Hoofdstuk 2❤

4.4K 147 6
                                    

Heeii James...

"Owh hoi Melissa" zeg ik terug. "Dus ik hoorde van Stefan dat Rosie hier is, klopt dat?" "Ja dat is zo, waarom vraag je dat?" "Het gaat over de scheiding.." zegt ze zacht. "Je weet waar mijn kamer is he?" "Ja ik vind de weg wel. Bedankt" dan loopt Melissa weg naar boven.

Ik laat ze wel even, kan ik een beetje bijkomen. Alsof dat me gaat lukken..

"Wat?!"
Hoor ik boven iemand roepen. Dan hoor ik een val. Ik ren naar boven maar er komt geen geluid vandaan. Ik bons op de deur maar merk al te gauw dat die op slot is gedaan.

"Hey! Wat gebeurt daar binnen?!" zeg ik en ik hoor gesnik vanuit mijn kamer komen. Ik bons nog harder maar niemand doet open.

-POV Melissa-
Iets geleden.

Ik klop op de deur van de kamer van James. Het is zo vreselijk dat ze moeten verhuizen. Allemaal doordat haar vader zo nodig nou weer vreemd moest gaan. Wat een klootzak is het.

De deur gaat eindelijk open en ik zie daar Rosie met een betraand gezicht. Ik loop op haar af en omhels haar. Ze huilt echt zo hard dat het een onweersbui kan worden over een paar seconden.

"Waarom is mijn vader toch zo'n klootzak?!!" Fluistert ze tegen m'n schouder. Dan begin ik ook met de huilpartij en zo blijft het een paar minuten. Totdat er opeens een belletje overgaat. Het is de mobiel van James. Rosie kijkt ernaar want het scherm lag boven. Dan ziet ze dat het een bericht is van Laura. Er staat:

Rosie mag dit echt niet te weten komen dat wij dit doen.

Dan houdt ze het niet langer vol en pak de mobiel van James. Ze vergrendeld zijn mobiel en leest het hele gesprek dan ziet ze de tekst van gisteren en vandaag.

J : James L : Laura

Gisteren:
L- Ja natuurlijk moeten we dit doen.

J- Ik weet het niet zeker. Straks ontdekt ze het en dan vind ik het niet leuk, niet alleen voor haar maar ook voor ons.

L- Laat haar toch, ze komt uitendelijk toch erachter wat we doen😉

J- Als ze dit heeft gezien ofzo dan denkt ze heel anders over mij.

L- ze is emotioneel, jaja dat ken ik wel maar we zijn nog langer niet klaar, ik heb een verassing voor je bij mij😄 Reken maar ze raakt in shock als ze het ziet.

J- ja dat snap ik, maar hou dit  geheim en vooral Rosie. Ik kom er zo aan.

-POV Rosie-

Ik gil het uit en laat me op de grond vallen. Dan komt Melissa en knuffelt me. Ze maakt me altijd vrolijk. Ik weet niet waarom, maar iets in mij vond Laura anders en dan niet op een goede manier.

Dan komt er gebonk van de deur vandaan. Ik blijf zitten en veroer me voor geen meter. Dan vraagt Melissa " Zal ik de deur open doen?" "Ja" zeg ik kortaf.

Als Melissa de deur open deed stormt James op me af. "James.. kun je dit even uitleggen" ik laat hem de berichten zien "Je moest er niet achterkomen ik had mijn mobiel mee moeten nemen" "Ik moest waar niet achterkomen? Want hoe deze berichten eruit zien lijkt behoorlijk op vreemdgaan" gooi ik op hem af. "Laura en ik hadden en verrassings feest georganiseerd voor jou omdat je binnenkort jarig bent. Het was haar idee. Die 'verassing' was niet wat het leek, ze had een enorm spandoek gemaakt en nu weet je het. Waarom dacht je dat ik vreemd zou gaan met je vriendin?". Ik zucht, "Mijn verjaardag duurt nog minstens vijf maanden! Ik.. ik weet het gewoon niet allemaal meer" ik word onder broken door mijn mobiel. Ik word gebeld, daar zie ik mam staan op mijn beeldscherm. Ik neem op.

R: Rosie M: Mam

M... Hei Rosie, Stefan zei dat je bij James was ja toch?

R... Ja mam dat klopt wat is er?

M... We hebben een huis gevonden

R... Okejj... Waar is het?

M... In Utrecht

R... Dat is super ver van hier!

M... Ik snap het maar het is een prachtig huis en een redelijke prijs

R... Het moet he?

M... Ja lieverd, het spijt me dat het so ver is. Maar ik wil ook dat je een goede toekomst hebt.

R... Ja ik begrijp het, ik ga wel naar huis nu.

M... Tuurlijk schat tot zo. Kus kus.

R... Ja dag mam tot zo

"Ik denk dat ik maar eens moet gaan..." Zeg ik. "Ja misschien wel, ik zal je missen." zegt James.
"James je maakt het nog moeilijker voor me om afscheid te nemen!" ik ren naar hem toe en omhels hem, ik laat me uithuilen bij zijn schouder. "Het is zo dat ik je niet zou kunnen bedriegen" "Vaarwel James ik weet niet of deze relatie nog gaat werken tussen ons" "Misschien is dat het beste." "Dag James" "Dag Rosie, ik zal je niet vergeten" dat zijn de laatste woorden van hem voordat ik het huis uitloop. Op weg naar huis en opweg naar een nieuwe start.

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now