Hoofdstuk 6❤

3.6K 111 23
                                    

Jack...

-POV Rosie-
"Heejj Jack... Leuk feest" zeg ik, ookal komt het er eerder uit als een vraag.
"Thankss denk ik" we beginnen te lachen. Dan horen we iemand heel hard schreeuwen : "Truth or Dare!!" we knikken en samen met William en Jack naar buiten. Daar gaan we in een kring zitten. "Goed je wijst diegene aan en die kiest een van die twee: Truth of Dare. Is de opdracht goed gekeurd mag diegene die de opdracht moest doen. Nou.... Wie wil beginnen?" zegt dezelfde jongen. Een meisje steekt haar hand op. "Okee.... Ik kies jou" en ze wijst naar William. "Lets go for Dare" zegt hij met een grijns.
Het meisje begint met lachen "Goed pak een biervaatje en takken. Plak de takken op je rug en het biertje op je hoofd. Dan spring je rond de cirkel en zeg je : Wieehh i'm a Unicorn." Iedereen begint met lachen terwijl William al een vaatje aan het pakken is. Dan zien we dat hij ookal naar Jack's voortuin is geweest om 6 takken te halen hij verdeeld drie om drie de takken en bind die aan zijn rug vast. Dan loopt dat meisje naar hem toe en helpt hem met het biervaatje. "Zo, klaar. Succes." zegt ze en als ze eenmaal zit begint William hysterisch te springen en roept zijn tekst. "WIEEHH I'M A UNICORN!!" dan stopt hij direct en begint te lachen. "Mijn beurt. Goed ik kiesssss. Jou." en hij wijst naar mij. "Truth""Goed..... Heb je ooit al een keer hetzelfde gedaan als wat ik net deed?" ik knik en zeg : "Vreemd genoeg, wel ja. Oke mijn beurt he. Ik kies jou" en wijs de jongen aan die dit heeft bedacht. "Dare" zegt hij en ik begin te grijnzen. "Zoen de eerstvolgende persoon die naar buiten stapt. Voor 15 seconden lang." hij kijkt angstig naar de deir maar weer opgelucht als er een meisje aan komt lopen. Hij loopt naar haar toe. Nog voor even praten ze maar dan drukt de jongen zijn lippen op de hare. Het meisje zoent mee en na 15 seconden komt de jongen terug. "Of had jij dit liever gewild?" vraagt hij aan mij en hij tuit zijn lippen. "In your dreams." ik rol met mijn ogen.

Na nog een van de vele rondes van Truth or Dare komen we aan bij de laatste. Een iemand (Jack) wou nog een keer spelen. "Goed goed wat doe je Truth or Dare ik heb voor allebei al n antwoord." "Dare" "Mooizo... Zoen het meisje LINKS van je" hij kijk naar links en ik naar rechts. Ik sta op en verplaats me naar zijn rechterkant. Ik hoor mensen lachen uit de kring. Jack fluisterd in mijn oor: "Vind je het erg dan. Ik snap dat je dit niet wil na een heftige break-up." ik schud van nee. Ik lach en zijn hoofd komt dichterbij. Als ik 2 zachte lippen op de mijne voelen zoen ik mee. Uiteindelijk trek ik weg. Hij kijkt naar me en geeft me een knipoog. "Ga je mee?" vraagt hij. Ik twijfel maar knik toch maar uiteindelijk. We lopen richting de trap en gaan Jack's kamer in. "Goed wat wou je zeggen?" vraag ik. "Ik wou gewoon even alleen met je zijn." en hij glimlacht naar me. Ik glimlach terug. "Euwh... Hoe laat is het?" vraag ik. "Half twaalf hoezo?" "Shit ik zou rond half elf naar huis gaan" "Is het erg dan?" "Nee maar ik denk dat het beter is als ik naar huis ga" hij knikt en ik loop richting zijn balkon. "Dag." maar voordat ik naar mijn balkon wil overstappen word ik onderbroken door 2 zachte lippen. Jack haalt direct zijn lippen van de mijne en staart naar me. Ik klim naar mijn balkon voordat er nog zoiets gebeurt. Aan mijn balkon doe ik de deuren open. Ik zucht als ik mijn kamer binnenloop.

Waarom zoende hij me? Heeft hij gevoelens voor me? Is dit een act ofzo? Waarom wou hij 'alleen' praten? Vind ik HEM leuk?

Zoveel vragen maar geen antwoord.

Zou ik zijn volgende slachtoffer zijn??

-POV ...-
Ik wist gewoon dat dat iets voor haar zou zijn. Een zoen voor haar neus. Maar die lippen zullen gauw van mij zijn. Ze ziet er gewoon zo verdomd sexy uit. Uiteindelijk valt ze voor me, en dat weet ik want iedereen zal voor me vallen.

"Jow bro, nog steeds aan t denken aan die chick?!!" zegt Alex. "Aan wat anders!" "Dude, zet haar uit je kop, iedereen weet dat Jack haar mee heeft genomen naar boven 'om te praten'. Of niet dan" zegt hij weer. Ik zucht. "Kan ik er wat aan doen dat ze zo verdomd sexy is? Dacht het niet he, maar ik weet zeker dat ze me gaat zoenen en misschien niet vanavond, maar dat is niet zo erg. Iedereen weet ook dat ze lekker is." "Tuurlijk weet iedereen dat" zegt Alex "ALEEEEEEX!!!!" "Wat moet je?" "Duh... Jou maar ik wil je vragen waar het belangrijke gesprek overging. Aangezien die zoen van ons veel leuker was, toch?" "Sofie donder op. Zoek een andere gozer die je wil aflebberen. Maar mij niet" ze laat een geschokt kreetje achter. "Tot ziens dan maar" zegt Sofie en ze loopt weg.

"Ik zie je straks wel. Maar haal die meid uit je kop, je gaat haar alleen maar zoenen en dan dumpen"

Ooh wist je maar wat ik met haar ga doen... MOEHAHAHAA! KUCH KUCHH. waarom moet je altijd als je een duivelse lach op hebt staan, je gehoest het altijd moet verpesten!

-POV Jack-
Iemand loopt de trap op ik vraag me af wie. Ik loop naar de deur en open hem. Daar zie ik Sofie staan.

Wat een bitch.
"Sofie wat wil je" waarop ze antwoord "Jou, duhh. En ik denk dat jij mij ook wel wil" ze begint op haar lip te bijten en loopt naar me toe. Ze gaat op haar tenen staan en als ze me bijna wil zoenen til ik haar op en breng haar naar de achtertuin. "JACK STOP. LAAT ME LOS!!" schreeuwt ze. Op dat moment zie ik dat er een beetje modder in onze achtertuin ligt, en hoe toevallig dat ze nou een varken is. Ik laat haar in de kleine modderpoel vallen en ze begint te krijsen. Bijna iedereen zag het en begint te lachen. Ik vind het wel leuk hoe ze daar zit dus pak ik mijn mobiel snel en maak een foto van haar. "Jack!! Je bent echt een klootzak!" "Weet je dat nu pas?" zeg ik met een grijns.

Ik loop weg van haar maar net voordat ik me omdraai zeg ik : "Slet".

Ik kijk naar mijn mobiel en zie dat het kwart voor 12 is. Ik zie steeds minder mensen totdat ik als een van de enige ben in mijn huis. Ik hoor ook dat de muziek al is gestopt dus begin ik vast met opruimen. Gelukkig hoef ik geen kots op te ruimen wat wel wat vaker is gebeurt vroeger. Ik heb alle plastic bekertjes gepakt en in één grote plastic zak gestopt. Dan heb ik nog een paar andere dingen wat opgeruimd moeten worden.

Zorda ik alleen nog maar hoef te stofzuigen, kijk nog even het hele huis rond. Ik kom niemand meer tegen dus loop (zonder te hebben gestofzogen ,??,) naar mijn kamer. Daar plof ik op mijn bed maar het lukt me niet om in slaap te vallen.

Omdat het niet lukt om te slapen loop ik naar mijn balkon. Zodra ik daar opsta zie ik de lampen van Rosie's kamer nog aanstaan.

Wat zou ze nog doen?
Ik voel een grijns in me opkomen. Stil loop ik naar de kant van Rosie's huis en klim over mijn balkon naar de hare. Ik klop op de deur maar ik hoor niets. Ik klop nog een keer maar alweer hoor ik niets.

Een moment later gaat een telefoon af. Ik geloof dat Rosie m afwijst als ik het geuidje hoor 'Dit telefoon gesprek heeft u afgewezen'. Net als ik opnieuw wil kloppen gaat de deur open. Daar zie ik haar. Een gezicht vol tranen, haren die op haar gezicht plakten en ogen die elk moment konden breken. ZIJ die op elk moment kon breken.

"Wat moet je?" snauwt ze een beetje. "Ik kon niet slapen en j-" "Dus wou je stiekem naar mijn kamer gaan om lekker je heerlijke dromen die je 's nachts hebt te vertellen? Of ben je een klein beetje bang dat er een gemene magische toverfee langskomt die de stekker van de mobiel oplader eruit trekt?" onderbreekt ze me.

Ik kijk naar haar met een verbaasde blik. "Wat is er?" Ik zie dat dit moeilijk is voor haar. Ze kijkt naar beneden en ik zie dat er een eenzame traan langs haar wang glijd. Ik pak mijn wijsvinger en middelvinger en doe die onder haar kin. Zachtjes schuif ik haar hoofd wat omhoog zodat ze me wel MOET aankijken.

"Dat zijn jou zaken niet" zegt ze. Ik kan aan haar zien dat ze zich ongemakkelijk begint te voelen omdat ik haar gezicht bestudeer. Ik ga langs haar ogen richting haar neus, naar haar mond en weer naar haar ogen. Man waarom moet dit meisje zo verdomd mooi zijn.

Ik twijfel ook maar geen moment en druk mijn lippen op de hare.

------------------------------------------------------------------------------

HEEEEEEJJ POEPLEE!!
Duwsss wie zou toch die
*-POV ...-* zijn.

En zou jack ook nog iets voelen voor Rosie?? Nogal HEEEEEEEEEELL ERUUUUGGGGG SORRY!!

Nu moet jij dus denken zovan 'hmmmm waarom sorry'

omdat het superlang geleden is dat ik weer heb ge-updatet. (Daarom deze foto van Seth ~Twilight😍) Maar ik had het superdruk met school enzo ik had een belangrije so van Duits (trouwens das niet echt mn sterkste vak😨) MAAR DAAR HAD IK N FREAKINGG 9,3 VOOR😲😍😍

Maar dit is dus het nieuwe hoofdstuk. Hopelijk vonden jullie dit leuk xx

1647 woorden xx❤️

The Boy Next DoorWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu