Hoofdstuk 16❤️

2.9K 89 18
                                    

Foto van de outfit van Rosie😍
Veel leesplezier😘😘

-POV Rosie-
Ik word wakker van een vreselijk geluid wat men 'een wekker' noemt. Echt waar, diegene die dat ding heeft uitgevonden zou de doodstraf moeten hebben. Maar ik ga al over naar mijn ochtend routine en loop richting de badkamer. Daar draai ik de knop van de douche al aan en loop nog even terug omdat ik de kleren ben vergeten. Ik kom weer terug met een zwart skater rokje en een leuk trui-achtig shirtje.

Na het douchen droog ik me af en doe ik mijn kleren aan. Ik doe nog even wat make-up op en föhn mijn haren droog. Vandaag laat ik mijn haar los dus hoef ik niets meer te doen voor mijn uiterlijk.

"Morgen sis" zegt Stefan als ik de keuken inloop. "Goodmorning" zeg ik vrolijk. Ik haal een handtas onder de kapstok vandaan waar ik mijn boeken in doe en nog wat noodzakelijke prut. Als ik mijn ontbijt heb gemaakt loop ik naar de woonkamer waar ik me op de bank laat ploffen. Ik ren nog gauw even naar boven om mijn mobiel te pakken en stop die gelijk in mijn tas als ik weer beneden ben. Zodra ik mijn laarsjes aandoe hoor ik al een toeter van buiten. Ik kijk uit het raam en zie daar Jack staan met een zwarte Porsche.

"Hey babe" zegt hij als ik de auto instap. Ik lach en begroet hem ook waarna ik al direct een compliment krijg over mijn kleding.

"We hebben vandaag alleen maar Frans en biologie samen hè?" vraagt hij als we onderweg zijn naar school. Ik geef een knik en geef nog een pruillipje waardoor hij moet lachen. Hij plaatst zijn hand op mijn bovenbeen en pakt mijn hand vast die daar oplag. Hij geeft mijn hand een paar kusjes en knipoogt naar me. "Wel op de weg letten hè" zeg ik plagend. "De weg is nog lang niet zo mooi en leuk als jij bent" zegt hij en hij doet me grinniken.

Op school aangekomen, en ook helemaal ongedeerd, lopen we hand in hand de school binnen. Hij loopt met me mee naar mijn kluisje en zegt dat hij naar Tyler en William gaat. Ik zie al dat Anna en Jane richting mij lopen en zwaai naar ze. "Heei" zeg ik blij als we een knuffel hebben uitgedeeld. "Haayy, ik heb zo veel zin in Frans!" zegt Anna enthousiast. Ik kijk haar vragend aan en ze begint met haar uitleg. "Ik heb gehoord dat er een nieuweling bij ons op school zit en die heeft samen met ons Frans, maar ik weet dit ook niet helemaal zeker" zegt ze blij. "Omg dat is leuk! Ik hoop op een meisje dan kan ze misschien onze vriendin worden" zegt Jane. Ik knik en vraag nog even of ik met hun mee mag fietsen op de terugweg, wat ook een blije reactie van ons allen oplevert.

We zijn nu een kwartiertje bezig met Frans, als er geklop van de deur komt. Een meisje met halflang blond haar loopt de klas binnen.

Hallo, jij bent vast Briana" zegt mevrouw Yassikle

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Hallo, jij bent vast Briana" zegt mevrouw Yassikle. Ze knikt en vraagt of dit wel het goede lokaal is. "Vertel eens wat over jezelf" zegt ze. Briana frunnikt zenuwachtig aan haar shirt en begint te praten. "Ik ben Briana, zeventien jaar en ben verhuisd van Goor naar hier." zegt ze en kijkt de klas rond. Haar ogen stoppen bij mij en de vrije plaats ernaast. Ze loopt ernaartoe neemt plek naast mij.

"Hajj ik ben Rosie, leuk je te ontmoeten." "Briana, en insgelijks" zegt ze met een warme glimlach. "Op welke school heb je gezeten?" Vraag ik haar. "De Weardenborch. Ik had daar veel vrienden en ook een vriendje" zegt ze met een trieste glimlach. "Ik snap dat je ze mist. Mijn ex heeft me een paar keer opgezocht. Maar ik kan er ook niets aandoen dat we afstand te ver vonden... Waarom ben je eigenlijk verhuist?" vraag ik nieuwsgierig. "Mijn moeder heeft mijn vader achter gelaten voor een of andere rijke snol, niet cool. Ben jij dan ook verhuist?" zegt ze waarop ik knik. "Waarom" "Jouw verhaal maar dan andersom, m'n vader zoende een meid op zijn werk en toen kwam er zo'n heel verhaal dat hij niks voor haar voelde, voor die vrouw op zijn werk. Ik wil zijn scheinheilige gezicht nooit meer zien" zeg ik tegen haar. "Rot voor je, maar we begrijpen elkaar tenminste het best van allemaal. Trouwens zou ik bij jou mogen zitten in de pauzes?" Vraagt ze met een vriendelijke glimlach. Als ik wil antwoorden komt de docent tussen ons gesprek in... "Dames, willen jullie ook opletten! Dankje" we knikken en zijn voor de rest van de les stil.

Ik loop de kantine binnen met Bri, Anna, Jane en Jack. We lopen naar een tafel en nemen plaats. "Dus. Jij bent de nieuwe" zegt Jack. Briana knikt en neemt een hap van haar salade. "Briana" zegt ze en kijkt weer naar haar eten. "Oh ja, Bri, dit is Jack. Mijn vriendje" zeg ik met een lach. "Aangenaam" zegt ze netjes en neemt weer een hap. "Ik moet nog even mijn Biologie boek ophalen, ga je mee?" vraag ik aan Jack. Hij staat op en neemt mijn hand vast. "Lets go" zegt hij en kust me. Hij trekt weer terug en we lopen naar mijn kluisje.

Na een uurtje biologie lopen we naar het geschiedenis lokaal. We hebben geschiedenis van meneer Poorten. Iedereen haat die man. We hadden een keer les van hem en toen ging hij gewoon op de gang roken. Niet normaal, maar ik let al gauw op wanneer de laatste les begint.

"Ik zie jullie weer donderdag" zegt meneer Poorten en we pakken onze spullen in.
Ik word net nadat ik de het lokaal uit loop tegen de muur gedrukt en kijk recht in de bruine ogen van Jack. Hij brengt zijn hoofd naar de mijne en geeft me een kus op mijn kaak waarna mijn wang volgt en als slot mijn mond. "Rosie, schiet je o...... Sorry ik kom straks terug" zegt Anna terwijl ze weer naar de kluisjes loopt die een gang verder staat loopt. "Ik moet gaan. Ik zie je morgen " zeg ik tegen hem en plant een klein kusje op zijn wang waarna ik naar de kluisjes loop. Snel pak ik al mijn spullen uit mijn kluisje en loop naar de fietsen stalling. Anna zei dat ze daar op me zou wachten.

"Hey, ik moet nog een cadeau kopen voor mijn nichtje. Die is al overmorgen jarig. Wil je mee" vraagt ze als ik aankom. "Gezellig! Hoe oud wordt ze?" vraag ik aan haar. "Ze wordt vijftien" en bij dat antwoordt knippert een lampje boven mijn hoofd. "Oh nee.... Wat heb je bedacht?!" zegt ze bij het zien van mijn hoofd. "Ik weet precies wat ze nodig heeft, tenzij ze geen meisje-meisje is" zeg ik met een slimme grijns. "Vertel maar......"

-------------------------------------------------------
Heeyy peeps🙋🏼
SORRY VOOR HET NIET SNEL UPDATEN VAN EEN NIEUW HOOFDSTUK😢!
Ik had weinig inspiratie, wat duidelijk te lezen was maar ik heb nog een vraag. Binnenkort of misschien het volgende hoofdstuk wil ik iets met een Q/A doen. Als jullie dit leuk lijkt zeg het dan even in de reacties❤️

Lots  of  lovee
XxX

1221 woorden xx❤️

The Boy Next DoorOù les histoires vivent. Découvrez maintenant