Hoofdstuk 11❤

4K 100 3
                                    

Foto van de jurkjes, schoenen en sieraden.
Rosie: linkerjurk, bovenste, linksonder
Anna: middelstejurk, middelste, rechtsbovenin
Jane: refhterjurk onderste, linksbovenin.

-POV Rosie-
Vandaag is het donderdag en Anna, Jane en ik zijn nu in de stad voor onze jurken voor het Valentijnsgala. Wat al morgen is dus kunnen we maar beter opschieten. "Kom we gaan daar naartoe." zeg ik, terwijl ik de meiden de winkel in trek. Direct zien we al hele leuke jurkjes. Alleen is het jammer dat dit en rek is met blauwe jurken.

We lopen naar het rek met de roze en rode jurken, aangezien die naast elkaar staan. Direct pak ik iets van 4 jurkjes uit de rekken. 1 rode en 3 roze. Ik kijk nog heel even in een rek en zie de perfecte jurk liggen voor Jane. "Iehh, Jane! Kom hier ik heb je jurk gevonden" al gauw komt Jane naar mee mee toe gerend. Daar liet ik de jurk zien.

Ze is sprakeloos. "Aarde aan Jane. Hallo?!" zeg ik. Ze schrikt op uit haar gedachtes en kijkt met en lach naar het jurkje. Ze legt al haar andere jurken in de rekken en ik geef de jurk aan haar. "Laten we zoeken voor die van Anna." zegt Jane en ik knik instemmend.

We kijken de rekken door en trekken er allebei één uit. Ik kijk naar de hare, de kleur is zacht roze met ruches om de top en een strakke afwerking aan de onderkant. Ze kijkt naar mijn jurk voor Anna en ze legt haar jurk terug. "Rosie, hoe kun je zo goed jurken uitzoeken?!" ik lach "Een gave denk ik. Of ik kan het goed omdat ik 4 vriendinnen heb gehad die vaak met me mee gingen." zeg ik. Samen lachen we en gaan we opzoek Anna. We zien haar bij een rek met aquablauwe jurkje. Ze kijkt zielig naar het jurkje in haar handen.

"Ann, gaat het wel?" vraag ik. Ze knikt en laat haar de jurk zien die ik hen uitgezocht voor haar. Haar mond gaat langzaam open en haar mondhoeken schuiven naar boven. "Rosie, hij is prachtig. Het gaat je geweld-" "Wat zeg je?! Dit is voor jou gekkie!" zeg ik en ze knuffelt mee zowat dood, maar het is niet erg. Ik hou nou eenmaal van dit kind. "Danje, dankje, dankje, dankje, dankje, dankje ,dankje, dankje, dan-" Jane pakt haar lippen vast. "Slollir" zegt ze. "Wat?!" "Ik zei slollir, maar dat vepa ju bied dool chane's hand" zegt Anna. "Ik versta het nog niet, Jane haal je vingers van haar mond" zeg ik lachend. "Ik zei sorry, maar dat versta je niet door Jane's hand."

Ik begon te lachen. "Rose, geef maar een paar jurken aan ons. Dan hoef je dat gewicht niet zo erg op je schouder te dragen." zegt Jane. "Dankje" zeg ik en geef een jurkje aan Anna en één aan Jane. Samen lopen we richting de
paskamers en Jane en Anna geven mijn jurkjes weer terug.

Ik begin met een roze jurkje met driekwart mouwen gemaakt van kant. "Klaar?" roept Anna en ik zeg ja. Jane zegt dat ze bijna klaar is. "3... 2.... 1.... Eruit" zegt Anna en ik loop uit mijn pashokje. "OMG jullie hoeven niet meer te passen!" schreeuw ik. "Dat is zo lief" zegt Anna, maar die jurken staan hun gewoon fantastisch dus daar hen ik geen andere verklaring voor.

"Rosie, ik moet eerlijk zeggen... Het is wel een mooie jurk maar het past niet zo erg bij je karakter. Hij staat je wel supermoor." zegt Jane. "Ja dat gevoel had ik dus ookal" geef ik eerlijk toe. Ik stap weer in mijn hokje en doe een andere jurk aan. Het alweer een rode maar dan strapless en een glitterbandje om de taille. Ik loop het hokje uit en kijk hun aan.

Ze kijken elkaar aan en geven me een 'misschien' blik. Ik lach en loop weer mijn hokje. Mijn jurk uit en weer een andere aan. Ik loop eruit en de meiden kijken naar me en met een enorme nee schudden ze .

Ik loop weer terug en loop mijn pashokje in. Ik trek de laatste jurk aan, loop het hokje uit en hun ogen schieten open en ze staren me met open mond aan. "Is het niet goed? Ik wist het wel, ik kies alleen maar de verkeerde jurken." "Nee nee, absoluut niet. Het is perfect. Die steentjes op de top en het vloeiende gedeelte tot net boven je knieën. Dit..." zegt Anna terwijl ze naar mijn jurk wijst, "Dit is perfect"

The Boy Next DoorWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu