DG -6. Bölüm: BIÇAK KAZASI

50.9K 2.8K 302
                                    

Merhaba! Nasılsınız?

Biliyorum, biliyorum çok beklettim ama daha önceden bölüm sonunda yaptığım açıklamada sağlıksal bir sıkıntı olmazsa bölümler erken gelir demiştim.
Bölüm düzenlemesine yardımcı olan kişi korona olunca aksadı biraz, benim de misafirlerim vardı ve üstüne hastaneye gitmem gereken durumlar olunca anca bu kadar hızlı gelebildik :')

***

Keyifli okumalar...

Keyifli okumalar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

6. BÖLÜM: BIÇAK KAZASI

"Bazen ihtiyacın olan tek şey yirmi saniyelik deli cesaretidir."

Zor, hatta imkânsızdı ağızdan çıkanların geri alınması. Düşünmeden, içinden geldiği gibi söylüyordun daha sonra bumerang gibi geri almak istiyordun. Olmuyordu, olmazdı, olmayacaktı. İnsanoğlu çenesine dikkat edene kadar ne kilo verebilecekti, ne söylediklerini geri alabilecekti.

"Sen ne dedin?" Asude daha fazla yerin dibine nasıl girilir şuan test ediyor ve öğreniyordu.

Bir insan nasıl bu kadar düşüncesiz davranır ve hislerine yenilerek pat diye konuşurdu. Akıl alacak gibi görünmese de bunu Asude başarmıştı. Pişman mıydı? Evet, hem de deli gibi pişmandı. Bir dakika, Asude zaten deliydi.

Oflayarak oturduğu yerden adama doğru döndü. Saklamanın lüzumu yoktu. Allah'ın bildiğini kuldan saklamanın da âlemi yoktu. Ne demişse adam akıllı yeniden söyleyecek ve bu adamın onunla dalga geçme faslını hızlı bir geçişle bitirecekti.

"Bakışların yaz günü esen rüzgâr gibi dedim. Ilık ılık esen, saçları yerinden oynatırken insanın vücuduna hoş bir his bırakan meltem gibi..." Hokka burnunu havaya kaldırarak adama gerçekleri söylüyordu. Onunla dalga geçecek olmasını umursamıyordu zaten. Dev, eğer kafasına koymuşsa er ya da geç bu konu üzerinden dalga geçerdi.

"Sana iltifat etmek yakışmıyor." Devrim yüzünü buruştururken aslında hâlinden gayet memnun bir ifade yüzünde hüküm sürüyordu.

Asude'den yakışıklı olduğuna dair bazı itiraflar duymuş olsa da bu onun için ilk sayılırdı. Asude ise adamın onunla dalga geçmesine suratını buruşturmuş, yolu seyretmeye başlamıştı. Adamın aracı hareket ettirmesi ile sokağın sonuna kadar yolculukları başlamıştı.

"Bir markete uğrayalım." Devrim'in konuşması ile ona bakarken aslında direkt eve geçmek istiyordu.

"Beni eve bırak öyle geç ." Devrim'in ona dönen bakışları ile kendi gözlerini birleştirdi. Adam gayet ciddi bir şekilde kendisine bakıyordu. Şimdi ortalığı karıştıracak bir şey söylese süper olurdu ama onun konuşmasını beklemeye karar verdi.

AFİLİ ÂŞIKLAR SERİSİ 1-2 (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin