DG -10. Bölüm: OLAY ÇUKURU

43.8K 2.5K 629
                                    

Gecikme için üzgünüm fakat sıkıntı benlik değil. Wattpad bölümü kaydetmiyor, sürekli hata veriyor. Saatlerdir deniyorum. Son bir kaç bölümdür bu sorun oluyor. Görseller siliniyor ve bölüm kaydolmuyor sonuç olarak bölümü yayınlayamıyorum bir türlü :"( Neyseki söz verdiğim gibi pazar günü suları içerisinde yayınlayabildim, iyi tarafından bakın :')

Yorum sınırı; 400.

Bölüm sonuna açıklama bıraktım sizler için, daha fazla tutmayayım ben sizleri.

***

Medya: Bölümden bir alıntı.

Keyifli okumalar...

Keyifli okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

10. BÖLÜM: OLAY ÇUKURU

"Kimsenin umurunda olmasan da benim umurumdasın."

"Bu kadını hiç sevmedim ben dev. Sürekli bizim masaya gidip gerdan kırıyor," masanın üzerinde duran suyu yudumlarken davetlileri süzen Asude sinirle adama söylenmeyi ihmal etmiyordu.

İlk baştaki Şura olayından sonra sürekli alarmda geziyor, şüphe ile etrafı seyrediyordu. Bu kadın yüzünden psikolojisi bozulmuştu.

Nişan başladığından beri ilk defa oturabilmişlerdi. Pistten inmiyor oluşu kendi suçu değil, akrabalarının kurtlarını dökmek için onun nişanını seçmiş olmasıydı. Bir taraf halay isterken, diğer taraf çiftetellide ısrar ediyordu. En son ortaya davullu zurnalı, halay havasında bir çiftetelli ile çözüm bulunmuş, ardından onlar masaya oturabilmişlerdi.

"Asude biz hiç oturmadık, hangi ara gördün onu?" Devrim eline aldığı telefonu karıştırırken Asude'nin kıskançlığının boyutunu düşünüyordu. Bu kadarı şimdiden gözüne fazla gelmeye başlamıştı, ileride başlarına ne gelecek olanları düşünmek bile istemiyordu.

Teknik olarak onun işi kadınlarla daha fazla alakalıydı. Bir ev döşenirken o evin hanımı gelecekti ki uyum yakalansın. Eğer Asude bu olaya takarsa ekmek parası aslanın ağzından ejderhaya terfi edecekti.

"Oturmadıysam gözlerimi de yummadım herhalde?" Adamın ilgisinin telefonda olduğunu görünce canı sıkılsa da boş vermişliğin nirvanasındaydı, pek bir şey demeyecekti. Yanına gelen Esma elinden tutup kaldırmak isteyince, genlerinin ona sağlamış olduğu yegâne, kutsal iriliğini kullanarak onu yanına oturttu.

"Esma bende dökecek kurt kalmadı. Kır bacağını otur, kaynana aday adayın karşıdan izliyor, ne hoppa demesin." Serkan'ın annesi nişan başladığından beri Esma'yı göz hapsine almış seyrediyordu. Aralarında bir şey olduğunu biliyor olmalıydı ve ya da Esma'yı kendisi de beğeniyordu. Kadının kendisini izlediğini fark eden Esma ne yapması gerektiğini bilmediği için bocalıyordu.

AFİLİ ÂŞIKLAR SERİSİ 1-2 (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now