Chapter 22.

136 10 4
                                    

Marie

Vandaag mag ik samen met Bas naar een pretpark! Yeeha!! Eindelijk iets leuks! Of ik ga proberen te ontsnappen dan? Nee, dit keer niet. Ik wil er een leuke dag van maken! Ik wacht wel tot deze 2 weken voorbij zijn. Ik maakte me snel klaar voor het pretpark. Ik moet wel mijn haar verven. Het is gelukkig maar voor 1 dag dus hoef ik mijn haar niet te bleken, en dus kan ik mijn eigen haarkleur houden. Dat vind ik wel chill. Nadat ik mijn haar heb geverfd deed ik extra veel make-up op. Ik mag niet herkent worden. Nadat ik alles heb gedaan, komt Bas de kamer in. Met een jas. Ik pak hem aan en trek de jas aan. Ik pak snel mijn Adidas superstars en al snel staan we buiten. Bas houd me vast. Zodat ik niet kan ontsnappen. Ik ben het er wel mee eens. over 2 weken komt de wraak. Waarom ik opeens zo positief ben? Dat komt omdat alles volgens plan gaat en ik vind dat je niet overal negatief om moet zijn. Bekijk het van de goede kant. Ik mag gratis naar een pretpark!!

In het pretpark aangekomen doen Bas en ik alsof wij een stelletje zijn. We zoenen niet enzo. Dat komt omdat Bas me snapt. Ik ga niemand zoenen terwijl ik met David heb. Maar we houden wel elkaars handje vast. We staan voor de zoveelste keer in een lange rij. "Vind je dit een leuke dag ondanks dat je gevangen zit en niet weg mag?" vroeg Bas zacht zodat niemand ons kon horen. "Ja, heel leuk," antwoordde ik (niet sarcastisch!)"Mooi zo, jij mag ook wel eens plezier hebben," zei Bas lief. Weer terug in mijn'gevangenis' komt Mohammed blij op ons aflopen. "Wat goed meid!" feliciteerde hij me omdat ik niet heb geprobeerd te ontsnappen. "Dat begint er op te lijken.."

srry voor het korte hoofdstukje. Ik zit te denken om hier 35 hoofdstukken voor te maken. Wil je meer of minder? Je kan me van gedachten laten veranderen!!! Dus rea snel!

-Vote, Comment & Follow

~Liza (Nog een beetje verdrietig)

342 woordjess

Escape 1 & 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu