Chapter 31

114 9 2
                                    

David

Ik lag op mijn bed en kreeg flashbacks van Marie en mij. Toen ze haar ketting niet af wou doen. Nu snap ik waarom. Waarom heeft ze het me nooit verteld?

Flashback 1

Langzaam kleed ik haar uit. Ik kijk naar haar hals en zie een ketting. Hij ziet er zwaar uit. "Is het niet beter om die af te doen?" vroeg ik aan Marie. Ze schudde geschrokken haar hoofd. Ik liet het er maar bij en ging verder waar we gebleven waren. Verlangend kijk ik naar haar naakte lichaam. Op een ketting na...

Einde Flashback 1 & begin Flashback 2

"Kom op Marie!" Ze staat aarzelend bij het water. "Is het niet koud?" vroeg Marie bibberend. Ik schudde mijn hoofd. "Doe je ketting af en spring er in!" Marie keek me net zo geschrokken aan als die ene keer toen ik zei dat ze haar ketting af  moest doen. "Marie kom op.." ik trek haar het water in en al snel komt ze naar me toe zwemmen. "Het is super koud liegbeestje van me!" zo kende ik haar weer.

Einde Flashback(s)

En nu een paar jaar later weet ik het pas. Waarom zou ze het verzweigd hebben?

Jade (vriendin Marie)

"Kom op Jade!" zei Bella geïrriteerd. Het is anders zonder Marie. Zij begrijpt tenminste dat ik niet durf te zwemmen door mijn trouma. Mijn broer is verdronken..

Flashback

"Jesse, kom dan als je kan!" We zijn op vakantie bij het strand. Jesse moet mij proberen te pakken. Ik ren het water in. Jesse kwam duikend naar me toe. Hij pakte me van onder beet en kwam omhoog. "Hier, ik heb je," zei Jesse toen hij zijn tong uitstak. "Ohhja?" ik duwde hem van me af en hij kwam onderwater. Maar hij kwam niet meer boven. "Mama, Papa!" gilde ik angstig. Het reddingsteam heeft Jesse niet kunnen vinden. En het is allemaal mijn schuld...

Einde Flashback

De tranen borrelen weer in me op. Door een stom spel. Sindsdien heb ik nooit meer gezwommen. Mijn ouders behandelen me normaal. Ze zeggen dat het een ongeluk was en dat ik toen jong was en niet beter wist. Maar nog komt het door mij. "Ik ga naar huis," zonder om te kijken loop ik het zwembad uit. Zonder het water ook maar aan te raken. Marie nam het altijd voor me op. Zij weet het ook als enige. Marie,  kom gauw weer terug alsjeblieft.

Marie

Ik heb er geen zin meer in. Mijn kussen is nog steeds nat van gister. Dus leg ik het kussen maar even op de verwarming. Over 3 dagen moet ik mijn ketting geven aan Annemarie. Ik mag er gelukkig wel bij zijn als ze het in het brouwsel stopt. Ik hoop dat alles goed gaat. Hoop is echt nodig in deze omstandigheden. Het enige wat ik nu nog kan doen is hopen.
🙏🙏 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Veel Flashbacks he  😅

Ik STA OP #11 !!! en heb 600 reads+ 120 stemmen!! Nooit gedacht dat ik zo ver zou komen. Nu nog de top 10. Of misschien zelfs de top 3?

-Vote, Comment & Follow

~Lizaaaaaa

Escape 1 & 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu