Chapter 10

160 10 0
                                    

Marie

1 week later

Ik voelde me al veel beter en mijn knie was weer genezen. Vandaag zou het gebeuren, vandaag zouden ze de zweep gaan gebruiken. Ik moest klaar gaan liggen op de mat, dat deed ik.

Al snel kwam Mohammed, shit geen Bas. Hij pakte de zweep en kwam op me aflopen. "Oke, je mag gillen zo hard je wil maar stribbel niet tegen begrepen?" ik knikte afwezig, bang hoeveel pijn ik zou voelen.  Hij hief de zweep op en liet hem hard langs mijn rug gaan, ik gilde het uit van de pijn. Hij trapte me tegen mijn rug en ik gilde en gilde. Het was te erg voor woorden. Hij pakte mijn hoofd vast en sloeg me met zijn platte hand op mijn gezicht 10 keer... 20 keer..30 keer.....

Voor ik het wist werd ik zwart voor mijn ogen. Ik werd weer wakker op bed, in mijn slipje en bh? Ik keek geschrokken om me heen ik voelde een stekende pijn in mijn rug, Bas zat naast me. "Auw, bas je mag me Auw! niet zo zien" "Stil maar, ik verzorg je" ik ging weer liggen en Bas verzorgde mijn wonden. Mijn gezicht gloeide van Mohammed die me geslagen had. "Gaat het wel?" Hoe kan hij dat vragen? wat denkt hij wel niet! "Wat denk je dan?" "S..sorry, ik dacht er niet bij na" hij verzorgde weer mijn wonden en legde zijn handen op mijn gezicht. Ik weet niet hoe, maar het werkte mijn gezicht voelde veel beter aan. Hij boog zijn hoofd naar me toe en voor ik het wist voelde ik zijn warme lippen op de mijne. Ik ging er in mee. Maar wacht! Ik heb een vriendje David!! Ik duwde hem van me af "Sorry ik heb een vriende, die ik mis" Voor ik het wist barste ik in huilen uit. "Ik..m..is ze heel..erg..erg" "Shht maar, je komt hier ooit weer weg" Ik keek hem aan. "Dan is mijn zus waarscheinlijk overleden als het slecht met haar gaat" "ohh, dat spijt me voor je"

Sorry dat het zo kort was! Ik ga snel een langere schrijven!!

-Vote, Comment & Follow

~Liza

Escape 1 & 2Where stories live. Discover now