Hoofdstuk 9❤

3.8K 111 95
                                    

Foto van Rosie 👆

-POV Rosie-
Ik word wakker van een wekker. Jep, dat feest van gister. Ik denk alleen maar aan Jack nu. Na die ene je-weet-wel-sessie met Jack. Daarna het onverwachtse bezoek van James. Toen alweer een je-weet-wel-sessie ,alweer, met Jack. Rond half 3 in bed liggen. En om kwart voor 7 weer uit bed. Je raad het al, ik zie eruit als een wrak.

Ik pak de kleren van mijn bureaustoel die ik er al 's nachts neer had gelegd. Een simpele jeans met een gat bij knieën en een zwarte croptop met 'LOL' erop. Met de kleren loop ik naar de badkamer waar ik mijn gezicht ging wassen. Ik zag eruit als een zombie die 4 zombies had opgegeten. Zo kon ik niet naar school dus ik pakte mijn foundation en smeerde die op mijn gezicht. Daarna volgde er een iets lichtere kleur consealer onder mijn ogen en smeerde ik dat er ook op. Ik pakte een lippenstift en des die op mijn lippen, met als laatste een dun laagje mascara. Ik fatsoeneerde mijn haar nog even en ik was klaar.

En... De zombie apocolipse in mijn gezicht was verdwenen. Ik bekeek mezelf nog even en deed de kleren aan die op het badrand lagen. Ik deed mijn voeten in enkel sokken en stopte mijn voeten daarna in mijn zwarte Vans. Zodra ik klaar was liep ik naar beneden voor het ontbijt.

"Goodmorning sis" zegt mijn broer. "Hajj, lekker geslapen?" "Ja hoor jij dan?" antwoordt Stefan. "Wel goed hoor" lieg ik. Als het iets was dat er vannacht niet goed was, dan was het wel mijn vreselijke nacht van maar 4 uurtjes. "Mooizo, wat wil je?" "Wat ik wil? Waar heb je het over?" vraag ik nerveus. "Misschien je ontbijt" "Ow. Juist ja, hehe. Doe maar een bolletje met.... Nutella!!" hij lacht een beetje hardop. "Ik moet eerlijk zeggen... Je was helemaal niet dronken toen je terugkwam. Wat heb je gedaan?" zegt Stefan.

Ik heb en geweldige tijd beleeft met Jack... Op een kamer/balkon/straat.

"Gewoon, je weet wel. Iets wat een normale tiener doet op feestjes." zeg ik, waardoor hij dubbel ligt van het lachen. "Een 'normale tiener' drinkt op feestjes. Vertel op." "Hoe bedoel je 'vertel op' ik heb wel gedronken. Alleen niet veel." zeg ik als Stefan mijn nutella bolletje voorschuift. Ik begin ervan te smullen.

Hmmmmm... Nutella is zo freaking lekker.

"Oké, prima. Dan vertel je niet dat Jack je gister had gezoend."

-POV Jack-
Joepiee! Ochtend... He, NOT!
Nadat ik Rosie gisteravond -correctie, vannacht- nog had gezoend kon ik alleen maar aan haar denken. Dit mag niet! Ik ben een badboy. Die gebruikt meisjes voor iets wilds en dumpt ze daarna. Een badboy mag geen gevoelens hebben. Absoluut niet!

Ik moet alleen maar denken aan gisteren, wat er dan ook maar gebeurde. Ik vond dat het tijd was om uit bed te gaan, dus ik liep naar mijn eigen, ja, eigen badkamer. Ik kleedde me uit en stapte ik in de douchecabine. Daar liet ik de heerlijke, warme douchestralen over me heen glijden. Ik was klaar in een paar minuten. Toen ik uit de douche stapte pakte ik een handdoek en wikkelde die om mijn onderlichaam. Ik liep naar de spiegel en droogde mijn haar met een kleinere handdoek. Daarna maakte ik mijn haar in model. Precies zoals elke meid het mooi vond, heerlijk in de war maar toch nog wel en klein beetje in model.

Ik pakte mijn onderbroek en deed die aan. Waarna mijn spijkerbroek volgde en een wit shirt met een V erin gesneden. zoals altijd.... Ik zag er weer perfect uit.

Ondertussen was het al 7 uur en moest ik nog ontbijten. Ik weet nog steeds niet waarom ik mijn wekker zo vroeg hen gezet. Voordat ik nog naar beneden ga loop ik naar mijn werker en u zet m op kwart voor 8. Dit zal wel vroeg genoeg zijn.

Het is precies midden in de week. Woensdag dus, plus ik heb van vandaag tot het 5e. Dat betekent dat ik om één uur vrij van aangezien we elke woensdag en vrijdag 45 min. rooster hebben. Woensdag is voor ons echt en chille dag, eerste uur hebben we tekenen dan wiskunde, daarna hebben we Frans, en de laatste 2 uur blokuur gym. Best wel nice.

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now