DG -12. Bölüm: İKİ DEFA DÜŞÜN

47.3K 2.4K 324
                                    

Yorum sınırı; 250.
Sınır geçildikten sonra bölüm gelecek, Instagram'dan gelecek bölümlerin alıntılarına ulaşabilirsiniz.

Medya: Bölümden bir alıntı.

Keyifli okumalar...

Keyifli okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

12. BÖLÜM: İKİ DEFA DÜŞÜN

"Kendi bildiğinden şaşma,
yoksa sonuçlarına katlanırsın."

Bir kadını mutlu etmek istiyorsanız eğer, bunun için birkaç püf noktası olurdu elinizde. Örneğin çiçekçiden bir demet kırmızı gül alır, üzerine hoş bir koku ilave ettirir sevdiğiniz kadını mest edebilirdiniz. Çiçek çok alışagelmiş, ben daha doğal ama farklı bir şey istiyorum derseniz de, size en yakın marketten birkaç çeşit çikolata alıp, bununla mutlu olmasını sağlayabilirdiniz. Bu saydıklarım genellikle normal kadınlara işleyen ufak püf noktalarıydı.

Asude için olay tam tersiydi. Eğer olur da bir gün Devrim ona çiçek getirirse ve Asude eşref saatinde değilse, o çiçekleri Devrim'e tek tek yedirir, üstüne de bahçe hortumu ile onu sulardı. Eğer çikolata alırsa, bu defa ona şişko dediğini düşünüp, kafasını yarabilirdi. Asude tuhaftı.

Ona göre iltifatlar bile ağır olmalıydı. O sokaklarda satılan allı güllülerin saplarından ellerine yapışan şerbet gibi vıcık vıcık bir aşk istemiyordu. Ağır olunacak ve molla denilecekti. Devrim'in kendisine karşı takındığı tavır hoşuna gidiyordu. Ne çok yumuşaktı, ne de çok sertti. Kulak memesi kıvamında olması onun yararınaydı.

Devrim meselesini halletmişti ama unuttuğu bir konu vardı. İç güveyi konusunu evdeki hiç kimseye söylememişti. Birkaç dakika içinde Devrim gelecek ve herkes öğrenecekti. Bıkkınlıkla oflarken, diğer taraftan sürekli çalışır vaziyette bıraktığı beynine fazladan mesai yaptırıyordu.

"Asude yarın da kullanırız o tencereyi kızım." Arkasından seslenen annesi ile korkan kadın elinde tuttuğu tencereyi tezgâhın üzerine fırlattı. Eli ile damağını kaldırmak istese de bunu yapamazdı.

"Düşman askeri gibi neden sessiz geliyorsun anne?" Rukiye Hanım, saatlerdir mutfaktan çıkmayan kızına bakmak için geldiğinde, bulaşık teli ile sürekli aynı yeri ovalayan kızı uyarmak istemişti. Masanın sandalyesini çekip otururken, diğer taraftan Asude'yi süzmeye devam etti.

"Ne o kız? Sana bir şey olmuş. Altına pislemiş bebeler gibi düşünüyorsun." Asude annesine baktı ters ters. Bazen örnek anne olabilecekken feleği şaşıyor, mahalledeki fesat komşu kızı olabiliyordu.

"Yok bir şeyim, sadece işimi yapıyorum." Umursamadan yaptığı işe devam ederken annesinin pek susmaya niyeti yoktu.

"Kızım o poşetin hâli kalmamış tencereyi ciflemekten. Bırak, durula da kaldır. Unutmadan söyleyeyim yarın eve bakmaya gidecekmişiz." Asude duydukları ile tükürüğünü genzine kaçırarak kendi canına kast etmiş bulunuyordu.

AFİLİ ÂŞIKLAR SERİSİ 1-2 (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now