Chapter 17

131 14 2
                                    

Marie

Ik pak het flesje en loop naar buiten. Het is weekend en dat betekend geen training. De Marietjes staan al op me te wachten. Ze hebben een soort heksenketel bij zich. "Wat goed, je hebt het bloed!" riep Annemarie. Ik goot het bloed in de ketel. Het vloeistof in de ketel werd paars. "Oke, nu moeten we stukje bij beetje de modder toevoegen," zei Annemarie. Marietje 5 deed stukje bij beetje modder erbij terwijl Annemarie roerde. Het vloeistof werd paars/blauw. Nu alleen nog maar vloeibaar zilver. Ik pak een zilver en zet hem in een pan op het vuur die de Marietjes hebben gemaakt. Toen het gesmolten was goot ik het in de ketel. Nu werd het vloeistof donker blauw. 

"Nu moeten we het 3 weken laten staan," pufte Annemarie. Dat vond ik wel heel lang. Ik overdekte de ketel met folie. Annemarie pakte de ketel en nam hem mee naar  de deur waar de Marietjes altijd uitkomen. "Ik vind het spannend, en jullie?" Er werd ja gemompeld. Ik hield mijn schouders op en keek verwachtingsvol naar de deur waar Annemarie uitkwam. "Marie en Marietjes, we kunnen over 3 weken ontsnappen!" glunderde Annemarie.

Ik had geen 10 votes, maar 5. Dus heb ik maar een kort hoofdstukje geplaatst(ook weinig inspi). Gaat het lukken om hier ook 5 votes op te krijgen? Dan zal ik verder schrijven!

-Vote, Comment & Follow

~Liza

Escape 1 & 2Where stories live. Discover now