Deel 2~ Hoofdstuk 16❤️

763 37 2
                                    

-POV Rosie-
"Laat me los!" roep ik als ik wordt meegetrokken. Nog steeds zie ik niks en voel een paar handen mij aanraken. Ik huiver bij het gevoel. En geloof me, het is er een van afschuw. "Laat me los" smeek ik maar de persoon trekt me tegen zich aan. "Je gaat doen wat ik van je vraag anders.." hoor ik een zware stem zeggen. Ik voel koud metaal tegen mijn slaap en hoor het geklik van een pistool. Angstig maar snel knik en voel hoe de warme tranen zich vloeiend over mijn gezicht laten dansen.

Ik hoor een deur open gaan waar ik dan in word geduwd. Dat moment daarna bind iemand een touw rondom mijn handen achter mijn rug. "Goed gedaan" zegt een stem die ik uit duizenden mensen ken. "Doe maar wat je wilt van haar. Als ze tegen stribbelt" zegt hij en ik hoor de andere zware stem hardop lachen. Zo'n duivelse lach.

De handen beginnen me te betasten en ik begin met mijn benen ruw te schoppen en bewegen. Daarna voel ik een steek in mijn zij. "Ah!" schreeuw ik uit van de pijn. "De volgende keer is die hier als je niet meewerkt" zegt hij en plaats een scherpe punt in mijn nek. Ik knik langzaam en zijn handen glijden over mijn benen. Ik laat een luide zucht achter en voel alweer het koude metaal op mijn slaap. "Je houdt ook je mond dicht" zegt hij vijandig. Ik knik alweer. Ik heb geen woorden. Sprakeloos, dat ben ik. Ik ben bang voor wat er gaat gebeuren. Bang voor wat de man met me gaat doen. Wat híj gaat doen, weet ik wel. Maar niet de man die me nu betast. Nog steeds stromen de tranen als een waterval naar beneden. Ik voel lippen in mijn nek. Ze zuigen en likken zacht maar wel hardhandig. Ik snak naar adem, niet van genot maar pure haat. "Ik zal wel doorgaan" hoor ik iemand zeggen en de man -of het is een vrouw net de zwaarste stem van de wereld- drukt meer kussen in mijn nek. Ik voel hoe meer handen zich over mijn lijf laten gaan en me vast pakken. Daarna komt iemand op me zitten. "Deze is van mij hoor" hoor ik nu een andere stem zeggen. "Nee van mij" zegt de andere kwaad. "Jongens, dit is mijn meisje. Zoek een andere hoer" zegt de bekende stem weer. "We zijn toch al met haar bezig" zegt weer een andere en weer glijden ruwe handen over mijn lichaam. "We moeten nog langer dan een halfuur rijden dus tot die tijd dat we er zijn is ze van jullie. Daarna is ze mijn meisje" hoor ik de bekende stem zeggen en ik kan gewoon zijn grijns zien, ook al ben ik dan geblinddoekt.

"Hoe kom je aan zulke lekkere wijven" zegt iemand en laat een ruwe grom horen terwijl er een hand over mijn gezicht en wangen gaan. "Ze was al van mij, tenminste voordat de politie me oppakte" zegt hij weer. "Ik droom gewoon" fluister ik zachtjes. "Schatje, kom hier" zegt een persoon en er brand een hand om mijn wang die mijn hoofd wegdraait. Lippen drukken natte en vieze kussen overal over mijn gezicht en ik krijg er kots neigingen van. Daarna schrik ik op can de handen die zich over mijn borsten gaan. Ik huiver van angst en druk mijn lippen hard tegen elkaar aan. "Kom op. Ze kan heus wel veel meer aan" zegt de bekende stem weer en ik schud flink mijn hoofd maar hoor nu meerdere mannen lachen. "Trek haar shirt uit" zegt hij weer en voel hoe de handen zich om mijn shirt beklemmen. "Been" hoor ik hem weer zeggen als ik mijn armen niet omhoog doe en voel weer de stevige punt in mijn dijbeen steken. Ik kerm het uit van de pijn. "Scheur hem dan maar als ze niet mee wilt werken" zegt hij weer. Binnen een seconde voel ik hoe mijn shirt van mijn bovenlichaam wordt afgerukt en omarmt de koudheid mijn buik. Ik wil wel mijn armen ervoor plaatsen maar nog steeds zijn mijn handen achter mijn rug gebonden. Ik word ruw naar achteren gedrukt en voel hoe mijn achterhoofd op een paar benen vallen. De man lacht en weer glijden vier paar handen over mijn borsten. Ik hoor een luide kreun uit iemands mond vallen en hoe zijn lach de ruimte vult.

"Mannen, ik wil ook nog dus laat haar nog wel een beetje heel zodat ik de rest kan kapotmaken" zegt hij weer. "Ik heb je niks aangedaan!" roep ik nu luid. Ik hoor hoe hij gromt en daarna een luide knal afgaat. Ik schreeuw het uit als ik een kogel in mijn been voel en druk mijn achterhoofd diep in de stoel maar was vergeten dat mijn hoofd op zijn benen lag. Daarna pakt een man mijn hoofd stevig vast en duwt zijn lippen ruw op de mijne. Zonder ook maar een waarschuwing glipt zijn tong in de mijne maar ik hou me sterk en bijt in zijn tong. "Nek" hoor ik hem weer zeggen en voel nu duidelijk hoe een mes een diepe snee achterlaat in mijn nek. Ik laat een stille zicht vallen en ontspan me. Ik kan maar beter meewerken.

"Goed zo meisje" zegt weer een man en weer laten handen zich glijden over mijn hele lichaam. En zonder ook maar een beetje verzet raak ik bewusteloos...

------------------------------------------------------
Hey hey🙋🏼❤️
I am a asshole I know people😂😖

Ik ben ziek vandaag. Dus vandaar dat ik nu schrijf anders had ik nu Frans gehad. Maar ik had opeens een inspiratie bom en ik vond wel dat jullie een hoofdstuk verdienen omdat ik echt een grote cliffhanger had in m'n vorige hoofdstuk.

Alsnog is er een cliffhanger want jullie willen natuurlijk weten wie het is. Hij is al voorgekomen in mijn boek maar geloof me. Jullie zullen echt verbazen als jullie horen met wie hij samenwerkt. ECHTE ASSHOLE GROEP😂👍🏼

Ik ga nu verder met het volgende hoofdstuk dus Bye Bye appelvlaai😂❤️❤️

Love you❤️
PS: toen ik love you schreef had ik ff last van typeaids😂
PPS: ook bij het stukje hierboven
PPPS: nu stop ik want ik had hierboven het geschreven zonder m'n typeaids 🎉❤️ goed he
PPPPS: oke ik ga nu echt doei babes❤️❤️

1054 woorden xx❤️

The Boy Next DoorDonde viven las historias. Descúbrelo ahora