DG -25. Bölüm: İKİ ZEYTİN

38.5K 2.1K 1.4K
                                    

Merhabalar!

Sınır; 1450 yorum.

Sıradaki bölüm sınır geçerse yarın gün içinde gelecek.

Keyifli okumalar...

Keyifli okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

25. BÖLÜM: İKİ ZEYTİN

"Koparılan çiçeklerin ömrü, bir nefes kadar kısaydı..."

"Bir papatya olsam kırlarda... Alsan beni ellerinin arasına. Önce baksan güzel güzel sonra taksan ipek saçlarının arasına..." Tepside duran notu okudu Asude yüzünde saf bir gülümseme ile. Bu güne güzel uyanmıştı. Kocasının saçlarının arasında gezinen dudakları ve burnuna doluşan mis gibi kızartma kokusu onu mutlu etmeye yetmişti.

Eli istemsizce ve anneliğin verdiği içgüdü ile karnının üzerinde gezindi. Orada ufacık bir canlı vardı ve gün geçtikçe büyüyecekti. En sonunda daha fazla hasretlerine dayanamadığında, özlem çoğaldığında aralarına dönecekti.

"Senden papatya olur mu dersin?"

"Bence benden iyi deve dikeni olur." Asude kocasının bu özeleştirisine karşılık düşündü. Kendisinden de bir papatya olmazdı lakin iyi bir karahindiba olabilirdi. Her ne olursa olsun kırılan kanatlarının altından sağlam kalan bir bedeni vardı.

"O halde benden de karahindiba olur."

"Güneş gibi parlak ateş kadar yakıcı ha. Bak bu güzelmiş." Devrim bir taraftan karısı ile sohbet ediyor diğer taraftan dilim ekmeğe sürdüğü kaymağı karısına uzatıyordu. Bundan sonra onun beslenmesinden rahatına kadar her şeyle birebir ilgilenecekti.

Yatakta geçen güzel bir kahvaltının ardından Devrim tepsiyi mutfağa götürdü. Asude biraz daha uyumak istiyordu. Hemen uzandı ve yorganı üzerine çekti. Başını yastığa henüz koymuştu ki Devrim odaya girdi.

"Deli gelinim ne yatıyorsun?"

"Uykum olduğu için olabilir mi canım?"

"Uykunun olması şuan için normal ama bizim doktora gitmemiz gerekmiyor mu?"

"Ben gittim ya..."

"Sen gittin ama ben gitmedim. Bence doktora gidip bebeğimizin durumunu öğrenmemiz gerekiyor."

"Ya buz gibi bir şey sürüyorlar karnıma ondan çekiniyorum." Asude gibi güçlü bir kadının bu kadar ufak bir şeyden ürküyor olması gülünç bir durumdu lakin o fazla huylu bir insandı.

"Sen merak etme hayatım ben doktora söylerim karnına sürmeden önce vücut ısına uygun duruma getirir." Devrim'in yoğun ısrarları sonucunda Asude ikna olmuştu. Yataktan kalkmak her ne kadar uzun sürse de bir şekilde başarmıştı. Dolabının karşısında üzerine giyebileceği en uygun kıyafetleri tek tek elemeye başladı.

AFİLİ ÂŞIKLAR SERİSİ 1-2 (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now