DG -28. Bölüm: MUTLULUĞA DOĞRU

34.1K 2.1K 1.3K
                                    

Merhabalar!

Sınır; 1250 yorum.

Son 2 bölüm kaldı!
Sınır geçtikten hemen sonra bölüm gelecek ❤️

Keyifli okumalar...

Keyifli okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

28. BÖLÜM: MUTLULUĞA DOĞRU

"Affetmek her zaman doğru seçenek olmayabilir..."

Devrim gibi dik durmak hangi insana yakışırdı? Kim bu durum karşısında bu kadar sakin ve soğukkanlı durabilirdi? Sandalyede oturan, suratından akan kanlara rağmen hâlâ utanmazca, arsızca konuşabiliyordu. Bedenini esir alan sıcaklığa bakılırsa birazdan bu kadar soğukkanlı olamayacaktı.

"Benim yüzümdeki ifadeden çok senin ifaden tuhaf değil mi? Birazdan gırtlağını sıkacağımı bilmene rağmen hâlâ kuyruğunu dik tutuyorsun," dedi tükürürcesine. Kelimeleri birer bıçak darbesi gibi fırlatıyordu.

"Sen mi beni öldüreceksin? Güldürme beni Devrim. Sen ki karısını elinden tutamayan bir adamsın, beni öldüreceğini söyleme, inanmam." Devrim kendisine edilen hakaretten çok karısının bahsinin geçmesine sinirlenmişti. Daha da fazla dayanamadan atladı tepesine adamın.

Sandalye ile birlikte ikisi de yere yuvarlanırken Devrim yumruklarını suratına indiriyordu. Parmaklarının acısını bile duyamayacak kadar gözü dönmüştü. Yerden kalktı ve adamın yakasını toparlayarak onu da kaldırdı. Karın boşluğuna geçirdiği yumruğu ile karşısında duran adamın nefesi kesilmişti. Devrim vurdukça adam hâlâ gülüyor, güldükçe yediği darbelerin ardı arkası kesilmiyordu.

"Ulan hâlâ gülüyorsun?"

"Sen Şura'nın namusu ile oynarken nasıl güldüysen ben de karın ile oynarken öyle güldüm." Devrim'in havada kalan yumruğu yavaşça yanına indi. Adamın sözleri şok etkisi yapmıştı. Bu işin altından da Şura çıkmıştı ya daha ne diyecekti. O kızı tanıdığı güne, adını diline aldığı ana lanetler etti.

"Ben Şura'nın namusu ile oynamadım lan! Şura benimle evlenmek için her türlü pisliği yaptı. Yuvamı yıkmaya kalktı ulan!"

"O yüzden mi tecavüz ettin kadına?" Az önce duydukları şimdi duyduklarının yanında neredeyse bir hiç gibi geldi. Devrim ve Şura'ya tecavüz etmek... Elleri adamın yakasından kayarken bedenini buz gibi bir hava esir aldı.

"Ne diyorsun sen?" Yere düşen adamın yanına çöktü ve kafasını kendisine doğru yaklaştırdı.

"Ne diyorsun dedim lan?"

"O anları yeniden mi hatırlamak istiyorsun? O kız sana yapma dedikçe nasıl inatla ona saldırdığını mı hatırlamak istedin? Onu kullandıktan sonra paçavra gibi nasıl köşeye fırlattığını mı duymak istiyorsun?" Devrim karşısında tutarsızca konuşan adama baktı dikkatlice. İfadesinde yalan söylediğine dair bir tek belirti yoktu.

AFİLİ ÂŞIKLAR SERİSİ 1-2 (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now