ik begin te huilen. Dan hoor ik hem een beetje snikken. "Ik ga je echt missen!" zegt hij. "Denk je dat ik je niet ga missen." ik begin te huilen.

Dan voel ik mijn ogen zwaar worden, met mijn hoofd op zijn schouder en mijn armen om zijn buik geslagen. Uiteindelijk hoor ik heb nog even zeggen: "Waar je ook naartoe gaat, ik blijf van je houden."

-POV James-
Ik kijk naar haar en geef haar een kus op haar voorhoofd. Voorzichtig neem ik haar handen en leg ze naast haar. Ik verlaat m'n kamer en neem een slok water. Rode ogen, mondhoeken naar beneden, ik heb me nog nooit zo ellendig gevoeld. Hoe kan ik nou de enige persoon van wie ik ooit echt zoveel heb gehouden in een relatie kwijtraken? Een beker met water neem ik mee. Ik ga weg uit de badkamer. Ondertussen denk ik aan alle prachtige momenten die we samen hebben meegemaakt. Mijn ogen kunnen het niet laten om meerdere tranen te laten ontsnappen. Waarom moet nou het meisje van mijn dromen nou weggaan.

"Hier" ik geef haar het water en geef haar een bemoedigde glimlach.
Een paar seconden later kijk ik haar aan en merk dat ze naar me staart. Ze gaat rechtop zitten en glimlacht een klein beetje. Ik ga dichter naar haartoe leunen en kus haar. Ik neem weer afstand en haal mijn hand door haar haren. Ze pakt mijn arm en sluit haar ogen. "Ik ga wel" zeg ik als de deurbel gaat. ik geef haar nog een kus op haar voorgoofd loop de trap af, naar de deur.
"Heeii James..."

------------------------------------------------------ ------------------------

Heeeejj, cliffhanger dus wie zal het zijn... Sorry voor t korte hoofdstuk, maar khad totaal geen inspiratie.

XxX Mij

1014 woorden xx

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now