Deel 2~ Hoofdstuk 21❤️

802 30 15
                                    

-POV Rosie-
"Meisje" zegt Marcus als hij de kamer binnenloopt. Hij lijkt nu net een plastische chirurg met dat brilletje en die leren koffer.

Ik schuif wat op en hij neemt plaats naast me. "Waarom verschillen jullie zoveel" zeg ik jammerend. "Chromosomen he" zegt hij en haalt zijn schouders op. Hij opent vlug zijn koffertje en haalt wat verband eruit en een pleister.

"Je wond is niet diep maar de kogel zit erg ver is je huid. Het gaat je veel pijn doen, ookal gebruik ik een verdoving, je zult het wel voelen" zegt hij bezorgd. Ik staar naar mijn rechterarm, een snee die zich al aan het genezen is en de kogel die mijn arm vastklemt. Marcus maakt de snee schoon en plakt dan de pleister over de wond en gaat dan verder naar de kogel.

"Ik hoorde twee schoten" zegt hij nu opeens verbaasd. "Deze, was raak. De andere vloog net langs mijn hoofd" zeg ik zacht. "Maar, nog sappige roddels" zeg ik verveelt. Hij lacht schamper en grijnst. "De buitenwereld he. Maar, mijn vriendin is zwanger, nu drie weken" zegt Marcus vrolijk. "No! Gefeliciteerd" zeg ik en geef hem een knuffel. "Je wordt gewoon vader, like wauw! Heb je nog meer nieuws" vraag ik hem. "Iets minder goed nieuws, ze hebben weer een nieuw meisje gepakt. Aïsha heet ze, bruin haar, bruine ogen en ze komt oorspronkelijk uit Suriname" zegt hij sip. "Ik moet ook al straks naar haar toe. Damion heeft haar geslagen en gebruikte en schaar om in haar huis te knippen" mijn ogen springen wijdt open van zijn woorden en mijn kaak zakt omlaag. "Een fucking schaar!" Zeg ik geschokt. "Ik zou maar oppassen. Mag ik bij je andere sneeën en wonden kijken" vraagt hij. Ik knik trek dan mijn broek omlaag zodat hij bij mijn dijbeen kan. Ook checkt hij dan mijn nek en zij. "Je lijkt goed te genezen, alleen je wond in je zij is ontstoken. Ik zal het tegen Thomas zeggen, dan zal het nog wat langer duren voordat hij zijn pleziertje kan hebben" zegt hij en stopt zijn spullen weer terug in zijn koffer. Ik weet precies wat hij met 'pleziertje' bedoelt. "Ik moet naar Aïsha. Dag schat" zegt hij en knuffelt me. "Fijn, verlaat me maar" zeg ik sarcastisch. "You're my bestfriend, ik kan je moeilijk verlaten meid" zegt hij verontwaardigt. Ik lach naar hem en hij lacht terug, net voordat hij wegloopt.

Marcus is gewoon mijn beste vriend. Ten eerste, Thomas haat ik als je me begrijpt. Ten tweede, Marcus helpt me. En ten derde, met Marcus kun je echt lol hebben. Hij is wel slim maar hij maakt van die domme blondjes opmerkingen, echt geniaal.

Ik voel me alweer gelijk leeg en leg me op mijn zijn, het was alleen niet zo slim. Ik lig op mijn arm met de snee en het kogelgat dus verplaats ik me snel op mijn linkerzijde. Alleen ik was helemaal vergeten dat ik daar ook nog een verwonding dus heb.

Ik zit te denken, net alsof ik gehypnotiseerd ben. Zouden ze wel naar me zoeken.. zouden ze überhaupt merken dat ik al vier dagen weg ben. Zijn ze naar de politie gegaan, zijn ze zelf naar me gaan zoeken. Ik weet het niet. Ik weet niet eens of ze wel aan me denken. Zou Jack dit weten. Zou hij over al nog leven.

Ik mis ze, mijn vrienden en familie maar vooral Jack. En ik weet dat jullie dit weten maar ik kan mijn gevoelens niet uitzetten als een lampenknopje. Ik wil terug, ik zou gestoord zijn als ik wil blijven.

Mijn rammelende maag haalt me uit m'n gedachtes en ik pak mijn buik vast. Ik heb niet gegeten sinds gisteren, en ik weet ook niet hoe laat het is want ze hebben mijn mobiel stuk gemaakt met een hamer.

Ik denk dat het ongeveer half drie is, ik hoop dat de tijd zo snel gaat. Dan is deze hel nog sneller voorbij.

"Hier" zegt Thomas en legt een bord van plastic op de grond. Er zit een appel en een broodje op. "Ik haal zo wat water voor je" zegt hij en streelt mijn wang. Ik wil zijn hand er van af slaan maar dit is niet het juiste moment. Het is nooit het juiste moment. Dat weet ik zelf ook wel, maar alles wat ik wil is gewoon dat hij me met rust laat. Alleen, ik heb hem gehoord. Hij zal me niet meer met rust laten, nu niet en nooit niet. Ik zie je nu denken 'zeg nooit nooit' maar in mijn geval, wil je dit nooit...

-------------------------------------------------------
Helloooo 🙋🏼
How are you?!  Ik ga geen Q/A doen maar nog een vraagje. Ik zit te denken over een nieuwe cover. Ik ben zelf al bezig geweest met nieuwe maar ik weet niet of ik dat ga doen. So help me!! Ik zal in het volgende hoofdstuk de foto's plaatsen want ik moet er nog 1 maken.

Maar  ik heb over een half uur ofzo school dus ik kap nu. Goodbye❤️❤️❤️

845 woorden xx❤️

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now