Chapter 2.6

90 6 6
                                    

Marie

Ik had nog even met Cas gekletst voordat ik wegging. Ik gaf hem een afscheidskus en liep naar de auto. Ik reed weg en keek de hele tijd om me heen. Dit is de eerste keer in deze week dat hij eens een keer niet achter me aan komt rijden. Maar het was te vroeg gejuichd. Al snel kwam de witte BMW een steegje uit.. Nee, het steegje. Uit angst reed ik te hard. Ik keek verwilderd om me heen. Ik keek naar voren en kneep mijn ogen dicht. De witte BMW stond opeens voor me. Ik trapte snel op de rem. Maar het was te laat. Ik knalde volop tegen de witte BMW aan. Geschreeuw.. Een brul van een man... Getoeter...'Marie!'... Een loeiende sirene... Boom, zwart voor m'n ogen..

Ik werd wakker. Ik hoorde piepjes en schillen kleine fluitjes van werkende apparaten. Ik kneep mijn ogen tot spleetjes en kon nog net een wazige witte kamer onderscheiden. 'Ze is wakker!' Ik deed mijn ogen verder open en zag David, Jade en Cas verwachting vol naar me kijken. 'Marie?' vroeg Jade terwijl ze mijn hand vastpakte. Ze hield mijn hand bij haar gezicht en iets nats gleed over door mijn hand op mijn arm naar beneden. Jade's natte plakkerige gezicht voelde warm aan. 'Het gaat Schatjes,' zei ik zacht. Ze glimlachden toen ik had gepraat. 'Wat is er gebeurt?' vroeg Cas. Ik legde alles uit tot in de details. 'Allemaal toen je net wegging van mijn huis?' vroeg Cas met een schuldige ondertoon in zijn stem. David drukte op een knopje waardoor verplegers me kwamen helpen.

Toen ik uit bed was legden de verpleegkundige aan me uit wat er met me is /gaat gebeuren. 'Je had veel wondjes opgelopen, die zijn allemaal verschoond en er zitten plijsters op. Je auto heeft de grote klap opgevangen en hij is al vergoed maak je maar geen zorgen hoor. Je moet rustig aan doen en je ouders inlichten; wat wij nog niet hebben gedaan. Is alles nu verhelderd?' ratelde de verpleegkundige aan een stuk door. Ik knikte.

Ik reed even later (met Jade op de bijrijdersstoel) naar huis. 'Gelukkig mag je logeren,' zei ik dankbaar toen we even later bij mijn huis waren. 'Die BMW is hem gesmeerd he?' zei Jade. Ik knikte, 'maar morgen stalkt hij me waarschijnlijk weer.' Jade hield haar schouders op. Ik deed de deur open en we liepen naar binnen. 'Eten!' Jade en ik liepen ee trap af. We hadden boven zitten kletsen en Jades bed opgemaakt. 'Eet smakelijk,' zei iedereen tegen elkaar. Na het eten gingen Jade en ik naar bed. ' Ga je je ouders niet informeren?' vroeg Jade zacht na een tijdje. Ik hield mijn schouders op. 'Ze zullen het probleem alleen maar erger maken,' puftte ik voordat ik in slaap viel.

Ik kreeg dus inspiratie voor een nieuw hoofdstuk toen ik snoep aan het eten was!😂😂😂 Sorry voor het zo lang niet updaten. Ik zet zo mijn cadeau voor jullie online. Morgen ben ik jarigg 🎉🎊 😃✌

-Vote, Comment & Follow

~Liza ✌💖

Escape 1 & 2Where stories live. Discover now