BD -11. BÖLÜM: ABİNLERDEN KAÇIRDIM SENİ

21.7K 1.5K 328
                                    

Yorum sınırı; 325

Keyifli okumalar...

11.BÖLÜM: ABİNLERDEN KAÇIRDIM SENİ

Bu yolculuğa başlarken karşılaşmayı umduğum manzara bu değildi. Beyaz kazağının içinde adeta bana meydan okuyan irisleri, düştüğüm şaşkınlıktan keyif alarak kıvrılan dudakları, güldüğü için belli olan gamzeleri... Yola odaklanıp yüzünü benden çevirdiğinde bileğime yerleştirilen boncuk tanelerini incelemek için koluma baktım. Mavinin bir kaç tonu bir araya gelmişti ve hareket ettirdikçe hafif hafif bana göz kırpıyorlardı. Yüzümde belirdiğini düşündüğüm ufak tebessümle gülümsedim ve yola odaklandım. O sırada sessiz sessiz arka fonda duyulan müzik sesi bir miktar daha yükseldi ve arabanın için doldurdu.

Her şey seninle güzel diyordu şarkıda, her şey seviyorsan güzeldi. Acı tatlı olurdu, karanlık da güneş bile doğardı. Seviyorsan aldığın nefes bile anlam kazanırdı... Selman ile son 10 dakikadır ikinci romantik anımızı yaşarken arka koltukta yaşanan hareketlenme benim telaşlanmama sebep oldu. O an ne yapacağımı bilemeden telefonumla oynamaya başladım. Koltuğun arkasından omzuma uzanan el ile irkildiğimde Agah abim bana bakıyordu.

"Hayırdır Aslışah? O telefonda ne var da öyle daldın gittin?" gülümsemeye"Hepiniz uyuyorsunuz, canım sıkıldı sosyal medya da dolanıyordum öyle" Agah abim anladım dercesine benim onaylayınca belli etmeden derin bir nefes aldım. Bir süre daha abimin hoş sohbeti ile devam ettik yolumuza. Hava aydınlanmaya başladığında 10 arabalık konvoyumuz tamamlandığında geri kalan yolu da devam ettik. Şehir merkezine girdiğimizde Eda' ların evinin merkeze 45 dakika uzaklıkta olduğu bilgisi gelmişti. Daha önce bir tesiste Agah abim arabanın şoför koltuğuna geçmişti. Selman ise biraz olsun uykusunu almak için gözlerini kapatmıştı.

"Burada ne fıstık vardır şimdi ha" Semih' in sözlerine karşılık cevap vermeye üşenmiştim. Agâh abim ise uykusunu aldığı için keyifliydi.

"Hangi mana da söyledin koçum?"

"Ya Agah abi ne kadar fesat adamsın. Kuruyemiş manasında söyledim tabi ki"

"Hadi lan oradan. Ben mişim fesat. Nasıl anladın hemen ne söylediğimi? Demek ki senin de aklından geçiyormuş"

"Hiç o mana da düşünerek söylememiştim. Benim sevgilim var, başkalarına bakamam" Semih' in gür sesine Selman' da uyanmıştı. Gözlerini ovuştururken ortada dönen muhabbetten bir hayli uzaktı.

"O zaman fıstıklara kim bakacak oğlum?"

"Sen bakabilirsin abi"

"Fıstık alerjim var benim bakamam" Agah abim Semih' i sürekli sıkıştırıyor, sıkıştıkça çabalaması hoşuna gidiyordu. Semih küçükken de böyleydi. Sürekli çabalar, çabaları boşuna çıkarsa da sürekli kesik kesik hıçkırırdı.

"O zaman Selman abi baksın" dediği anda ben Semih' e döndüm. Selman ön koltuktan arkasına dönüp bize baktı.

"Doğru söylüyorsun lan. Selman abi fıstıklara bakmak senin görevin"

"Hangi fıstıklara?" Selman hala uyku mahmuruydu ve konuya hakimiyet sağlayamamıştı.

"Fark etmez gördüğün her fıstığa bakabilirsin?"Selman tam bir şey söyleyecekti ki araba sert bir virajdan döndü. Bu hamleyi beklemediğimiz için hepimiz de sağ tarafa doğru savrulduk. Ben cama yapışırken Semih benim üzerime yıkılmıştı.

"Ahh kolum" Semih' in koca bedeni ile koltuk arasında kalan bileğimi hemen kendime çektim. Selman ın bana verdiği boncuklar Semih' in baskısı ile bileğimi acıtmıştı.

AFİLİ ÂŞIKLAR SERİSİ 1-2 (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now