DG -9. Bölüm: GELECEĞE BİRİKEN ANILAR

46.5K 2.5K 444
                                    

Bu satıra kitabı seveceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızı etiketleyerek kitaba davet edebilirsiniz. 💜

Buraya da sevdiğiniz renkteki kalbi bırakmayı unutmayın 💙

Yorum sınırı; 350.

Medya: Bölümden bir alıntı.

Keyifli okumalar...

Keyifli okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

9. BÖLÜM: GELECEĞE BİRİKEN ANILAR

"Kıskanıyorum diye türkü mü söyleyeyim?"

"Yüzünü eşekler tepesice. Bak nasıl çıkmış kızın tepesine!" Emine Hanım utanmanın verdiği ani bir sinirle elinde tuttuğu telefonu oğluna fırlattı. Henüz kimse ne olduğunu tam anlamıyla bilmezken, kadınların gördükleri sahneye bu tür bir tepki vermeleri gayet normaldi. Devrim daha kızın elini bir kere bile sağlam tutamamışken, tecavüzcü olmuştu.

"Anne!" Kendisine doğru fırlatılan telefon ağır çekimle üzerine gelirken ondan kaçmak için adımını attı ama ters bir harekette bulunduğunu anlasa da artık çok geçti.

"Yabancı bir cisim yaklaşıyor dev." Asude üzerlerine gelen telefon, bedeninin üzerine kapanan yüz kiloluk bir yükle yeri boyladığında, tüm kemiklerinin kurban pay eder gibi kırıldığını hissetmişti. Bağırmak istese de dudaklarının üzerinde kalan kol onu engelliyordu. Daha önce bu kadar yakından görmediği pazılara başka bir zaman olsa bakardı ama şimdi hiç sırası değildi.

"Kız koş delilleri yok ediyor." Devrim altında kalan kadının üzerinden kalkmak için hareketlendiğinde kafasına yediği ağır darbe ile bağırmak için girişimde bulundu fakat tekrar eden darbeler onun nefesini kesmeye yetmişti.

"Anne vurma, deldin kafamı." Yattığı yerden kalkarken Asude'ye yan gözle baktı. Genç kadın üzerinden kamyon geçmiş gibi hissediyordu. Bazı kemikleri kırılmış, diskleri bile kaymış olabilirdi.

"Ay yavrum benim bahtsız kızım. Oğlan doğurdum diye sevinirken, nefsinin bozukluğunu hesaba katamamışım..." Emine Hanım gelininden ve dünüründen utanıyordu. Yerde bir çatlaklık olsaydı da oradan içeriye sızıverseydi keşke. Buraya gelirken asıl amaçları Asude'yi evliliğe ikna etmekti ama gördükleri çok çok farklıydı. Asude'nin oğlunun sapık hareketlerinden dolayı onu istemediğini düşünüyordu.

"Anne bir dinlesen beni. Bakın bizi çok yanlış anladınız." Devrim kendisini aklamak zorundaydı. Birazdan pislik dolu bir dereye düşebilirdi. Kadınlar duymuşken olay bu kadar büyükse, iki babası ve bacanakları olayı duyduğunda başına gelecekleri tahmin dahi etmek istemiyordu. O yeni yeni yeşillenen sevgisi ile kıza sarılmak istemişti ama onu da yüzüne bulaştırmıştı.

AFİLİ ÂŞIKLAR SERİSİ 1-2 (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now