Deel 2~ Hoofdstuk 38❤️

687 49 6
                                    

-POV Rosie-
Hij komt op ons aflopen en ik sta op. "Stefan.. wat doe je hier. Je wist dat het een meidenmiddag was. Snap je? Meiden?" zeg ik een beetje duidelijk. "Ik weet het maar dit is te dringend" zegt hij en loopt naar de tafel.

"Anna" zegt hij. Ze kijkt op en geeft Stefan een verbaasde blik. "Stefan wat doe je hier" zegt ze. "Anna, dit is belangrijk voor me alsjeblieft" smeekt hij. "Vertel maar" zegt ze. "Oke ik ben heel nerveus en weet niet goed hoe ik dit moet aanpakken en-" "Het is oke. Je kunt het me vertellen" stelt ze hem gerust. "Hier gaan we dan" zegt hij en zucht. "Anna, je bent het mooiste meisje die ik ooit heb gezien in mijn leven. Je bent zo zorgzaam en lief, ik wil dat gewoon erg graag voor altijd hebben. Ik weet dat we nog jong zijn, maar wat ik voor je voel is onbeschrijfelijk" hij frummelt in zijn zakken en daalt op één knie. "Ik wil jou liefde voor altijd omarmen, dus ik vraag het je met heel mijn hart. Wil je met me trouwen" hij opent het doosje en Anna krijg tranen in haar ogen. Ze knikt enthousiast en Stefan leg de ring om haar vinger. Anna slaat huilend haar armen om hem heen.

De mensen beginnen te klappen en ik doe mee. Zodra Anna en Stefan elkaar loslaten loop ik snel op hun af. Ik knuffel Anna helemaal plat. "Gefeliciteerd!" zeg ik blij. "Dankje" fluistert ze nog steeds verbaasd in mijn oor. We laten elkaar los en dan is het de beurt aan Stefan om geplet te worden door mijn knuffel. "Waarom had je het me niet verteld" zeg ik nog steeds blij en geschokt. "Je was weg remember? En je bent nu dus zo'n drie dagen terug en je had zoveel visite en al dat gedoe, mijn nieuws was dus niets" legt hij me uit. "Zei het me! Echt gaan doen want ik ben zo blij voor jullie" ik knuffel hem nog wat harder totdat ik hem naar adem hoor snakken.

"Anna.. ik word toch je hoofd bruidsmeisje. Je wordt inmiddels wel m'n zus" zeg ik grijnzend. "Ik beloof het" zegt ze. "What about me!" zegt Jane lachend. "Sukkel" zegt Anna grappend en we lachen.

"Oké, als je het niet erg vind, moet ik gaan. Ik heb zo weer dienst op het bureau en we hebben nog een paar onopgeloste zaken waar ik mee bezig moet" "Tuurlijk! Doe je ding meid" zeg ik blij. Hij kijkt me aan alsof ik een mug ben die vliegt over het water.. op een neushoorn die een regenboog scheet laat. Je snapt me vast wel. "Ik ga maar weer" zegt hij en drukt nog een kus op mijn wang en op Anna's lippen. "Je ring is zo mooi!" zegt Briana enthousiast. "Ben ik de enige die sprakeloos is" zegt Katie. "Nope" zegt Lissa en staart naar Anna's ring. "Jij moet echt geluk hebben met zo'n man als Stefan. Die zijn moeilijk te vinden" zegt Lissa dromerig. "Vindt hem en gij zult geluk hebben" zeg ik als wen pastoor en we lachen. Ik neem nog een slokje van mijn cappuccino en strijk een plukje haar achter mijn oor.

"Hey Katie?" vraag ik. "Wat is er" "Zou je willen veranderen van plek? Jij hebt een zonnebril op en de zon schijnt nogal in mijn ogen?" vraag ik aan haar. Ik zet puppyogen op en trek een pruillip. "Sure" zegt ze en verplaatst haar drankje en taartje. Ik doe het zelfde en sta dan op om naar Katie's plek te lopen. We nemen plaats op elkaars plek. "Jep, dit zit al beter" zeg ik dankbaar.

We kletsen nog heel wat verder en het begint steeds wat drukker te worden. "Heb je al een idee of iets van een jurk op Instagram al gezien? Zoiets" vraag ik haar. "Ja! Ik kijk gewoon vaak naar die profielen van kleding en zo en toen zag ik een hele mooie jurk langskomen. Hij had een trompetvorm en had kleine mouwtjes, een mooie kanten rug en een wel een lange sleep. De voorkant was wel gewoontjes, geen frummelt en die dingen. De top is een hartvorm en dan loopt dat kant tegen de bovenkant van de top dus het kant komt niet over de stof van de jurk" legt ze uit en pakt haar mobiel erbij. Ze laat de foto zien en ik sla mijn handen voor mijn mond.

"Als jij die jurk ook gaat dragen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Als jij die jurk ook gaat dragen.. jij slayt die jurk!" zeg ik overtuigend, ze bloost een beetje en gniffelt. "Ik wil hem ook zien" zegt Katie aangezien we tegenover Briana, Katie en Jane zitten dus zien hun het niet. Ze laat de foto aan hun zien en stemmen in. "Die jurk laat je figuur zo mooi uitkomen!" zegt Jane enthousiast. "Denk je?" zegt Anna onzeker. "Dat weet ik" zegt ze.

Ik zie Katie naar de deur kijken en opent haar mond, waarschijnlijk gewoon weer knappe jongens spotten. "Laten we het anders over jongens hebben" verandert Katie het onderwerp maar ik krijg een hand op mijn schouder.

------------------------------------------------------
AAAAAAAAAAHH
Ik ben zo gemeen om een cliffhanger nu ertussen te stoppen. Ik hou wel van jullie als jullie dat zijn vergeten

Hebben jullie al de nieuwe emojis?🤣
Cause i do😝
Ik heb gewoon lang niet ge-update maar ik hoop dat jullie ook van dit hoofdstukje genoten want de vorige was erg flut😁

Hou van julliee❤❤

910 woorden xx

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now