Hoofdstuk 5❤

4.7K 118 19
                                    

Links : Jane
Midden : Anna
Rechts : Rosie

-POV Rosie-
Het schelle geluid van de schoolbel gaat wat mij een opluchtende zucht oplevert.
"Einde van de schooldag! Dus zie ik je zo bij jou met Jane?" vraag ik. "Ja, je weet toch nog wel waar ik woon?" we beginnen te lachen. "Tuurlijk joh, wat dacht je dan?!" zeg ik terug. "Nou tot zo dan. Kusjees!" roept ze als ze uiteindelijk weg fietst.

Vandaag was mijn tweede schooldag en het verliep wel prima. Ik heb alleen gehoord dat we een so hebben aankomende donderdag maar dat is niets bijzonders.

"Rosie wacht!" hoor ik achter me. Ik draai me om en kijk naar een jongen die ik niet ken.

"Sorry, ken ik jou?" vraag ik.
"Nog niet. Ik ben William, vriend van Jack en Tyler" ik stap wat naar achter en schenk een glimlach. "En ze praten best veel over je dus ik ben erg benieuwd naar je" "Super leuk en al, echt, maar ik heb best wel haast. We praten en andere keer ja?" "Ja oke" ik loop naar de auto van Jack waar hij al voorstaat. Hij opent de deur voor me en lacht vriendelijk naar me.

Thuis zet hij me af, het was stil tijdens de terugweg. Niets bijzonders, geen ongemakkelijke stilte. "Bedankt" ik sluit de deur en loop naar binnen.

"Hey mam?" "Woonkamer" krijg ik al terug. "Mag ik vanavond naar een feest, ik heb morgen eerste drie uur vrij" ik kijk haar smekend aan. "Ik weet het niet. Het lijkt me niet zo'n verstandig idee" "Please mam?" "Oke, maar maak het niet te laat" zegt ze. "Yes! Bedankt" ik druk een kus op mijn wang en







Ik heb nog niet eens aangebeld of de deur gaat al open. "ROSIEEEE!!" "ANNAAAAA, JANEEE!!" schreeuw ik terug. We omhelzen elkaar en gaan naar de kamer van Anna.

Jane kijkt me aan met een blik die zegt dat er iets is gebeurt. "Rose vertel op." begint Jane. "Wat zeggen?" "Je weet waar ik het over heb" zegt ze.

"Goed.... Ik kwam iemand tegen op het schoolplein. Hij zei dat hij een goede vriend is va Jack en Tyler, en zijn naam is William. We begonnen te praten en hij was eigenlijk alleen maar met mij aan het flirten. Hij wo-" ratelde ik verder totdat ik werd onderbroken door Jane "Rosie. Adem." "Juist dankje. Goed hij wou me kussen maar ik trok weg. Hij begreep dat ik niet echt wou gaan zoenen als net uit was met James. En toen ging ik hierheen"

Anna en Jane kijken me aan met open mond. "Wat?? Is hij ook zo'n grote badboy!?" vraag ik luid.

Allebei zwijgen ze totdat Anna zegt : "Hij is wel de minste" zegt ze als ze haar schouders ophaald. Ik zucht.

Dan gaat mijn mobiel.
*Onbekend* staat op het beeldscherm. "Zal ik opnemen?" ze knikken allebei.

"Hallo met Rosie"

"Heej, sorry voor dit onverwachte telefoontje"

"Euhm wie ben je?"

"Ik moet je dringend spreken"

"Nog steeds. WIE BEN JE!"
Hij zucht duidelijk en dan versta ik hem wel.

"James, waarom bel je me?"

"Het spijt me ik moest je stem gewoon horen. Ik kan er niet tegen om je de hele tijd te missen. Ik wil je terug. Ik wil ons terug."

"James, we hebben besloten om verder te gaan zonder elkaar. Het spijt me maar ik kan er niet tegen om je stem te horen. Maar niet jou echt zien.
Dag James"
En met die woorden druk ik hem weg.

"Dat was dus je ex he?" vraagt Jane. Ik geef een simpele knik en begin zachtjes te huilen. Ik voel 4 armen om me heen en ga mee met onze knuffel.
"Hoe kunnen jullie me zo goed steunen?" "Bekijk het zo. Jij bent onze muur. En we laten je absoluut niet vallen. Door jou hebben we een extra stukje wat ons compleet maakt. Geloof ons maar we zijn te vertrouwen." "Aawh das zo lief, thanks meiden dit had ik echt nodig maar ik heb al 2 badboys achter me aan lopen komt die William er ook nog bij of niet?" ze lachen als een boer die kiespijn heeft. Ik schud direct van nee maar hun kijken nog ongemakkelijker. "Fuck this shit girls." zeg ik.

The Boy Next DoorWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu