DG -23. Bölüm - Part/1: HATA

26.3K 1.9K 1.6K
                                    

Merhabalar!

Sınır; 1350 yorum.

(Sıradaki bölüm sınır geçerse yarın yani Perşembe günü, gün içinde gelecek.)

Keyifli okumalar...

Keyifli okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

23. BÖLÜM: HATA

"Çıkmaz yazdığı halde ısrarla girdiğin sokağın adıdır AŞK!"

Asude kapının sesi ile uyandı. Pek şiddetli değildi ama onu uykusundan uyandıracak kadar sert bir şekilde vuruluyordu. Ardından Devrim'in sesini duydu.

"Asude... Asude kahvaltı hazır hadi," tek gözü açık bir şekilde saate baktı Asude. Henüz 7.30 bile olmamıştı.

"Yemeyeceğim," yeniden uykuya dalmak için kafasını yastığa koydu. Devrim bu gece odada yatmamıştı. Asude buna izin vermemiş, ne yaparsa yapsın diyerek tek başına bırakmıştı. İlk başlarda huzursuz olsa da daha sonra alışmış, keyifli bir uyku çekmişti. Kolunu çek, bacağını kaldır, üzerini ört diyen kimse yoktu ve bu özlediği bir durumdu.

"Hadi Asude, seni bekliyorum. Eğer kalkmazsan kalkana kadar beklerim," önemsemedi Asude. Sesini çıkarmadan gözleri kapalı bir şekilde beklemeye devam etti. Aradan geçen on dakika boyunca Devrim aralıksız kapıya vurmaya devam etti.

Asude artık dayanamaz konuma gelmişti. Kafasını ağır ağır kaldırdı yastığından ve etrafta pahada hafif, yükte ağır bir cisim aradı. Gözüne komodinin üzerinde kendisine göz kırpan saati gördüğünde sevinçle aldı eline ve Devrim'in kapıya vurmasının hemen ardından hızla fırlattı yere doğru.

"Hay Allah görüyor musun saat de sana doğru yükseliyor!"

"O bana yükselen saati var ya," kapının arkasından gelen buğulu ses sinirli geliyordu. Asude keyifle gülümsedi ve bu defa Devrim'in tarafında kalan kutuya uzandı. İçerisine duran yüzükleri boşalttı ve yeniden aynı yöne doğru fırlattı.

"Bu eşyalara da ne oluyorsa böyle? Sana doğru havalanıyorlar," uykusunun açılması ile yerinden kalktı Asude. Yatakta oturur vaziyette beklerken Devrim dışarıdan kapıya yüklendi.

"Hay Allah görüyor musun? Kapıya uçasım gelmiş. Ben kırayım da burayı, bana yükselmeyi görsünler." Kapının iteklenmesi ile Asude oturduğu yerden kalktı ve kapıya yöneldi. Kilidi çevirerek kapıyı açtı. Şimdi durduk yere bir de kapısından olmak istemiyordu. Kapıyı açtığı sırada Devrim kapıya yüklenmeye hazırlanıyordu ve omzu boşluğa denk geldi. Karısı ile beraber içeriye doğru koşarak girdiler.

"Hop hop yavaş!" Asude sırt üstü düşeceği sırada Devrim dengesini sağladı ve ayaklarının üzerine sağlam basarak karısını da yere sabitledi.

AFİLİ ÂŞIKLAR SERİSİ 1-2 (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now